Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm 4 ağustos
Sabah
1domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim ekmek
1 kaşık kadar sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı incir reçeli
5 6 bardak çay

Ara
1 armut
10 tane kadar üzüm

Akşam
1peynirli 1 kıymalı börek 
Karışık turşu
5 bardak çay

@Erigim kaptan 1. Sayfadaki kilo verme yüzdesini okudum hızlıca hesapladım doğru hesaplamışmıyım bi bakar mısın 2,291 çıktı yani 82,9 başlangıçtı bugün 81,0 idim
Hesap doğru canım benim
Şuan denemedesin ama listeye geçince saat 13:00ya kadar bildir mutlaka bak ikizin var diye +2saatte benden 15:00e kadar kesin bildir

Bugün çoğumuzun ödül günü olmuş
Problem yok kızlar 9.olmaktan ziyade sarı kart aldık knu haftaya birinci olup saldırıyor muyuz tabiki evet :)
Haftalardır ilk ücteyiz buda nazar boncugu olsun

Günaydın kızlar dun misafir vardı sabahtan da temizlik yaptım ohh ev mis gibi kuzeyde şuan uyumak üzere hamaginda elektronik ayak torpusunun sesiyle sağolsun hiç kullandirmadi kendine uyku sesi yaptı

Dun ki menumu yazısında cexami aliyim

Sabah
1dlm ekmek
1kirmizi köz biber
1dlm peynir
1yumurta

Ara
1cb süt
1dlm ananas

Öğle
1domates
1kepce mercimek
1kepce yoğurt
3kofte

Ara(olay burda kopuyor)
1parmak sütle granül kahve
1adet mini top kek
2naneli bayram çikolatasi

Akşam
3dlm karpuz
Avuç içi kadar köfte üzerinde azcik patates püresi vardı

Ara
2kk kadar tavuk göğsü

Ve bunlar bana sabah +600olarak döndü
Cezana raziyim

kızlar spor yapamıyorum çünkü inüsülin direnci için ilaca başladım biraz iş yapsam başım dönüyor baacaklarım tutmuyor ilk başta öyle etkiler oluyormuş bakalım geçer inşallah çünkü çok yükselmiş oğluma zararı olmayacağını söyledi 2-3 dr danıştım ve başladım bakalım
birde sanki kafa yapıyor biraz önce sütlü türk kahvesi yapacaktım makinaya sütü ve kahveyi koydum bekliyorum köpük yok neyse içince fark ettim türk kahvesi değil granül koymuşum

Bence ara olmasaymış cici bir menüymüş.Amaan be ablacığım egzersiz ve bugün yemekten kısmayla halledersin sen

Bu arada kahvaltım:
1 bardak tam yağlı süt (yarın light alırım)
4 kaşık yulaf ezmesi

Bence ara olmasaymış cici bir menüymüş.Amaan be ablacığım egzersiz ve bugün yemekten kısmayla halledersin sen
hallederim dimi tatlım yaparım ben bak fena gaza geldim başım dönmese kalkıp spor yapardım
bugünde misafirlik var ama yakın tanıdık diyetteyim derim rahat rahat inşallah menü uygundur

Bu arada kahvaltım:
1 bardak tam yağlı süt (yarın light alırım)
4 kaşık yulaf ezmesi
light alma canım light olurken ürünlerde şeker acıga çıkıyor onun yerine süte su kat inan daha iyi
ve aslında tam yağlı urunler wc problemini ve kas kaybetmeden kilo vermeni sağlıyor

hallederim dimi tatlım yaparım ben bak fena gaza geldim başım dönmese kalkıp spor yapardım
bugünde misafirlik var ama yakın tanıdık diyetteyim derim rahat rahat inşallah menü uygundur
Tabii ki yaparsın.Sen 11 kilo vermişsin Maşallah Bu gün azıcık yemeğinden mi kısamayacaksın yani, hiç inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…