Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bravo sana 2 çatal da kalabilmek büyük başarı.canım geçen hafta 100 dk lık çalışma yapmışsın bu hafta 140 dk bekliyorum senden.
Sınavında başarılar umarım iyi geçer
İnş cnm, iki dersim kaldı.onları da geçerim de uzamaz umarım

@Ses35 baldamlasxixmelis kızlar bende bir kpss magduruyum 2017 de sinava mi gireceksiniz P3 için? ??
Ben o işleri bırakalı çok oldu Evimin hanımı oldum :))
Ay kızlar baş ağrısı elimi ayağımi bağladı regl olcak diye bu ağrı. Olsam da kurtulsam. Birde stresliyim o da baş ağrısı yapiyo of
Niye streslisin canım seninki regli desek benimki yorgunluk mu acaba sabahtan beri yeni oturdum 2 tane ağrı kesici içtim hala hafif ağrıyo

Niye streslisin canım seninki regli desek benimki yorgunluk mu acaba sabahtan beri yeni oturdum 2 tane ağrı kesici içtim hala hafif ağrıyo
Ben de öyle oldum cnm,kuzularıma bakıyorum.2010 girdim en son
Örgün eğitim lisans işletme mezunuyum.bütlerde geçersem inş isg den girerim belki....

Ben ağrı kesici de içiyorum başlamadan kesilir adetim diye oluversem bi...
Stresimin nedeni sağ olsun 4 yıla yakındir birlikte olduğum erkek arkadasim.... Kanser ediyo beni . Bir insan bu kadar paranoyak olur. Son dönemlerde zaten ne saygı ne sevgi hiç birşey kalmadı. İp koptu kopucak. Kaç kere ayrıldık. Geldi yalvardi. Ama hiç değişmedi hep aynı . Suçlama itham iftira tehdit.

Ben de öyle oldum cnm,kuzularıma bakıyorum.2010 girdim en son
Örgün eğitim lisans işletme mezunuyum.bütlerde geçersem inş isg den girerim belki....
Cnm benim P3 puanı ile tek yıllarda atama olmuyo ya o yüzden sordum ... bende bıktım valla sınavdan kendimi adadim bu yıl isi bıraktım dershaneye yazıldim aynı derse defelarca girdim denemelerim harika geçiyordu. Gel gor ki sınav öyle gecmediiii. .. ( sıkıldım bu kpss olayından

Kızlar selamlar ,
Bugünkü Menüm

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
Balık , yeşil salata
Meyveli tart

Ara
Yağsız soya sütü kahve

Akşam
Kahveyi az önce içtiğim için akşam yemem artık çok tokum

Kızlar bu arada yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorum. İnternet olur diye düşünüyorum
Yine de sıkıntı olursa haberiniz olsun.

Can'ım 1. Oldun tebrik ederim
Hangi dershaneye gidiyorsun KPSS için ?

oy allahım başınız sağolsun biz kucağımiza almadim en azından senin ki çok zor canım sebebini sorsam seni kırmakta istemem Rabbim sana iki tane birden vermiş ne güzel
Bende alamadım kucağıma canım küvözde kaldı,gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim 33 haftalıkken aldılar,kucağım boş kaldı diye çok ağladım ama Allah'ım şimdi öyle bi doldurdu ki hangisini alacağımı şaşırıyorum şükürler olsun

Menü güzel cnm ama az şaşırdım Sucuklu yumurta ve sen:)
Can'ım 1. Oldun tebrik ederim
Hangi dershaneye gidiyorsun KPSS için ?
Sağol cnm dershane bitti sınav da geçti. Antalya da yaşıyorum ben murat eğitim kurumlarına gittim

Cnm benim alan da verende yüce Rabbim o anki üzüntünü senden başka kim bilebilir ki; ( yavrum benim cennete ailesini çağırır inşallah. O üzüntünun üzerine ikizleri nasip etti Rabbim sana.sağlık sıhhat eksik olmasın onlardan insallah

Amin canım benim inşallah

Menü güzel cnm ama az şaşırdım Sucuklu yumurta ve sen:)

Sağol cnm dershane bitti sınav da geçti. Antalya da yaşıyorum ben murat eğitim kurumlarına gittim

Evet bugün bende şaşırdım
Bazen oluyor iştahım açıktı bugün

Murat iyidir
Ben Murat'ta çalıştım 1 yıl Ankara'da.
İnşallah olur da atanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…