Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet cnm.kansızlık bende de var. Hafta 2 zor benim için de ama ben sadece kurban a kadar öyle olsun istiyordum; ) yavaş yavaş verelim bakalım haftada 1 ideal :)

3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :45 dk pilates+115 dk yürüyüş+ödevler
@Erigim :25dk plates
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:50×2 defa koşar biçimde dizleri karna çekme+50×2defa koşar biçimde ayakları popoya değdirme +25*2 yatarak sağ sol mekik çekme
KIZLAR KIZLAR
HADİ CANLANIN SON İKİ GÜN BUGÜN SPORLAR BOŞ KALMASIN
cansutr şu cezaları yap yazalım artık bütün hafta ödevleri bile yapmadın haftalık 140 dk spor kuralını unutmayalım bekliyorum canım
@yolcukardelen nerdesin kanki özlettin hadi sporları yazalım
R RoseAnge canım kendini iyi hissediyorsan spor bekliyorum
Küçük bebesi olanlara biraz kıyak geçiyoruz ama en azından ödevler yapılsın
Haydi kızlar SPORA

Çok sıkı yapmıyorum zaten.bugün kaçamak yaptım mesela.yazsam mı ki ne yediğimi buraya, canınız isterse
Humana içiyorum cnm

Kolik bebekle kilo vermek çok zor canım doğru düzgün bişey yiyip içemiyosun o yüzden ben 3 ayı atlattımda başladım artık pek etkilenmiyolar şükür
Çok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inş

Birinin tamamen geçti şükür canım diğerininde az kaldı
Onun da geçer inşallah kısa zamanda
Korunurken mii,büyük basari ben de belki bu ay deneyebilirim,ikisi bir büyüsün diye aslında kendimi hazır hissetmiyorum ama bu ay olursa ikinci dönemin ortasına denk gelecek doğum,arkasından da yaz tatili.iyice buyur ben okula başlayıncaya diye yoksa oğlumda 1 eylül zor olmuştu.nasip bakalim
@buseb annemler tr ye gitti Kardesimle tek kaliyoruz evde
Ohhh miiissssss
Enise07 25 yasindayim ögrenciyim...cogunluk evli ve cocuklu..ama kizlar demende sanirim bir Sakinca olmaz hepsi gayet genc oldugundan. yani bu benim fikrim bende cok SIk kizlar diyorum umarim kimseye saygisizlik etmedim simdiye kadar
Hicbir sakıncası yok bence
Çok heyecanlı
ne oldu burdayız diye tırstın mı cicim her yerde elimiz kolumuz var bizim ama sadece kaçamaklarda yok sen yediğin pastadan börekten haber ver bakim heleeeeeee

rica ederim canım ne demek. çok geçmiş olsun.
Hımm pasta mii??pasta pasta pastaaa ya pasta neydi 10.takim bilemedim
Evet Malesef az gibi
Ama Karnim doyuyorken baska seyler yemek istemiyorum
Tam kilomu Verip sikilasacak miyim acaba
Tabi ki deeehem de az bi zamanda
Açlık başıma vurdu yaaa tarcinli süt içtim ama ne fayda

Bide eşim surekli birşeyler yiyo benim tersine yeter artık yeme diyesim var...
buzdolabını ekmeğin arasına koyup ver canım

Kırmızı biber mi cnm??

En son o kalmıştı artık sonra yattım ben uyurken ne yedi bilemem...Allahtan beni yemedi

oo çok güzel tatilde alıp gelme dikkat et bol bol kostur

kesinlikle canım pilates yapınca hemen farkediyorsun ben jillianda da öyle olmuştum
Acayip fark etti bugün bde yaptım elektrik yoktu aklimndakileri pespese 15kez yaptım 25dk da ter icinde kaldim
Çok sıkı yapmıyorum zaten.bugün kaçamak yaptım mesela.yazsam mı ki ne yediğimi buraya, canınız isterse
Humana içiyorum cnm

Çok şükür eşim büyük destek.Bu ay kolik biter inş
Yaz bakalım ne yedin ki canımız istemez ki :)
İşte korunurken oldu korunmazken 2yil uğraştık oda zar zor durdu 10dk yurudumde akşam acillerdeydik deli gibi kanama oldu
Kırmızı biber mi cnm??

En son o kalmıştı artık sonra yattım ben uyurken ne yedi bilemem...Allahtan beni yemedi
evet canım çok etkili

Eşlerin desteği çok önemli valla ben akşam geldiğinde birini atıyorum ona sabah gidene kadar gecede o ilgileniyo mamasını fslan yapıyo gazını çıkarıo sallıo yoksa mümkün değil yetişmek
Evet benimki babasını emmeyi bile deniyor sonra bakıyor sut yok geri bana geliyor baba gelince beni unutuyor iyide oluyor

Haftalık 140 dk bize az !!! günlük 2.5 3 saati buluyoruz nazar değmesin masallah

**10. TAKIM 477.ETAP***

RoseAnge (60.7///%)
Erigim(72.6////%)

cansutr(84.7////%)
ses35 (70.5/69.9/0.6/%0.85)izne ayrılmak istiyor
kimyager1508(69.0///%)

10.takım ortalaması:%
pembedussler(82.9///%)giriş tar:31/7/16 giriş kg:82.9 hedf:75

makbulecelik34(65.3///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Enise07(81.3///%) yeni üye giriş tar:28/07/16 girs kilosu:81.3 hedef kil:65

R RoseAnge senden bi 59.5 bekliyorum en az tabi

Ay inşallah almam
Evet benimki babasını emmeyi bile deniyor sonra bakıyor sut yok geri bana geliyor baba gelince beni unutuyor iyide oluyor
Benimki tam bir anneci baba olmasa da olur gibi davranıyor bazen çok bunalıyorum :)

R RoseAnge senden bi 59.5 bekliyorum en az tabi
bu hafta veremez geçen hafta hastalıkla su kaybetti o su geri gelmiştir canım sbt kalsın yeter bize

Ay inşallah almam

Benimki tam bir anneci baba olmasa da olur gibi davranıyor bazen çok bunalıyorum :)
öyleydi ama eşim çok oyun oynar her akşamda yorgunum demez dışarı çıkarır bensiz yeni oyunlar bulmuşlar her ağaca dokunup fiskiyelerde ıslanıp kuru yaprakları ezmek gibi ben onlarla arada sırada çıkıyorum çünkü donus yolunda tutuyor hem yuruyus hem emecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…