- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
tartıldım canımm 69.0 kg çıktım :))Günaydın canım doğaldır çünkü hastalıkla gidenin bi kısmı gelir kilonu revize ediyor muyuz şuan hedefi tutturdun
canım ac. Sc bekleme kaç cc ictiysen dus dune gore belki olur zaten emziriyorsun sen
Sporda bana da yardımcı ol
canım son ara öğün yatmadan 2saat once akşam yemeginıde en geç 19:00-19:30 da bitir yaz ayları bu şekilde kışın daha erken bitiriyoruz
mşallah kız mı erkek mı emziriyorsun zaten o bize buyuk artı yoksa ben 100kg olmuştum
içe içe kuruudun haa
Bende istiyorum basen toto için nolurrrrsorma canım sorma maden suyu sağolsun
Günaydın kızlar
Hastalığım iyi olacağına gittikçe daha kötü oluyor
Bugün yine ateşim çıktı
Sabah
1 Kiwi
2 bisküvit
1 bardak sütlü kahve
Secicem insallah bol bol şekersiz çay içerim artik...Waoww ismi gibi çok havalı
Canım 3lt suya yarim limon yarim yesil elma yada 1salatalık 1cubuk tarçın atıp gun icinde tuketiyorsun
İyi akşamlar canım hosgeldin sayenizde iyiyiz
yeme yeme tabağına alıp içinden en masum seçip yemeye çalış yada direk diyette olduğunu kusura bakmayın de
Ben hep ısrarlara mis gibi yapardım yiyormuş gibi ams ne gerek var sen kararliysan eğer boğazına yapışıp zorla ağzına tikmayacaklar
Tok git öğünü yap orda sadece çay içersinde patatesleri kocana yediriki gundur patates
@Ses35 başın sağolsun...Kızlar @Ses35 Seval msj atmış dedesi vefat etmiş babaanneyide hastaneye kaldırmışlar ondan girememiş hepimiz meraktaydik bilginiz olsun
Maşallah Allah analı babalı büyütsün cnm..Masaallah Allah bagislasin canim. Benimde 38 günlük bi kizim var :))
Ooo çok kilo vermiştim hastalık seni çok vurmuş geçmiş olsun tekrar yeni kilon hayırlı olsunKizlar gunaydin ,
Bugun biraz iyiyim
Haftasonu da dinlenirsem súper olacak
Baya kilo kaybettim
Ama sanirim haftaya arti cikacagim
Guncel kilom 60,7
63,9 -60,7 = 3,2
3,2 * 100 _= 320
320/63,9
Teşekkürler kaptanım çok üzgünüm Kızlar sizi çok merakta bırakmışım ama bi türlü gelemedim netim de yoktu zaten ilk günler düşünmedim bile dedememi üzüleyim anneanneme mi üzüleyim çok zordu ortalık çok karışıktı kusura bakmayın nolur
benimde en büyük sıkıntı oralarda canım evime geçince güzelce araştırma yapayım sonra beraber başlayalım canım ama jillian egzersizleri çok faydalı olmuştu bnm içinBende istiyorum basen toto için nolurrrr
çok güzel canim ill başta hızlı gidiyor zatenBu sabah itibari ile 65.3 kg
66.2-65.3=0.9 kg 2 günlük diyet
Herhalde vücudumdaki şişlik indi...
HB cnm çok teşekkürler . Kaçmak yooookkk :)))) sizinleyim. Ay bu arada benimle aynı boyda olmana çok sevindim :) herkes bizden uzun maşallah :))))Boyumuz ve yaşımız ayni,hoşgeldin. Çok güzel.bi giriş yapmissin ama devamını getir bi çok arkadaş ceeee deyip gidiyorlar ama kilolarıyla.burda kal ve bizimle zayıfla@Erigim bunu slogan mı yapsak
Hayırdır inşallah,niye kaptanım?
Ani kilo artışı ya da azalışı etkili olur ama yine de gitmekte fayda var canım,geçmiş olsun.bazen aynı pencereden bakamıyoruz ama annedir nihayetinde öyle düm dük deme sen yine de
Oy maşallah size,sağlıkla kucağına alasın inşallahsağlık ocagına kaydını yaptırdın mı bu haftalarda aşı olman lazım.26ya kadar vakti vardı sanırım ama:--)
Amiiinnn
-4olacak bu gidişle canım,desene az daha:-(
Basın sağolsun canım,aramızda olma na sevindim.diskalifiye de olmamışsın,çok sevindim♡♡
yaa niye öyle yaptı ki çok sinirlendim,insan o kadar emek veriyor
Tmm cnm başlayalım ama hedefe ulaşmadan jillian olur mu banabenimde en büyük sıkıntı oralarda canım evime geçince güzelce araştırma yapayım sonra beraber başlayalım canım ama jillian egzersizleri çok faydalı olmuştu bnm için
canım bende ilk başladıgımda hedefe ulaşmamıştım birden şiştim gibi hissettim yapınca kaslanmaya başladım ama bir yandanda toparladı beni hatta bazı arkadaşlara foto atmıştım farkı ..jillian hergün yapcaksınız diyor ama ben şimdi onujn yerine haftanın 3 günü pilates 3 günü jillian düşünüyorum ilk başta çünlü pilates çok güzel inceltiyor ama jillianda yağ azaltıyor kesinlikleTmm cnm başlayalım ama hedefe ulaşmadan jillian olur mu bana
kesinlikle olurTmm cnm başlayalım ama hedefe ulaşmadan jillian olur mu bana
hoşgeldin canım bende eski yarışmacılardan çokta eski değil aslında haziranda mezun oldumHB cnm çok teşekkürler . Kaçmak yooookkk :)))) sizinleyim. Ay bu arada benimle aynı boyda olmana çok sevindim :) herkes bizden uzun maşallah :))))
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
bnde geçen hafta hastaydım yaz mevsiminde çok kötü oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?