Sürekli emdikçe iyi çünkü sütün bollaşır ama Deryacım meyve ye bol su iç hele su 3 litre den az içmemen lazımDünkü menüm;
Kahvaltı (12:00); 1 koz biber, 5 zeytin, domates, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek
Öğlen, 2 tane firin köfte ve yarim patates firin, 1 dilim ekmek
Ara, sut yapici içecek ( sürekli emince sütler bitti gibi geldi)
Aksam; 5 firin köfte, yarim patates firinda, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
Ara, cay
Spor, maalesef yok
Su, 1.5 lt
Ay nazlı mı senin durucuk anne kucağında mı uyumak istemiş yerim ben onu derya bol bol kucakla uyusun kucağında ballansın yeterki hasta olmasın bugünlerde çabuk geçiyo benimki hep kucağımda uyurdu ayrılamazdım ona rağmen keşke daha çok kucaklasaydım diyorum:)çünkü şimdi kucağa sığmıyor her anın tadını çıkar canım
Sürekli emdikçe iyi çünkü sütün bollaşır ama Deryacım meyve ye bol su iç hele su 3 litre den az içmemen lazım
3.aydayız cnmAman bizede çok yükleniyor sanki biz öyle olsun istiyoruz aslında herkesten çok biz istemiyoz ama gelde anlat laktozsuz süt deneyebilirsin ay güzelim üzme kendini sütün varsa yetiyorsa önemli olan bu kaç aylık beben bilmiyorum ama 4. Ayda filan geçiyo zaten
Anladım canım. çok doğal seni istemesi çünkü onun için tek güvenilir kucak sensin tek güzel tanıdık koku seninki:)Aynen canim şikayetçi değilim kucagimda olmasindan. Önceden herkezde dururdu hatta duyurdu ama simdi sadece benim kucagimi istiyor çok hoşuma gidiyor :)) canim normalde suyu iciyorumda dun canim hic istemedi. Meyve yiyince sanki duru ya gaz yapıyorbende kuru meyve yiyorum ara oöğünlerde ama dun saçma sapan bi beslenme oldu
Ah ya Enise sende nası bi enerji var böyle maaşallahSlm kızlar Nasılsıniz keyifler yerinde mi? Cuma yaklaşıyor heyecanlandim; ) şimdiye kadar sabah sabah 7 ile 8.45 arası yürüdüm kahvaltı mi yaptım salatalık peynir zeytin Menemen ile sonra bi 45 dk top ile plates yaptım üzerine doğadan in 7 otlu cayini ictim.şimdi tv bakıyorum)
Sütünün azaldığını doktor kilo takibinde anlar canım sen yemene içmene bak çok sıkı diyet yapma boş enerji alma sadece morelini hep yüksek tut benim oğlum da çok huysuz du ama hiç sütümün azaldığı aklıma gelmezdi.rezene çayı çok içtim bi dene istersen3.aydayız cnm
Yok ya, eşim üzmez beni.kızdı, içme dedi dediğime bakmayın.sanırım gazdan dolayı memeyi 2-3sn emiyor, sonra sündürüyor.ağlıyor, tekrar emmek istiyor
Eşim de bugün diyetten dolayı sütün mü azaldı acaba dedi.bilemiyorum ama bence var....
Evet ama maalesef ben çok zor kilo verebiliyorum tiroid varmış bende hamileyken öğrendim ilaçta kullanıp tedavi edemiyorum o yüzden çok dikkatli yemem lazım ancak bu şartlarda belki verebilirim daha öncede çok sımsıkı diyetlerle ancak kilo verebildiğim için biliyorum kendimiguzel ama ikiz emziriyorsun arada meyve filan ye canim
Kolik bebekle kilo vermek çok zor canım doğru düzgün bişey yiyip içemiyosun o yüzden ben 3 ayı atlattımda başladım artık pek etkilenmiyolar şükürHenüz adet görmedim cnm.geldi gibi yapıyor ama...
Biliyorum cnm.ama kızım kolik, süt ve süt ürünleri tüketmemem gerekiyormus.dün içtim süt, kızım uyumadı.Eşim neden içtin diye kızdı, ben de içmedim bugün, ama kızım yine uyumadı
Yok bnm yok eskisi gibi değilim daha aktiftim sporcuyken ve antrenörlük yaparken. Şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum . Kurban a kadar hafta da 2 kilo vermek istiyorum ama zor benim.için çünki . Çok zor kilo veriyorum ben. Ayın 5 i gibi de regl zamanım . Hayirlisi bakalım o hafta nasıl gecicek . Genel de o hafta hiç veremiyorum.Ah ya Enise sende nası bi enerji var böyle maaşallah
De canım de ben diyorum ısrar edince sen ye ben fit olcam diyorum o benden daha fitAçlık başıma vurdu yaaa tarcinli süt içtim ama ne fayda
Bide eşim surekli birşeyler yiyo benim tersine yeter artık yeme diyesim var...
Kabızlığı çözüm sabah kırmızı biberi kozle ye iki taneAynen öyle yaptım uyudum... Şimdi kalktim kaç gundur kabızlık var bende diyete başlayınca böyle oluyor şimdi suya gün kurusu koydum iyi gelir umarım... Sütüne bi etkisi olmaz dimi.....
Hayırdır nere gidion???
Vayy süper sabah sporu gibisi yokSlm kızlar Nasılsıniz keyifler yerinde mi? Cuma yaklaşıyor heyecanlandim; ) şimdiye kadar sabah sabah 7 ile 8.45 arası yürüdüm kahvaltı mi yaptım salatalık peynir zeytin Menemen ile sonra bi 45 dk top ile plates yaptım üzerine doğadan in 7 otlu cayini ictim.şimdi tv bakıyorum)
gazdan canım çare arıyor kendince bence sütun azalması3.aydayız cnm
Yok ya, eşim üzmez beni.kızdı, içme dedi dediğime bakmayın.sanırım gazdan dolayı memeyi 2-3sn emiyor, sonra sündürüyor.ağlıyor, tekrar emmek istiyor
Eşim de bugün diyetten dolayı sütün mü azaldı acaba dedi.bilemiyorum ama bence var....
Emzirirken malesef ilaç yok dimi az gitsin bizden gitsin yeberiz ki biz o kilolariEvet ama maalesef ben çok zor kilo verebiliyorum tiroid varmış bende hamileyken öğrendim ilaçta kullanıp tedavi edemiyorum o yüzden çok dikkatli yemem lazım ancak bu şartlarda belki verebilirim daha öncede çok sımsıkı diyetlerle ancak kilo verebildiğim için biliyorum kendimi
suyu 4ltye çıkar bide sana tarif bir çubuk tarçın parmak ucu kadar taze zencefil yada 1cay kaşığı toz yarım limon bunları 250ml ilik suda demle 5dk regl boyunca sabah ac iç kilo vereceksinYok bnm yok eskisi gibi değilim daha aktiftim sporcuyken ve antrenörlük yaparken. Şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum . Kurban a kadar hafta da 2 kilo vermek istiyorum ama zor benim.için çünki . Çok zor kilo veriyorum ben. Ayın 5 i gibi de regl zamanım . Hayirlisi bakalım o hafta nasıl gecicek . Genel de o hafta hiç veremiyorum.
Sağol kaptanım kesinlikle yapıcamVayy süper sabah sporu gibisi yok
suyu 4ltye çıkar bide sana tarif bir çubuk tarçın parmak ucu kadar taze zencefil yada 1cay kaşığı toz yarım limon bunları 250ml ilik suda demle 5dk regl boyunca sabah ac iç kilo vereceksin
Haftada 2 kilo bana bir hayal geliyor kansızlık yüzünden bende çok yavaş veriyorum ama sonuçta veriyoruz ya dimi ama regli dönemi bütün bayanlar aynı sıkma canınıYok bnm yok eskisi gibi değilim daha aktiftim sporcuyken ve antrenörlük yaparken. Şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum . Kurban a kadar hafta da 2 kilo vermek istiyorum ama zor benim.için çünki . Çok zor kilo veriyorum ben. Ayın 5 i gibi de regl zamanım . Hayirlisi bakalım o hafta nasıl gecicek . Genel de o hafta hiç veremiyorum.
Bu tarifi bende denicemDe canım de ben diyorum ısrar edince sen ye ben fit olcam diyorum o benden daha fit
Kabızlığı çözüm sabah kırmızı biberi kozle ye iki tane
Vayy süper sabah sporu gibisi yok
gazdan canım çare arıyor kendince bence sütun azalması
Emzirirken malesef ilaç yok dimi az gitsin bizden gitsin yeberiz ki biz o kilolari
suyu 4ltye çıkar bide sana tarif bir çubuk tarçın parmak ucu kadar taze zencefil yada 1cay kaşığı toz yarım limon bunları 250ml ilik suda demle 5dk regl boyunca sabah ac iç kilo vereceksin
Tartıldım seni bekliyordum söyleyim mi hıııııı merak ediyomusun kaptanişko@Ses35 tartildim mi canim
hangi videoyu yaptın canımKizlar internetim 2de1de kesiliyor Neden Bilmiyorum
Sabah
1 dilim Ekmek
Taze mozarella 1 cay kasigi zeytinyagi
Feslegen
1 domates
Cay
Oglen
7 tane yaprak sarmasi
4 kasik yogurt
Ara
Karpuz ve bogurtlen
Aksam
1 bardak sut
Bugun plaja gittik
Baya Spor oldu
1 saat yuzdum , yarim saat voleybol oynadim
1-2 saatte yurumusumdur
Yarin pazartesi ,
Bu hafta egzersizi Cok artiracagim
breeze3535 nin dedigi Jilliana baktim
Evden cikmadan basliyacagim
canım ben kahvaltıdan ya da akşam yemeğinden 1,5 2 saat sonra falan yapıyordumSabah saati 6.30 a kurmustum
Sicaktan 6da uyandim Ben de firsat bu firsat dedim
Vucut Sasirsin diye ama Cok Zorlandim
Kaptancim ödevlerimi yaptım 45 dk plates ve 115 dk yürüyüş3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : 120 dk yürüyüş ceza+ödevler yapılacak
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :25dk plates
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:50×2 defa koşar biçimde dizleri karna çekme+50×2defa koşar biçimde ayakları popoya değdirme +25*2 yatarak sağ sol mekik çekme
Kızlar akşamda dışarı çıktık yuruduk ama sayılmaz öyle ağır bir tempo değildi o değilde bu kadar leslie koşu bandı bi plates yetmezmiş yaww merdivenleri inemedim daysk yemis gibi bacaklar karın
Kızlar kimler kaç yaşında merak ediyorum. . Kızlar kızlar diyorum saygısızlık etmek istemem. Ben 28 im eylül 13 de 29 olucam az kaldı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?