Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Emziriyorum mamada yiyo ek gıda da alıyor hepsinden yani...
Sabrediyorum eşim gelince o yemek yerken bi kahve içerim.. en geç kacta yemeği kesmek gerek

Bu bayram geldim memleketime ama doyamadım...
canım son ara öğün yatmadan 2saat once akşam yemeginıde en geç 19:00-19:30 da bitir yaz ayları bu şekilde kışın daha erken bitiriyoruz
mşallah kız mı erkek mı emziriyorsun zaten o bize buyuk artı yoksa ben 100kg olmuştum
öyle canım darısı başına mutlu oluyor gerçekten

kesinlikle benide öyle sanan var ben maden suyunu severim bunu içe içe zayıflamışın diyen var
içe içe kuruudun haa

vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çogu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan sonuç 83,5 bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim orda başladı yeni macera 10.takımı açtım ilk iş olarak

allah bağışlasın canım hoşgeldin
Amin cnm sağol..

Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
Ara öğünde süt içtim
3 te mısır çorbası
9 da geç oldu ama
Kıymalı yumurta peynir 3 zeytin

İlk güne. Gore nasıl??

Bence menün güzel
Ama kıymalı yumurta öğlen olsa daha iyi olurmuş
Ekmekte yememişsin gayet iyi

Amin cnm sağol..

Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...

9 öğün için çok gec direk yag olur onun için sen aksam yemeğini ye 6-7 gibi en geç 9 dada ara öğün yap süt ve çiğ kuruyemişle böylece ona eşlik etmiş olursun ama onunla akşam yemeği yok o es sonra sen kilo veremeyince yemeseydin hayatım zorlami yedirdim kendin dayanamadım der der yani insan oğlu günü gelince der onun icin o ese o lafı söyletmiyoruz yemiyozzzz:)

yeni geldim eve yorgunum...acim yarinki sinavlara calisacam insallah iyi gecerler..gevseklik yapip son dakkada calistigim son sinavlarim olcak hep stress oluyorum sonra

menüm:

uyandiktan sonra 0,5 litre su
(kabizliga iyi geliyor sanirim)

sabah 10:30 1 tost, zeytin, peynir

aksam: 17.00 1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek (canim SIKIldi istahim kapandi yoksa fazlasiyla acikmistim)

Su: 1,5-2 litre
Spor: yok

Çalış çalış boş bırakma canim birşey ywmemissin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…