Bi süre diyet falan yapamam cnm.kafamı kaşıyacak vakit yok neredeyse.bazen yemek bile yapamıyorum.kaç gündür bakamadım buraya da
Bi süre diyet falan yapamam cnm.kafamı kaşıyacak vakit yok neredeyse.bazen yemek bile yapamıyorum.kaç gündür bakamadım buraya da
Kolik devam.şu an ayağımda salliyorum.bıraktığım an basıyor yaygarayi
Canim vitamin al meyve filan ye iyice gucsyz dusmeSabah-öğlen
1 bardak süt , 1 çk bal zencefil ve karabiberli
1 tane susamlı kraker
1 bardak ılık süt
1 muz
Akşam sanırım 250 Cal İ aşmayacak peynirli yeşillikli bir sandviç yerim
Allah kolaylık versin canım valla alt komşunun bebeği kolikti cok ugrastilar o emmedi birde inşallah çabuk anlatırsınız 3-4 ay sürdü onların gece gündüz hiç susmuyirdu yavrucuk nasıl yiprandigini tahmin edebiliyorumBi süre diyet falan yapamam cnm.kafamı kaşıyacak vakit yok neredeyse.bazen yemek bile yapamıyorum.kaç gündür bakamadım buraya da
cansu az yemissin borege ısırık atmissin ısırıkları kaldıysa sorun yokAksama menülerinizi paylasmayi unutmayin dersi birakip aksam yemegine gectim..buranin en hareketli saatlerinde ben isde olacagim kusura bakmayinbugünlük yeme faslim menüm:
Ilk:1/2 Grapefruit
Sabah: domatesli sucuk (annemden kalan) yaninda 2 ince dilim.ekmek, az peynir,2 isirik ispanakli börek
Ara: 1 bardak limonlu su
Aksam: 1 tabak yarmali yogurtlu corba
Su: 2 yada 2,5
Spor: 45 dk disarda yürüyüş
En Sondaki puding mi? Hah bu kafa sallama emojisi gibi yap yemekler gelince.ölümü öp ye diyen olmaz inşallah. Bu sınavda sana basarilarEki Görüntüle 1862337 bugun yediklerim aksamı hala yemedim misafirliğe geldik ve menü hic icler acısı değil
Kaptan im takım henüz hayatımın bir parçası olmadı ne yazikki unutmuşum dün hiç kk ya girmedim.bahane değil tabi ama zamanla eksikliğini hissedip her dk mi paylaşırım.dün yine yürüyüşü mu yaptım yemekleri më dikkat ettim iyi bir gündü diyet açısından. Tek sıkıntım su icmemekiradelihatunhuma nerelerdesin
Canim emdikce gaz yapar gaz yaptikca emmek ister ama aslında isin cakalliginida öğrenmiş olabilir sıcak kucak mis gibi meme niye terk etsin kiBenim kiza saat 2'sen sonra birşeyler oluyorhic durmuyor sürekli mizildaniyor ve memede olmak istiyor. Kucakta memede uyuyor yatirinca uyaniyor
Mesela ara öğün için atistirmalik alsan tavuğu ekmeksiz servis şeklinde almış olursun ve doyardin ara yaptığın icin lahmacubda sıkıntı yok 15gunde bir tane küçükse iki tane normalBugün sabah kahvaltı klasik 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates çay şekersiz
Öğlen yarım tavuk döner
Ayran
Aksam 1 lahmacun ayran 2 bardak
Gün boyu dışarda olunca böyle oldu.diyet sürecinde dışarda nasıl idare ediyorsunuz arkadaşlar. Yanınızda mi taşıyoruz mamalarinizi
Pek kotude değil iyice değil orta sekerliolduEn Sondaki puding mi? Hah bu kafa sallama emojisi gibi yap yemekler gelince.ölümü öp ye diyen olmaz inşallah. Bu sınavda sana basarilar
Valla alalım menüleri yuruyus leri ne demek bizi unutmakKaptan im takım henüz hayatımın bir parçası olmadı ne yazikki unutmuşum dün hiç kk ya girmedim.bahane değil tabi ama zamanla eksikliğini hissedip her dk mi paylaşırım.dün yine yürüyüşü mu yaptım yemekleri më dikkat ettim iyi bir gündü diyet açısından. Tek sıkıntım su icmemek
denemedim @yolcukardelen denemişYeşilçay li maden sulu karışımı deneyen oldu mu?yarın başlayalim mi faydası oluyorsa gercekten
vallah 2 isirikta kaldi burayi düsünerekten kendime cok kolay hakim oluyorum ya kahvaltiyi 11 gibi yapmistim...aksamda 18 gibi...ama bugün acikmadim yoksa meyve türü birseyler yerdim ara olarak.cansu az yemissin borege ısırık atmissin ısırıkları kaldıysa sorun yok
Yok canım sütlü Türk kahvesiEn Sondaki puding mi? Hah bu kafa sallama emojisi gibi yap yemekler gelince.ölümü öp ye diyen olmaz inşallah. Bu sınavda sana basarilar
ee tmm o zamanvallah 2 isirikta kaldi burayi düsünerekten kendime cok kolay hakim oluyorum ya kahvaltiyi 11 gibi yapmistim...aksamda 18 gibi...ama bugün acikmadim yoksa meyve türü birseyler yerdim ara olarak.
Diyette en büyük kurtariciYok canım sütlü Türk kahvesi
Evet kahveyi çok severim zaten süt haklarını böyle kullanıyorum tok tutuyorDiyette en büyük kurtarici
afiyet olsun canım çok güzel menuMenumu yazayim;
Kahvati; 1 közlenmiş biber, 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1/2 KK peynir, 1 TK tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Ara, türk kahvesi
Öğlen, 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek domates
Ara, 1 CB sut, 4 kuru erik , 1 ceviz, 5 badem
Aksam; yoğurtlu koz patlican, et sote ve 1 dilim ekmek
Su; 2 lt
Spor; yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?