Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Az az sık sık yemissin canım
guzel ama ikiz emziriyorsun arada meyve filan ye canim

canım bu çocukların gun gun huyu değişiyor olur mu öyle şey birde adet goruyoraan o dönemlerde de az bi miktar azalma oluyor
Henüz adet görmedim cnm.geldi gibi yapıyor ama...

Sadece meyve yedigin Zaman sut ya da biraz yogurt yersen seker depolanmaz Canim
Biliyorum cnm.ama kızım kolik, süt ve süt ürünleri tüketmemem gerekiyormus.dün içtim süt, kızım uyumadı.Eşim neden içtin diye kızdı, ben de içmedim bugün, ama kızım yine uyumadı

ne oldu burdayız diye tırstın mı cicim her yerde elimiz kolumuz var bizim ama sadece kaçamaklarda yok sen yediğin pastadan börekten haber ver bakim heleeeeeee

rica ederim canım ne demek. çok geçmiş olsun.
Maaşallah siz bütün takımlara yetersiniz canım
Aynen bu durum ama senin tuzun kuru oglun buyudu benim iki tane peşpeşe olur zaten koca kişisi mizmizlanmaya başladı korunmayalim gerek yok olsun diye dedim 53 kg olmadan olmaz
yok canım geç değil etap raporu yeni cikto
Oğlum büyüdü ama ben de büyüdüm zayıflamadan bende istemiyorum yükü biz çekiyoruz tabi adamlara ne isterler tabi

Benimkide kolikti yesem yemesem 8 de başlardı 2 3 saat meme bile almazdı sonra fişi çekilmiş gibi uyur kalırdı bende biterdim tabi onu biraz çocuğun bünyesinde yapıyor geçici süre çektiriyor ama napcan eşinde bişey demesin alsın kucağına gezsin 4. Veya 5. Ayda rahatlarsınız inşallah

Açlık başıma vurdu yaaa tarcinli süt içtim ama ne fayda

Bide eşim surekli birşeyler yiyo benim tersine yeter artık yeme diyesim var...
De canım biraz destek versin :)
Ah ya bütün kıyak erkeklerin doğum yapmazlar süt vermezler bebe olur gazla Uğraşmazlar süt vermezler regli olmazlar bide şey....gibi yerler kilo almazlar isteselerde zaten 1 haftada verirler. aman az daha sayarsam kendimden soğucam
Uyu canım uyu iyi geceler :)

Ben de diyorum yesem de oluyor yemesem de bu çocuk kolik.ama ne fayda, içersem daha çok olurmuş.içmeyivereyim bakem

Aynen öyle yaptım uyudum... Şimdi kalktim kaç gundur kabızlık var bende diyete başlayınca böyle oluyor şimdi suya gün kurusu koydum iyi gelir umarım... Sütüne bi etkisi olmaz dimi.....

Ben bu saatte neden mi burdayım çok yorgunum yarın yola gitcem uyku tutmadı
Hayırdır nere gidion???

Gunaydin Kizlar. Dun pek aktif olamadim. Benim cimcime öğleden sonra hic uyumadi. Kucagimda uyuyor yatirunca uyaniyor. Sürekli kucakta olmak istedi. Hep konusayim istedi. Dun hic bisey yapamadim. Akşamda yine öyle kucakta uyuyor sonra hoopp uyaniyor. En son saat 11'de Esim uyuturken bende uyumusum yorgunluk tan.

Dünkü menüm;
Kahvaltı (12:00); 1 koz biber, 5 zeytin, domates, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek

Öğlen, 2 tane firin köfte ve yarim patates firin, 1 dilim ekmek

Ara, sut yapici içecek ( sürekli emince sütler bitti gibi geldi)

Aksam; 5 firin köfte, yarim patates firinda, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

Ara, cay

Spor, maalesef yok

Su, 1.5 lt

Ben de diyorum yesem de oluyor yemesem de bu çocuk kolik.ama ne fayda, içersem daha çok olurmuş.içmeyivereyim bakem
Aman bizede çok yükleniyor sanki biz öyle olsun istiyoruz aslında herkesten çok biz istemiyoz ama gelde anlat laktozsuz süt deneyebilirsin ay güzelim üzme kendini sütün varsa yetiyorsa önemli olan bu kaç aylık beben bilmiyorum ama 4. Ayda filan geçiyo zaten

Yok olmaz sütünü arttırır bile kuru kayısı kuru erik olur şimdi tam zamanı aslında taze incir yesen süper olur
Köye gidiyom canım evel hafta dedemi kaybettik nenemde rahatsız gelen giden çok oluyormuş şimdi tek evde müsait olan benim beni çağırdılar oraya gitcem

Ay nazlı mı senin durucuk anne kucağında mı uyumak istemiş yerim ben onu derya bol bol kucakla uyusun kucağında ballansın yeterki hasta olmasın bugünlerde çabuk geçiyo benimki hep kucağımda uyurdu ayrılamazdım ona rağmen keşke daha çok kucaklasaydım diyorum:)çünkü şimdi kucağa sığmıyor her anın tadını çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…