Hoşgeldin canım bende başlıcam şu pilatese sırt ağrısı çok çekiyorum onada iyi geliyormuşkesinlikle canım pilates yapınca hemen farkediyorsun ben jillianda da öyle olmuştum
Evet cnm.kansızlık bende de var. Hafta 2 zor benim için de ama ben sadece kurban a kadar öyle olsun istiyordum; ) yavaş yavaş verelim bakalım haftada 1 ideal :)Haftada 2 kilo bana bir hayal geliyor kansızlık yüzünden bende çok yavaş veriyorum ama sonuçta veriyoruz ya dimi ama regli dönemi bütün bayanlar aynı sıkma canını
Bu tarifi bende denicem
Tartıldım seni bekliyordum söyleyim mi hıııııı merak ediyomusun kaptanişko
69.9 ucundan da olsa gördüm ay çok mutluyum
Seni çıtır seni kardeşim 25 yaşında .ya en yaşı olan benim kızlar ama yaşımı göstermediğimi söylerler minyon olmanın faydası hoş bende 35 hissetmiyorum kendimi:)bende 25 yaşındayım eylülde 26 oluyorum
Haftada 1 olsa ne var keşke....Evet cnm.kansızlık bende de var. Hafta 2 zor benim için de ama ben sadece kurban a kadar öyle olsun istiyordum; ) yavaş yavaş verelim bakalım haftada 1 ideal :)
Çok sıkı yapmıyorum zaten.bugün kaçamak yaptım mesela.yazsam mı ki ne yediğimi buraya, canınız isterseAnladım canım. çok doğal seni istemesi çünkü onun için tek güvenilir kucak sensin tek güzel tanıdık koku seninki:)
Ah ya Enise sende nası bi enerji var böyle maaşallah
Sütünün azaldığını doktor kilo takibinde anlar canım sen yemene içmene bak çok sıkı diyet yapma boş enerji alma sadece morelini hep yüksek tut benim oğlum da çok huysuz du ama hiç sütümün azaldığı aklıma gelmezdi.rezene çayı çok içtim bi dene istersen
Çok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inşKolik bebekle kilo vermek çok zor canım doğru düzgün bişey yiyip içemiyosun o yüzden ben 3 ayı atlattımda başladım artık pek etkilenmiyolar şükür
Onun da geçer inşallah kısa zamandaBirinin tamamen geçti şükür canım diğerininde az kaldı
Korunurken mii,büyük basariHahaahona güvenmiyorum ilk gebelik o korunurken olmuştu şimdi bide ikinciyide yapalım birlikte büyüler düşüncesi var ama mecbur o koruncak cunku ilac yan etki yaptiysa ignede yaparmis
Ses35 valiz hazırlıyordu kesin ben yaparım birazdan
Aboo sen ona ikram et onun getirdiginden birazcık ye abartma
cixs olmaz sen emziriyorsun bunlar geçici diyetler
yok canım regl yeni bitti ria spiral alet diye duymussundur belki
Allah gönlüne göre versin canım benim
Ohhh miiissssss
Hicbir sakıncası yok benceEnise07 25 yasindayim ögrenciyim...cogunluk evli ve cocuklu..ama kizlar demende sanirim bir Sakinca olmaz hepsi gayet genc oldugundan. yani bu benim fikrim bende cok SIk kizlar diyorum umarim kimseye saygisizlik etmedim simdiye kadar
Çok heyecanlıInan Tatlım Inan
Yok Canım Ugrasmiyoruz. O kadar birincilik boş yere gelmedi bize
oo busem sende mi geldin iadei ziyarete. Şunun şurasında 3 gün kaldı gorucez bakalım
Tatlım vücudun kendini toparlamaya calisiyordur. Eğer yemekten kesersen Allah korusun daha ciddi zararlara sebep olur. Inş en kısa sürede toparlarsin. 9. Takımdan sevgiler
Hımm pasta mii??pasta pasta pastaaa ya pasta neydi 10.takim bilemedimne oldu burdayız diye tırstın mı cicimher yerde elimiz kolumuz var bizim ama sadece kaçamaklarda yok sen yediğin pastadan börekten haber ver bakim heleeeeeee
rica ederim canım ne demek. çok geçmiş olsun.
Tabi ki deeeEvet Malesef az gibi
Ama Karnim doyuyorken baska seyler yemek istemiyorum
Tam kilomu Verip sikilasacak miyim acaba
buzdolabını ekmeğin arasına koyup ver canımAçlık başıma vurdu yaaa tarcinli süt içtim ama ne fayda
Bide eşim surekli birşeyler yiyo benim tersine yeter artık yeme diyesim var...
Kırmızı biber mi cnm??De canım de ben diyorum ısrar edince sen ye ben fit olcam diyorum o benden daha fit
Kabızlığı çözüm sabah kırmızı biberi kozle ye iki tane
Vayy süper sabah sporu gibisi yok
gazdan canım çare arıyor kendince bence sütun azalması
Emzirirken malesef ilaç yok dimi az gitsin bizden gitsin yeberiz ki biz o kilolari
suyu 4ltye çıkar bide sana tarif bir çubuk tarçın parmak ucu kadar taze zencefil yada 1cay kaşığı toz yarım limon bunları 250ml ilik suda demle 5dk regl boyunca sabah ac iç kilo vereceksin
En son o kalmıştı artık sonra yattım ben uyurken ne yedi bilemem...Allahtan beni yemediOnun da geçer inşallah kısa zamanda
Korunurken mii,büyük basariben de belki bu ay deneyebilirim,ikisi bir büyüsün diye aslında kendimi hazır hissetmiyorum ama bu ay olursa ikinci dönemin ortasına denk gelecek doğum,arkasından da yaz tatili.iyice buyur ben okula başlayıncaya diye yoksa oğlumda 1 eylül zor olmuştu.nasip bakalim
Ohhh miiissssss
Hicbir sakıncası yok bence
Çok heyecanlı
Hımm pasta mii??pasta pasta pastaaa ya pasta neydi 10.takim bilemedim
Tabi ki deeehem de az bi zamanda
buzdolabını ekmeğin arasına koyup ver canım
İnşallah canım yaOnun da geçer inşallah kısa zamanda
Eşlerin desteği çok önemli valla ben akşam geldiğinde birini atıyorum ona sabah gidene kadar gecede o ilgileniyo mamasını fslan yapıyo gazını çıkarıo sallıo yoksa mümkün değil yetişmekÇok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inş
oo çok güzel tatilde alıp gelme dikkat et bol bol kosturHaftada 2 kilo bana bir hayal geliyor kansızlık yüzünden bende çok yavaş veriyorum ama sonuçta veriyoruz ya dimi ama regli dönemi bütün bayanlar aynı sıkma canını
Bu tarifi bende denicem
Tartıldım seni bekliyordum söyleyim mi hıııııı merak ediyomusun kaptanişko
69.9 ucundan da olsa gördüm ay çok mutluyum
Acayip fark etti bugün bde yaptım elektrik yoktu aklimndakileri pespese 15kez yaptım 25dk da ter icinde kaldimkesinlikle canım pilates yapınca hemen farkediyorsun ben jillianda da öyle olmuştum
Yaz bakalım ne yedin ki canımız istemez ki :)Çok sıkı yapmıyorum zaten.bugün kaçamak yaptım mesela.yazsam mı ki ne yediğimi buraya, canınız isterse
Humana içiyorum cnm
Çok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inş
İşte korunurken oldu korunmazken 2yil uğraştıkOnun da geçer inşallah kısa zamanda
Korunurken mii,büyük basariben de belki bu ay deneyebilirim,ikisi bir büyüsün diye aslında kendimi hazır hissetmiyorum ama bu ay olursa ikinci dönemin ortasına denk gelecek doğum,arkasından da yaz tatili.iyice buyur ben okula başlayıncaya diye yoksa oğlumda 1 eylül zor olmuştu.nasip bakalim
Ohhh miiissssss
Hicbir sakıncası yok bence
Çok heyecanlı
Hımm pasta mii??pasta pasta pastaaa ya pasta neydi 10.takim bilemedim
Tabi ki deeehem de az bi zamanda
buzdolabını ekmeğin arasına koyup ver canım
evet canım çok etkiliKırmızı biber mi cnm??
En son o kalmıştı artık sonra yattım ben uyurken ne yedi bilemem...Allahtan beni yemedi
Yaz tabi bilelim ne yiyin ne içiyon demi canım:)Çok sıkı yapmıyorum zaten.bugün kaçamak yaptım mesela.yazsam mı ki ne yediğimi buraya, canınız isterse
Humana içiyorum cnm
Çok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inş
Evet benimki babasını emmeyi bile deniyorEşlerin desteği çok önemli valla ben akşam geldiğinde birini atıyorum ona sabah gidene kadar gecede o ilgileniyo mamasını fslan yapıyo gazını çıkarıo sallıo yoksa mümkün değil yetişmek
Benimkilerde aynen yapışıyorlar babasınaEvet benimki babasını emmeyi bile deniyorsonra bakıyor sut yok geri bana geliyor baba gelince beni unutuyor iyide oluyor
Haftalık 140 dk bize az !!!3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :45 dk pilates+115 dk yürüyüş+ödevler
@Erigim :25dk plates
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:50×2 defa koşar biçimde dizleri karna çekme+50×2defa koşar biçimde ayakları popoya değdirme +25*2 yatarak sağ sol mekik çekme
KIZLAR KIZLAR
HADİ CANLANIN SON İKİ GÜN BUGÜN SPORLAR BOŞ KALMASIN
cansutr şu cezaları yap yazalım artık bütün hafta ödevleri bile yapmadın haftalık 140 dk spor kuralını unutmayalım bekliyorum canım
@yolcukardelen nerdesin kanki özlettin hadi sporları yazalım
R RoseAnge canım kendini iyi hissediyorsan spor bekliyorum
Küçük bebesi olanlara biraz kıyak geçiyoruz ama en azından ödevler yapılsın
Haydi kızlar SPORA
R RoseAnge senden bi 59.5 bekliyorum**10. TAKIM 477.ETAP***
RoseAnge (60.7///%)
Erigim(72.6////%)
cansutr(84.7////%)
ses35 (70.5/69.9/0.6/%0.85)izne ayrılmak istiyor
kimyager1508(69.0///%)
10.takım ortalaması:%
pembedussler(82.9///%)giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75
makbulecelik34(65.3///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kil:65
Ay inşallah almamoo çok güzel tatilde alıp gelme dikkat et bol bol kostur
Acayip fark etti bugün bde yaptım elektrik yoktu aklimndakileri pespese 15kez yaptım 25dk da ter icinde kaldim
Yaz bakalım ne yedin ki canımız istemez ki :)
İşte korunurken oldu korunmazken 2yil uğraştıkoda zar zor durdu 10dk yurudumde akşam acillerdeydik deli gibi kanama oldu
evet canım çok etkili
Benimki tam bir anneci baba olmasa da olur gibi davranıyor bazen çok bunalıyorum :)Evet benimki babasını emmeyi bile deniyorsonra bakıyor sut yok geri bana geliyor baba gelince beni unutuyor iyide oluyor
zaten an az 140 dk canım isen istersen onun 5 katını yap sana kalmış:)Haftalık 140 dk bize az !!!günlük 2.5 3 saati buluyoruz nazar değmesin masallah
bu hafta veremez geçen hafta hastalıkla su kaybetti o su geri gelmiştir canım sbt kalsın yeter bize
öyleydi ama eşim çok oyun oynar her akşamda yorgunum demez dışarı çıkarır bensiz yeni oyunlar bulmuşlar her ağaca dokunup fiskiyelerde ıslanıp kuru yaprakları ezmek gibiAy inşallah almam
Benimki tam bir anneci baba olmasa da olur gibi davranıyor bazen çok bunalıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?