Netteki sitelerden cnmIdeal kilonu nerde nasil hesaplatirdin ki ??
İns inş cnm ya ben burdayımTebrik ederim canım böyle gidersen deneme süresi sonunda listeye girip sende etkiliceksin :))
hoşgeldin canımmMerhaba herkese.Kilom:73 Hedef:53 Spora gidiyorum ama iş diyete gelince maalesefAma söz veriyorum sizlere çoook kilo vereceğim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var ki bu yıl tekrar sınava gireceğim o yüzden çok fazla aktif olmayabilirim.Ama yine de elimden geleni yaparım.Çok da fazla hırslıyımdır
niyeki canımmmÖğlen yemeği yemedim hala .yiyemedim daha doğrusu allahım çok acimmm
Hoşbuldummmmhoşgeldin canımm
az kaldı canım sende etkileyeceksin:)Teşekkürler kaptanim .. biz yeniyiz diye ortalamayi henüz etkilemiyoruz galiba tüh üzüldüm ;(
Sen hangi kiloda kendini güzel goruyoraan odur canım idealİdeal kilom 48 ...... ben kendimi hiç 48 kiloda hatırlamıyorum. 55 olsam yat kalk dua edicem . 48 olurmuyum onu bile bilmiyorum. Hayal bile edemiyorum. Ben bi 38 40 bedene gireyim de allahın izni ile
hayirdirÖğlen yemeği yemedim hala .yiyemedim daha doğrusu allahım çok acimmm
yoğurt gunu olmuş bugünBende menumu yaziyorum
Sabah
1 kase yogurtlu bugday corbasi
Oglen
1 bardak sut
1 ácik cay
4 yaprak sarma
2 biskuvi
Aksam
1 kase yogurtlu bugday corbasi
Bugun benimde karmsn corman oldu misafir var menü cok kotu@Erigimkimyager1508 işten güçten fırsat bulamadım yemeğe saat 5 de bir haslanmis yumurta domates ve bir dilim ekmek yedim
@Erigim 55 i bi göreyim de inşallah sonrasını düşünürüz; )
Ben de kızımdan dolayı yiyemedim.akşam 7 de yemem gereken yemeği 8i geçe yiyince.....şekerim düştü sanırım.gözümün önünde tatlılar dolandı durdu.eşime al dememek için kendimi zıt tuttum.evde bayram çikolatası vardı torku nun bi tane ondan yedim.4 tane de çikolatalı bisküvi.üstelik yorgunluktan spor da yok.iyi ki bi kg verdim....Öğlen yemeği yemedim hala .yiyemedim daha doğrusu allahım çok acimmm
Bugün cıs günün olmuş canım yarın toparlarsın morel bozmak yok :)Ben de kızımdan dolayı yiyemedim.akşam 7 de yemem gereken yemeği 8i geçe yiyince.....şekerim düştü sanırım.gözümün önünde tatlılar dolandı durdu.eşime al dememek için kendimi zıt tuttum.evde bayram çikolatası vardı torku nun bi tane ondan yedim.4 tane de çikolatalı bisküvi.üstelik yorgunluktan spor da yok.iyi ki bi kg verdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?