- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
tebrik ederim canım çok güzel verdin kilolarınıKızlar güncel kilom 60,9
Var mı yarışan benimle bu hafta :)
Sağ ol Canımtebrik ederim canım çok güzel verdin kilolarını
allah bağışlasın canım hoşgeldin6 aylık cnm
o da olur canım bi kendini korumaya al sporunu yap gerisi gelirSağ ol Canım
Bir de sıkılaşsam tam olacak
Sporda bana da yardımcı olo da olur canım bi kendini korumaya al sporunu yap gerisi gelir
bnde burda çok saldım sporu ama kendi evime gidince sıkı bir program yapıcam
canım son ara öğün yatmadan 2saat once akşam yemeginıde en geç 19:00-19:30 da bitir yaz ayları bu şekilde kışın daha erken bitiriyoruzEmziriyorum mamada yiyo ek gıda da alıyor hepsinden yani...
Sabrediyorum eşim gelince o yemek yerken bi kahve içerim.. en geç kacta yemeği kesmek gerek
Bu bayram geldim memleketime ama doyamadım...
içe içe kuruudun haaöyle canım darısı başına mutlu oluyor gerçekten
kesinlikle benide öyle sanan var ben maden suyunu severim bunu içe içe zayıflamışın diyen var
Amin cnm sağol..allah bağışlasın canım hoşgeldin
Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...canım son ara öğün yatmadan 2saat once akşam yemeginıde en geç 19:00-19:30 da bitir yaz ayları bu şekilde kışın daha erken bitiriyoruz
mşallah kız mı erkek mı emziriyorsun zaten o bize buyuk artı yoksa ben 100kg olmuştum
içe içe kuruudun haa
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
Ara öğünde süt içtim
3 te mısır çorbası
9 da geç oldu ama
Kıymalı yumurta peynir 3 zeytin
İlk güne. Gore nasıl??
Amin cnm sağol..
Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...
9 öğün için çok gec direk yag olur onun için sen aksam yemeğini ye 6-7 gibi en geç 9 dada ara öğün yap süt ve çiğ kuruyemişle böylece ona eşlik etmiş olursun ama onunla akşam yemeği yok o es sonra sen kilo veremeyince yemeseydin hayatım zorlami yedirdim kendin dayanamadım der der yani insan oğlu günü gelince der onun icin o ese o lafı söyletmiyoruz yemiyozzzz:)Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
Ara öğünde süt içtim
3 te mısır çorbası
9 da geç oldu ama
Kıymalı yumurta peynir 3 zeytin
İlk güne. Gore nasıl??
Böyle diyince kızlar yicekleri varsa bile yemiyolar şekercim hırs yapıyolarabo mefrukem dilin ne der
bakalım o iş cuma sabah belli olurBöyle diyince kızlar yicekleri varsa bile yemiyolar şekercim hırs yapıyolar
Laf aramızda iyiki bu hafta sizle falan yarışmamışız
Çalış çalış boş bırakma canim birşey ywmemissin kiyeni geldim eve yorgunum...acimyarinki sinavlara calisacam insallah iyi gecerler..gevseklik yapip son dakkada calistigim son sinavlarim olcak hep stress oluyorum sonra
menüm:
uyandiktan sonra 0,5 litre su
(kabizliga iyi geliyor sanirim)
sabah 10:30 1 tost, zeytin, peynir
aksam: 17.00 1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek (canim SIKIldi istahim kapandi yoksa fazlasiyla acikmistim)
Su: 1,5-2 litre
Spor: yok
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınMerhaba kizlar hepinize iyi aksamlar, 4. Takimdan sizlere selam vermeye geldim, umarim hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?