kızlaaaaaarrrrrrrr kilo verenleri tebrik ederim ama kazanan belli
bu yarış bana çok iyi geldi. tatlı atışmalar gaza getirdi. haftaya daha iyi kilo veririz inş. hepimiz
Tebrikler canım bükemediğimiz bileği öpmeyi de biliriz bizhelloooooooooooooo @Ses35
Kolay değil cnm, doğum yaptıkh.sonu çok düzensiz beslenmiştim canım. birde bende hala ödem oluyor. bazen elim ayağım şişiyor bazen iniyor. tabi buda tartıya yansıyor
Kaptan öyle deme ama, allah korusun sütüm etkilenir diye korkuyorum.sonuçta yarım kg dan fazla vermemeliyim.o kadar ki rüyama bile girdi.çeşme gibi akıyordu memedenR RoseAnge bu hafta artı çıkacağını biliyorduk zaten sorun değil
Enise07 tebrikler çok güzel vermişsin baldamlasxixmelis haha kilo verdiğine mi üzüldüm şimdi sen
Eller deliye biz akilliya hasret
@erdemhilal aboo hemenfe gelmişpek parlar değil sizde durum ne
Tebrik ederiz tatlimm. Ama haftaya görün siz bizi)
Saat kaç oldu nerde bu kizlarr
yok canım öyle bir durum bunyeden bünyeye değişiyor eltim tıkır tıkır verdi maşallah bide sut var ki sorma ben ne kilo verdim ne korktum sut gider diye onu yedim bunu yedim yani süt varsa var yoksa yok talep önemli bebeğin talep ettiğini üretiyor vucutKolay değil cnm, doğum yaptık
Kaptan öyle deme ama, allah korusun sütüm etkilenir diye korkuyorum.sonuçta yarım kg dan fazla vermemeliyim.o kadar ki rüyama bile girdi.çeşme gibi akıyordu memeden
Cnm sen dikkat et.haftada yarım kg dan fazla vermememiz gerek
Aslında ben de sütüm var diye düşünüyorum.kaldı ki abur cubur, fazla ekmek yemez oldum.onlar da zaten süt yapmıyor.yok canım öyle bir durum bunyeden bünyeye değişiyor eltim tıkır tıkır verdi maşallah bide sut var ki sorma ben ne kilo verdim ne korktum sut gider diye onu yedim bunu yedim yani süt varsa var yoksa yok talep önemli bebeğin talep ettiğini üretiyor vucut
Cansu o profil resmini boşuna mi koydun. .. hadi toparlan biraz o kız gibi olman lzm :)Uya kaldim kizlar kusura bakmayin. Ben ayni kilodayimartik önümüzdeki haftalara bakicam
Aynen hedef o aslindaCansu o profil resmini boşuna mi koydun. .. hadi toparlan biraz o kız gibi olman lzm :)
Aramiza Hosgeldin tatlim...ilk sayfadaki kurallari okumadiysan okumani tavsiye ederim. Yas kacti bu ara ve hangi sinava hazirlaniyorsun ? Birde boyunu merak.ettimMerhaba herkese.Kilom:73 Hedef:53 Spora gidiyorum ama iş diyete gelince maalesefAma söz veriyorum sizlere çoook kilo vereceğim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var ki bu yıl tekrar sınava gireceğim o yüzden çok fazla aktif olmayabilirim.Ama yine de elimden geleni yaparım.Çok da fazla hırslıyımdır
Tebrik ederiz tatlimm. Ama haftaya görün siz bizi)
Tebrikler canım bükemediğimiz bileği öpmeyi de biliriz bizinşallah başka sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?