- 5 Ağustos 2016
- 125
- 220
- 18
Hoşbuldum.Yaşım 18. Boyum:1.71Aramiza Hosgeldin tatlim...ilk sayfadaki kurallari okumadiysan okumani tavsiye ederim. Yas kacti bu ara ve hangi sinava hazirlaniyorsun ? Birde boyunu merak.ettimbasarilar dilerim her konuda
Hoşgeldin canım kızlar yardımcı olmuş ara verdiğinde baksan 5msj yazdan yeter kuralları okudum kabul ediyorum dersen ilk hedefini 63yapalim böylece başarmanın azmi yolunu hizlandirirMerhaba herkese.Kilom:73 Hedef:53 Spora gidiyorum ama iş diyete gelince maalesefAma söz veriyorum sizlere çoook kilo vereceğim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var ki bu yıl tekrar sınava gireceğim o yüzden çok fazla aktif olmayabilirim.Ama yine de elimden geleni yaparım.Çok da fazla hırslıyımdır
Teşekkürler kaptanim .. biz yeniyiz diye ortalamayi henüz etkilemiyoruz galiba tüh üzüldüm ;(Kızlar ortalama bu hafta çok kötü haftaya düzeltelim
Takım içi yarışı ikinci takım kazandı
Haftanın birincisi @Enise07 tebrikler
Hg cnm benimMerhaba herkese.Kilom:73 Hedef:53 Spora gidiyorum ama iş diyete gelince maalesefAma söz veriyorum sizlere çoook kilo vereceğim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var ki bu yıl tekrar sınava gireceğim o yüzden çok fazla aktif olmayabilirim.Ama yine de elimden geleni yaparım.Çok da fazla hırslıyımdır
İnş girersin cnmİdeal kilom 48 ...... ben kendimi hiç 48 kiloda hatırlamıyorum. 55 olsam yat kalk dua edicem . 48 olurmuyum onu bile bilmiyorum. Hayal bile edemiyorum. Ben bi 38 40 bedene gireyim de allahın izni ile
TamamdırrrrHoşgeldin canım kızlar yardımcı olmuş ara verdiğinde baksan 5msj yazdan yeter kuralları okudum kabul ediyorum dersen ilk hedefini 63yapalim böylece başarmanın azmi yolunu hizlandirir
2 hafta denemeden sonra canim sizinde yüzdeler sayilcakTeşekkürler kaptanim .. biz yeniyiz diye ortalamayi henüz etkilemiyoruz galiba tüh üzüldüm ;(
İdeal kilom 48 ...... ben kendimi hiç 48 kiloda hatırlamıyorum. 55 olsam yat kalk dua edicem . 48 olurmuyum onu bile bilmiyorum. Hayal bile edemiyorum. Ben bi 38 40 bedene gireyim de allahın izni ile
Merhaba herkese.Kilom:73 Hedef:53 Spora gidiyorum ama iş diyete gelince maalesefAma söz veriyorum sizlere çoook kilo vereceğim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var ki bu yıl tekrar sınava gireceğim o yüzden çok fazla aktif olmayabilirim.Ama yine de elimden geleni yaparım.Çok da fazla hırslıyımdır
HoşbuldummmHoş geldin cnm....
Tebrik ederim canım böyle gidersen deneme süresi sonunda listeye girip sende etkiliceksin :))Teşekkürler kaptanim .. biz yeniyiz diye ortalamayi henüz etkilemiyoruz galiba tüh üzüldüm ;(
Google amcaya sor canım ordan çıkıyoIdeal kilonu nerde nasil hesaplatirdin ki ??
Hoşgeldin çıtırım bende sevalHoşbuldummm
Ben sana küstüm hani cezalar hani ödevler sen nası resimdeki kız olcan söyle bakem canımIdeal kilonu nerde nasil hesaplatirdin ki ??
Geliyor şimdi .....1 saat top ile plates yaptım off öldümbizim ödevler neydi ya onlaròda aradan cikartayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?