Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah-öğlen

1 bardak süt , 1 çk bal zencefil ve karabiberli
1 tane susamlı kraker
1 bardak ılık süt
1 muz

Akşam sanırım 250 Cal İ aşmayacak peynirli yeşillikli bir sandviç yerim

baldamlasxixmelis canimm sen dönecek misin tekrar takima?
Senin kizin kolikti değil mi nasil oldu?
Bi süre diyet falan yapamam cnm.kafamı kaşıyacak vakit yok neredeyse.bazen yemek bile yapamıyorum.kaç gündür bakamadım buraya da
Kolik devam.şu an ayağımda salliyorum.bıraktığım an basıyor yaygarayi

Sabah-öğlen

1 bardak süt , 1 çk bal zencefil ve karabiberli
1 tane susamlı kraker
1 bardak ılık süt
1 muz

Akşam sanırım 250 Cal İ aşmayacak peynirli yeşillikli bir sandviç yerim
Canim vitamin al meyve filan ye iyice gucsyz dusme
Bi süre diyet falan yapamam cnm.kafamı kaşıyacak vakit yok neredeyse.bazen yemek bile yapamıyorum.kaç gündür bakamadım buraya da
Allah kolaylık versin canım valla alt komşunun bebeği kolikti cok ugrastilar o emmedi birde inşallah çabuk anlatırsınız 3-4 ay sürdü onların gece gündüz hiç susmuyirdu yavrucuk nasıl yiprandigini tahmin edebiliyorum

Aksama menülerinizi paylasmayi unutmayin dersi birakip aksam yemegine gectim..buranin en hareketli saatlerinde ben isde olacagim kusura bakmayin bugünlük yeme faslim menüm:

Ilk:1/2 Grapefruit

Sabah: domatesli sucuk (annemden kalan) yaninda 2 ince dilim.ekmek, az peynir,2 isirik ispanakli börek

Ara: 1 bardak limonlu su

Aksam: 1 tabak yarmali yogurtlu corba

Su: 2 yada 2,5
Spor: 45 dk disarda yürüyüş

cansu az yemissin borege ısırık atmissin ısırıkları kaldıysa sorun yok

Benim kiza saat 2'sen sonra birşeyler oluyor hic durmuyor sürekli mizildaniyor ve memede olmak istiyor. Kucakta memede uyuyor yatirinca uyaniyor

Allah yardimcin olsun canim. 2 gündür benim kizimda öğleden sonra huzursuzlaniyor. Arada kendini kizartiyor, uyumuyor,sürekli meme istiyor

Bugün sabah kahvaltı klasik 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin domates çay şekersiz

Öğlen yarım tavuk döner
Ayran

Aksam 1 lahmacun ayran 2 bardak

Gün boyu dışarda olunca böyle oldu.diyet sürecinde dışarda nasıl idare ediyorsunuz arkadaşlar. Yanınızda mi taşıyoruz mamalarinizi

Kaptan im takım henüz hayatımın bir parçası olmadı ne yazikki unutmuşum dün hiç kk ya girmedim.bahane değil tabi ama zamanla eksikliğini hissedip her dk mi paylaşırım.dün yine yürüyüşü mu yaptım yemekleri më dikkat ettim iyi bir gündü diyet açısından. Tek sıkıntım su icmemek

Benim kiza saat 2'sen sonra birşeyler oluyor hic durmuyor sürekli mizildaniyor ve memede olmak istiyor. Kucakta memede uyuyor yatirinca uyaniyor
Canim emdikce gaz yapar gaz yaptikca emmek ister ama aslında isin cakalliginida öğrenmiş olabilir sıcak kucak mis gibi meme niye terk etsin ki
Mesela ara öğün için atistirmalik alsan tavuğu ekmeksiz servis şeklinde almış olursun ve doyardin ara yaptığın icin lahmacubda sıkıntı yok 15gunde bir tane küçükse iki tane normal
En Sondaki puding mi? Hah bu kafa sallama emojisi gibi yap yemekler gelince.ölümü öp ye diyen olmaz inşallah. Bu sınavda sana basarilar
Pek kotude değil iyice değil orta sekerlioldu
Valla alalım menüleri yuruyus leri ne demek bizi unutmak
Yeşilçay li maden sulu karışımı deneyen oldu mu?yarın başlayalim mi faydası oluyorsa gercekten
denemedim @yolcukardelen denemiş

Menumu yazayim;

Kahvati; 1 közlenmiş biber, 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1/2 KK peynir, 1 TK tahin pekmez, 2 dilim ekmek

Ara, türk kahvesi

Öğlen, 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek domates

Ara, 1 CB sut, 4 kuru erik , 1 ceviz, 5 badem

Aksam; yoğurtlu koz patlican, et sote ve 1 dilim ekmek

Su; 2 lt

Spor; yok

Son düzenleme:
Diyette en büyük kurtarici
Evet kahveyi çok severim zaten süt haklarını böyle kullanıyorum tok tutuyor
afiyet olsun canım çok güzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…