Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sürekli emdikçe iyi çünkü sütün bollaşır ama Deryacım meyve ye bol su iç hele su 3 litre den az içmemen lazım

Aynen canim şikayetçi değilim kucagimda olmasindan. Önceden herkezde dururdu hatta duyurdu ama simdi sadece benim kucagimi istiyor çok hoşuma gidiyor :)) canim normalde suyu iciyorumda dun canim hic istemedi. Meyve yiyince sanki duru ya gaz yapıyorbende kuru meyve yiyorum ara oöğünlerde ama dun saçma sapan bi beslenme oldu
Sürekli emdikçe iyi çünkü sütün bollaşır ama Deryacım meyve ye bol su iç hele su 3 litre den az içmemen lazım

Slm kızlar Nasılsıniz keyifler yerinde mi? Cuma yaklaşıyor heyecanlandim; ) şimdiye kadar sabah sabah 7 ile 8.45 arası yürüdüm kahvaltı mi yaptım salatalık peynir zeytin Menemen ile sonra bi 45 dk top ile plates yaptım üzerine doğadan in 7 otlu cayini ictim.şimdi tv bakıyorum )

3.aydayız cnm
Yok ya, eşim üzmez beni.kızdı, içme dedi dediğime bakmayın.sanırım gazdan dolayı memeyi 2-3sn emiyor, sonra sündürüyor.ağlıyor, tekrar emmek istiyor
Eşim de bugün diyetten dolayı sütün mü azaldı acaba dedi.bilemiyorum ama bence var....

Anladım canım. çok doğal seni istemesi çünkü onun için tek güvenilir kucak sensin tek güzel tanıdık koku seninki:)
Ah ya Enise sende nası bi enerji var böyle maaşallah
Sütünün azaldığını doktor kilo takibinde anlar canım sen yemene içmene bak çok sıkı diyet yapma boş enerji alma sadece morelini hep yüksek tut benim oğlum da çok huysuz du ama hiç sütümün azaldığı aklıma gelmezdi.rezene çayı çok içtim bi dene istersen

guzel ama ikiz emziriyorsun arada meyve filan ye canim
Evet ama maalesef ben çok zor kilo verebiliyorum tiroid varmış bende hamileyken öğrendim ilaçta kullanıp tedavi edemiyorum o yüzden çok dikkatli yemem lazım ancak bu şartlarda belki verebilirim daha öncede çok sımsıkı diyetlerle ancak kilo verebildiğim için biliyorum kendimi

Kolik bebekle kilo vermek çok zor canım doğru düzgün bişey yiyip içemiyosun o yüzden ben 3 ayı atlattımda başladım artık pek etkilenmiyolar şükür

Ah ya Enise sende nası bi enerji var böyle maaşallah
Yok bnm yok eskisi gibi değilim daha aktiftim sporcuyken ve antrenörlük yaparken. Şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum . Kurban a kadar hafta da 2 kilo vermek istiyorum ama zor benim.için çünki . Çok zor kilo veriyorum ben. Ayın 5 i gibi de regl zamanım . Hayirlisi bakalım o hafta nasıl gecicek . Genel de o hafta hiç veremiyorum.

Açlık başıma vurdu yaaa tarcinli süt içtim ama ne fayda

Bide eşim surekli birşeyler yiyo benim tersine yeter artık yeme diyesim var...
De canım de ben diyorum ısrar edince sen ye ben fit olcam diyorum o benden daha fit
Kabızlığı çözüm sabah kırmızı biberi kozle ye iki tane
Vayy süper sabah sporu gibisi yok
gazdan canım çare arıyor kendince bence sütun azalması

Emzirirken malesef ilaç yok dimi az gitsin bizden gitsin yeberiz ki biz o kilolari
suyu 4ltye çıkar bide sana tarif bir çubuk tarçın parmak ucu kadar taze zencefil yada 1cay kaşığı toz yarım limon bunları 250ml ilik suda demle 5dk regl boyunca sabah ac iç kilo vereceksin

Sağol kaptanım kesinlikle yapıcam

Haftada 2 kilo bana bir hayal geliyor kansızlık yüzünden bende çok yavaş veriyorum ama sonuçta veriyoruz ya dimi ama regli dönemi bütün bayanlar aynı sıkma canını
Bu tarifi bende denicem
Tartıldım seni bekliyordum söyleyim mi hıııııı merak ediyomusun kaptanişko
69.9 ucundan da olsa gördüm ay çok mutluyum

hangi videoyu yaptın canım

Kaptancim ödevlerimi yaptım 45 dk plates ve 115 dk yürüyüş

Kızlar akşamda dışarı çıktık yuruduk ama sayılmaz öyle ağır bir tempo değildi o değilde bu kadar leslie koşu bandı bi plates yetmezmiş yaww merdivenleri inemedim daysk yemis gibi bacaklar karın

kesinlikle canım pilates yapınca hemen farkediyorsun ben jillianda da öyle olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…