Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyorbi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu

Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyorbi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu
kesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değil evet ya birde insanlar mucize birşey arıyor devamlı soruları o yönde

Evet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mi
Onlar arayadursunlar bakalım
Ben ufaklığı uyuttum,az kitap okuyayim canım,öpüyorum

Evet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mi
Onlar arayadursunlar bakalım
Ben ufaklığı uyuttum,az kitap okuyayim canım,öpüyorum
kesinlikle canım strese dengelemeyi öğrenmek lazım

tamam canım ufaklığa iyi uykular sanada iyi okumalar öpüyorum bende

Ne guxel soxler insan cok mutlu oluyordur
Fahri gonyali yaparız tabi ki diğer kızları da ya da hic bu konuya girmeyip "Irmağının akışına ölürüm Turkiye'm" diye bağlarız konuyu

:)
arama motorlarında hala birinci sırada 10gubde 8kg gibi mucize diyet soruları

hadi canım bende ermenekliyim

Hoşgeldin canim. Ben Derya. Kahvaltinda haslanmis patates yerine 2 dilim kepekli ekmek olabilir. Ve hazir meyve suyunu da ttüketme canim. Kesin R RoseAnge birinci olur :))

Super canimm insan nasil motive oluyordur :))

Menüm

2 bardak sıcak süt (karabiber zencefil 1çk bal)

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

Yutamıyorum malesef o yüzden yiyemiyorum

Menüm

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

Yemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim

Menüm

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

yavrucum shake yap vitamin al biraz yutamasanda böyle nasıl ayakta duruyorsun

Bu hafta su kaybediyor da olabilirim biraz
Sizi bayram mahvetti bence :)
Dimi
Yemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim
yok canım o hasta boğazı kötü ondan yiyemiyor gerçi normalde de pek yemiyo laf aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…