- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
İnş cnm, iki dersim kaldı.onları da geçerim de uzamaz umarımBravo sana 2 çatal da kalabilmek büyük başarı.canım geçen hafta 100 dk lık çalışma yapmışsın bu hafta 140 dk bekliyorum senden.
Sınavında başarılar umarım iyi geçer
Yemezler yavrumÖğretmenim elektrikler kesikti ondan yapamadım
Emeğine sağlık, ben pazartesi başladım.gaza geldiim bak, bugün yürümeye çalışacağım
Ne sınavı hangi bölümİnş cnm, iki dersim kaldı.onları da geçerim de uzamaz umarım
Açıköğretim cnm, Atatürk ünv. İş sağlığı ve güvenliği bölümü.Ne sınavı hangi bölüm
Bende aöf işletme mezunuyum kpss ye gircekmisinAçıköğretim cnm, Atatürk ünv. İş sağlığı ve güvenliği bölümü.
Ben o işleri bırakalı çok oldu Evimin hanımı oldum :))@Ses35baldamlasxixmelis kızlar bende bir kpss magduruyum 2017 de sinava mi gireceksiniz P3 için? ??
Niye streslisin canım seninki regli desek benimki yorgunluk mu acaba sabahtan beri yeni oturdum 2 tane ağrı kesici içtim hala hafif ağrıyoAy kızlar baş ağrısı elimi ayağımi bağladı regl olcak diye bu ağrı. Olsam da kurtulsam. Birde stresliyim o da baş ağrısı yapiyo of
Ben de öyle oldum cnm,kuzularıma bakıyorum.2010 girdim en sonBen o işleri bırakalı çok oldu Evimin hanımı oldum :))
Niye streslisin canım seninki regli desek benimki yorgunluk mu acaba sabahtan beri yeni oturdum 2 tane ağrı kesici içtim hala hafif ağrıyo
Ben ağrı kesici de içiyorum başlamadan kesilir adetim diye oluversem bi...Ben o işleri bırakalı çok oldu Evimin hanımı oldum :))
Niye streslisin canım seninki regli desek benimki yorgunluk mu acaba sabahtan beri yeni oturdum 2 tane ağrı kesici içtim hala hafif ağrıyo
Cnm benim P3 puanı ile tek yıllarda atama olmuyo ya o yüzden sordum ... bende bıktım valla sınavdan kendimi adadim bu yıl isi bıraktım dershaneye yazıldim aynı derse defelarca girdim denemelerim harika geçiyordu. Gel gor ki sınav öyle gecmediiii. ..Ben de öyle oldum cnm,kuzularıma bakıyorum.2010 girdim en son
Örgün eğitim lisans işletme mezunuyum.bütlerde geçersem inş isg den girerim belki....
Cnm benim P3 puanı ile tek yıllarda atama olmuyo ya o yüzden sordum ... bende bıktım valla sınavdan kendimi adadim bu yıl isi bıraktım dershaneye yazıldim aynı derse defelarca girdim denemelerim harika geçiyordu. Gel gor ki sınav öyle gecmediiii. ..( sıkıldım bu kpss olayından
Bende alamadım kucağıma canım küvözde kaldı,gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim 33 haftalıkken aldılar,kucağım boş kaldı diye çok ağladım ama Allah'ım şimdi öyle bi doldurdu ki hangisini alacağımı şaşırıyorum şükürler olsunoy allahım başınız sağolsun biz kucağımiza almadim en azından senin ki çok zor canım sebebini sorsam seni kırmakta istemem Rabbim sana iki tane birden vermiş ne güzel
Menü güzel cnm ama az şaşırdım Sucuklu yumurta ve sen:)Kızlar selamlar ,
Bugünkü Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
Balık , yeşil salata
Meyveli tart
Ara
Yağsız soya sütü kahve
Akşam
Kahveyi az önce içtiğim için akşam yemem artık çok tokum
Kızlar bu arada yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorum. İnternet olur diye düşünüyorum
Yine de sıkıntı olursa haberiniz olsun.
Sağol cnm dershane bitti sınav da geçti. Antalya da yaşıyorum ben murat eğitim kurumlarına gittimCan'ım 1. Oldun tebrik ederim
Hangi dershaneye gidiyorsun KPSS için ?
Amin canım benim hepimize hepimizin çocuklarına inşallahÇok üzüldüm canım başın sağolsun allah sanada bebeklerine de uzun sağlıklı ömür versin
Cnm benim alan da verende yüce Rabbim o anki üzüntünü senden başka kim bilebilir ki; ( yavrum benim cennete ailesini çağırır inşallah. O üzüntünun üzerine ikizleri nasip etti Rabbim sana.sağlık sıhhat eksik olmasın onlardan insallahBende alamadım kucağıma canım küvözde kaldı,gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim 33 haftalıkken aldılar,kucağım boş kaldı diye çok ağladım ama Allah'ım şimdi öyle bi doldurdu ki hangisini alacağımı şaşırıyorum şükürler olsun
Amin canım benim inşallahCnm benim alan da verende yüce Rabbim o anki üzüntünü senden başka kim bilebilir ki; ( yavrum benim cennete ailesini çağırır inşallah. O üzüntünun üzerine ikizleri nasip etti Rabbim sana.sağlık sıhhat eksik olmasın onlardan insallah
Menü güzel cnm ama az şaşırdım Sucuklu yumurta ve sen:)
Sağol cnm dershane bitti sınav da geçti. Antalya da yaşıyorum ben murat eğitim kurumlarına gittim
cansutr ortadan kaybolma mneüler sende babys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?