- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Hesap doğru canım benim@Erigim kaptan 1. Sayfadaki kilo verme yüzdesini okudum hızlıca hesapladım doğru hesaplamışmıyım bi bakar mısın 2,291 çıktı yani 82,9 başlangıçtı bugün 81,0 idim
Güzel menü cnm, çok değilYine çok mu yedim ya
Neden sarı kart aldık kaptanBugün çoğumuzun ödül günü olmuş
Problem yok kızlar 9.olmaktan ziyade sarı kart aldık knu haftaya birinci olup saldırıyor muyuz tabiki evet :)
Haftalardır ilk ücteyiz buda nazar boncugu olsun
GünaydınGünaydın kizlarrr
ortalama %0.30un altında olduğu için canım ilk üçe girip sildirmeliyiz bu haftaGüzel menü cnm, çok değil
Neden sarı kart aldık kaptan
Günaydın
günaydın canım tekrarGrupları karıştırdım ya beenNeyse günaydınnnn
Dun ki menumu yazısında cexami aliyim
Sabah
1dlm ekmek
1kirmizi köz biber
1dlm peynir
1yumurta
Ara
1cb süt
1dlm ananas
Öğle
1domates
1kepce mercimek
1kepce yoğurt
3kofte
Ara(olay burda kopuyor)
1parmak sütle granül kahve
1adet mini top kek
2naneli bayram çikolatasi
Akşam
3dlm karpuz
Avuç içi kadar köfte üzerinde azcik patates püresi vardı
Ara
2kk kadar tavuk göğsü
Ve bunlar bana sabah +600olarak döndü
Cezana raziyim
hallederim dimi tatlım yaparım ben bak fena gaza geldim başım dönmese kalkıp spor yapardımBence ara olmasaymış cici bir menüymüş.Amaan be ablacığım egzersiz ve bugün yemekten kısmayla halledersin sen
light alma canım light olurken ürünlerde şeker acıga çıkıyor onun yerine süte su kat inan daha iyiBu arada kahvaltım:
1 bardak tam yağlı süt (yarın light alırım)
4 kaşık yulaf ezmesi
Tabii ki yaparsın.Sen 11 kilo vermişsin Maşallahhallederim dimi tatlım yaparım ben bak fena gaza geldim başım dönmese kalkıp spor yapardım
bugünde misafirlik var ama yakın tanıdık diyetteyim derim rahat rahat inşallah menü uygundur
Öyle miymiş?
light alma canım light olurken ürünlerde şeker acıga çıkıyor onun yerine süte su kat inan daha iyi
ve aslında tam yağlı urunler wc problemini ve kas kaybetmeden kilo vermeni sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?