Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu başarı hikayeleri topiginden cok hoşuma gitti[/QUOTE]
Ayyy benim de çok hoşuma gitti

Tuzlu ayran ic canım baya yoğun bir gun senin icin
inşallah
Napiyo bizdiklar tedavisi yoksa anne tarafında ikiz var mi çok isterdim ikiz olsun davulun sesi uzaktan hoş gelir:)
Geçmiş olsun canım hem kuzeye hem de sana.insülin ilacının yanetkileri varmış ama kilo vermeyi de hızlandırıyormuş canım

Bayıldım bayıldım. Haftada 2 kilo civari vermis. Tam benim istediğim :)

Çok üzüldüm canım başın sağolsun allah sanada bebeklerine de uzun sağlıklı ömür versin

Dilimden çıkan üçgen parçalar canım valla çocuk emiyor diye kullsnmadim ama baya yükselmiş işin garibi bende uyku yapmıyor gözüm dönüyor tatlı krizleri yapıyor aslında karatay tarzi beslenip sekerorucu yaptığımda dustu sanırım hic böyle olmuyordu ondada meyveye dayanamadim
Geçmiş olsun canım hem kuzeye hem de sana.insülin ilacının yanetkileri varmış ama kilo vermeyi de hızlandırıyormuş canım
evet canım hafif mide bulantısı var birde başağrısı

[6.08 14:52] huçi❤❤kuzey: Ne yaptin
[6.08 14:55] huçi❤❤kuzey: Ona göre evden getiriyim
[6.08 15:05] Acu: Misir ekmegi muhlama
[6.08 15:05] Acu: Yoresel Yani
[6.08 15:05] Acu: Evdenmi
[6.08 15:06] Acu: Hessa iş
[6.08 15:06] Acu:
[6.08 15:06] Fidan:
[6.08 15:06] Acu: Fidan sen ne yersen
[6.08 15:07] Acu: Ebenguzi severom
[6.08 15:07] Fidan: Bana uyar hepsi
[6.08 15:07] Acu: Ayferada uyar saka ededur
[6.08 15:08] Fidan: Aynen fasulyeye mısır ekmeğini banicak
[6.08 15:12] huçi❤❤kuzey: Vuhuu demeyin

Bu konuşmadan sonra kalktı 3mile leslie ve spor ödevleri i yaptım akşama beni hiç hoş şeyler beklemiyor

Ay ben yedim mi dilim yerim, dilimden çıkan parça ne ki....

*ÖNEMLİ *ÖNEMLİ *ÖNEMLİ***
140 dk altında kalan hanımlar 7 ye böldüğümüzde günlük sadece 20 dk yürüyüş istiyorum sizden.
Ben bunları toplayıp buraya yazabilmek için 1 saatimi harcıyorum ve bunu bu iş bana ağır geliyor diye de yazmıyorum sadece hem emeğime değsin hemde size faydası olsun istiyorum. bu hafta herkesi günlük 20 dk sını kendisine ayırmasını rica ediyorum yoksa haftaya listede düzeltmelere gidicem
Kızlar hepinizi seviyor öpüyorum haydi spora diyorum

Az önce arkadaş revani yollamış.yapayım diyordum, çok yerim diye yapmıyordum.tebrikler bana, sadece 2 çatal aldım.çok cebellestim ama kendimi durdurabildim.normalde olsa hepsini yerdim süt olsun diye

Bu arada yarın benim sınavım var, tüm gün evde yokum.Güzel atlatırım inş, özellikle su yönünden.biraz ders çalışayım diyorum spor olmayabilir

Öğretmenim elektrikler kesikti ondan yapamadım
Emeğine sağlık, ben pazartesi başladım.gaza geldiim bak, bugün yürümeye çalışacağım

Bravo sana 2 çatal da kalabilmek büyük başarı.canım geçen hafta 100 dk lık çalışma yapmışsın bu hafta 140 dk bekliyorum senden.
Sınavında başarılar umarım iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…