- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Günaydın kızlar ben akşam nemi yedim 1dlm börek 1tane kurabiye 1dlm peynir 3cigkofte yeşillik biliyorum kotu oldu
Günaydın kızlar ben akşam nemi yedim 1dlm börek 1tane kurabiye 1dlm peynir 3cigkofte yeşillik biliyorum kotu oldu
Kizlar gunaydin
Bugun Iyi miyim kotu muyum bende Bilmiyorum
Malesef bu darbe girisimi vakasi bizim isleri etkiledi ve calismak zorundayiz
Bu hafta bana oyle geliyor Ki bireyselde ilk 3u zorlarim
Su an hastayim ama haftaya bolgesel calismak istiyorum yavas tan
Var mi bana onereceginiz ust beden incelten haréketler
Kızlar diğer takımlarında durumu çok kötü gidip bir merhaba deyim yaz geldi millet kaçtı tatile üye yok
dimi toplasak bi iki tkm cikarBence tüm takimlari birlesirelim :))
tmm patronGünaydin Kizlarmusmutlu bir gün dilerim..bugün sabahtan yürüyüse cikamadim uya kaldim gün icerisindede cikamiycam sanirim acil ders calismam lazim sinav kapida dartiyla yine askimiz yeniden alevlendi @Erigim dün aksam yediklerini okudun bugün telafisini yapmaya calis cnm tavsiyem +20 dk spor ve en son yemek 18 sonra süt dahi icme.
Günaydın çıtır hatun lar
Turizm sektörüolunca boyle oluyor demi canimmhhedefine de az kkaldi senin :))
28dk bantta yurudum daha yürüyordum ki oğlum uyandı sesii duymamisim trip attı uyudu geri emiyor bi taraftan da:)
kimyager1508 -1.6 canım bu hafta bakalim R RoseAnge mi deryami birinci olacak benden umut yok -300um ve regl bekliyorum bugün yarin
28dk bantta yurudum daha yürüyordum ki oğlum uyandı sesii duymamisim trip attı uyudu geri emiyor bi taraftan da:)
kimyager1508 -1.6 canım bu hafta bakalim R RoseAnge mi deryami birinci olacak benden umut yok -300um ve regl bekliyorum bugün yarin
Evet malesef
evet hedefime az kaldı
Belki revize ederim belki de korumaya geçip sıkılaşmaya çalışırım :) karar veremiyorum
Benim hem regl bitti hem hastalıktan bir şey yiyemedim hem de sıcaktan çok su kaybettim
Sanırım avantajlıyım :) :)
teşekkür ederim kaptanım kesinlikle ilk zamanlar beceremedim ama şimdi dediğin gibi yapmaya çalışıyorum oluyor biraz düzene koyunca o kadar zor değil aslındaKorumak daha önemli haftanın iki-3 günü yediysen 3-4gun dikkat edip spora yüklenirsen almazsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?