Zaten her cuma veya cumartesi haftalık skoru bu şekilde açıklıyorum canım sizi silkeliyebildiysem ne mutlu bana@Ses35 su haftalik spor dakikalari derleme cok iyi olmustokat gibi yarin cezaman kurtulcam insallah...ayy evi topla temizle yemek saka maka yoruldum birde basimdan es cocuk olsa
Teşekkürler canımTelefondan giriyorum cnm ama hallettim
2 çatalda kalmak güzelAz önce arkadaş revani yollamış.yapayım diyordum, çok yerim diye yapmıyordum.tebrikler bana, sadece 2 çatal aldım.çok cebellestim ama kendimi durdurabildim.normalde olsa hepsini yerdim süt olsun diye
Bu arada yarın benim sınavım var, tüm gün evde yokum.Güzel atlatırım inş, özellikle su yönünden.biraz ders çalışayım diyorum spor olmayabilir
Benimde regl öncesi iki gün cok ağrı yapiyorAy kızlar baş ağrısı elimi ayağımi bağladı regl olcak diye bu ağrı. Olsam da kurtulsam. Birde stresliyim o da baş ağrısı yapiyo of
hiç zaman harcama Allah hayırlı nasipler versin canım şimdi böyle olan ilerde daha kötü olur ayni ev surrkli baskı stres birde cocukBen ağrı kesici de içiyorum başlamadan kesilir adetim diye oluversem bi...
Stresimin nedeni sağ olsun 4 yıla yakındir birlikte olduğum erkek arkadasim.... Kanser ediyo beni . Bir insan bu kadar paranoyak olur. Son dönemlerde zaten ne saygı ne sevgi hiç birşey kalmadı. İp koptu kopucak. Kaç kere ayrıldık. Geldi yalvardi. Ama hiç değişmedi hep aynı . Suçlama itham iftira tehdit.
Bende sikildim bu sene babamın zoruyla girdimhicte calismamistim kuzeyle ne mumkun zatenCnm benim P3 puanı ile tek yıllarda atama olmuyo ya o yüzden sordum ... bende bıktım valla sınavdan kendimi adadim bu yıl isi bıraktım dershaneye yazıldim aynı derse defelarca girdim denemelerim harika geçiyordu. Gel gor ki sınav öyle gecmediiii. ..( sıkıldım bu kpss olayından
Arada tatlılarda goturuyorsun menü az olunca kimse birşey demez mu sandinKızlar selamlar ,
Bugünkü Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
Balık , yeşil salata
Meyveli tart
Ara
Yağsız soya sütü kahve
Akşam
Kahveyi az önce içtiğim için akşam yemem artık çok tokum
Kızlar bu arada yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorum. İnternet olur diye düşünüyorum
Yine de sıkıntı olursa haberiniz olsun.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun meleklerimiz bizim sefaatcimiz olacakBende alamadım kucağıma canım küvözde kaldı,gebelik zehirlenmesi preeklampsi geçirdim 33 haftalıkken aldılar,kucağım boş kaldı diye çok ağladım ama Allah'ım şimdi öyle bi doldurdu ki hangisini alacağımı şaşırıyorum şükürler olsun
Hadi hadi canlan cansuliste hazirlamam lazim dogruyeni tabela olusturmaliyim yenilerimiz cok bir misafirim geldide dün ve bugün evi topla yemek hazirla vesaire pek giremedim son 2 gün.
Aminİnş cnm bi tamamen bağımiz kopsunda inşallah allah hayırlısı ile karsilastirsin. Sınav içinde gerçekten bıkti herkes . Diyecek söz kalmadı o konuda ... hayırlısı herkes icin
Ooo cok karman çorman menü esin hafta sonu çalışıyor mu canımBirde 2 bardak karışık meyvesuyu hazır olandan maalesef
pide ekmek ne oluyor ki birde ne kadar30 dk yürüyüş+ ödevler yapıldı
10:30
2 kuru kayısı
12:45
Soğanlı yumurta
Pide ekmek
1tk bal
2yk çilek reçeli(suyundan) kendim yaptım
Domates, salatalık
Açık çay
16:15
Humana
3 hurma
4 kuru erik
18:30
2 çatal revani
19:00
5k bulgur pilavı
1 küçük kabak (kavurdum) üzerine
4k yoğurt
20:30
Rezene
21:30
1/2 yeşil elma
1 bardak tarçınlı süt
3lt su
Hayır olsun canım sorun nedir çözelim çözüm uretelimAkşam çok fazla katılamadım,katılmak istemedim.Bu güzel grubun enerjisini düşürmek istemedim.Canım çok sıkkın affedin beni yarın geri döneceğim inşallah iyi geceler herkese
Tam kendimi ekleyecegim sağol canim6 AĞUSTOS CUMARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
makbulecelik34 :
@Ses35 :60 dk yürüyüş+Ödevler
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :120 dk yürüyüş + odevler yapildi
@Erigim : 45 dk leslie + ödevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :30 dk yürüyüş + ödevler yapildi
Ödevler:50*2 sağ sol belden eğilme + 25*2 ayakta eller duvarda sağ sol bacak geriye kaldırma
Ben çok safım be ablam sorunum bu.İnanıyorum herkese,bana gelene koşuyorum sonunda kırık kalple oturuyorumHayır olsun canım sorun nedir çözelim çözüm uretelim
İşte o kırıntılar birleşip dank ediyor canım Yasin daha küçük sonra benim gibi kurt oluyorsunBen çok safım be ablam sorunum bu.İnanıyorum herkese,bana gelene koşuyorum sonunda kırık kalple oturuyorum
Niye tecrübeler hep acı ki?Niye insanlar acımasız,niye benim canım acıyor? Çok yoruldum şimdidenİşte o kırıntılar birleşip dank ediyor canım Yasin daha küçük sonra benim gibi kurt oluyorsun
Değmeyecek kimse için boşuna kırdırma güzel kalbini
Bu herkes için ister aşk olsun ister dost ister arkadaş
Daha yol uzun ne aşklar göreceksin sen yanıp tutuşurken meğer onun kalbi buz dağıtmış
Ne dostlar göreceksin sen sadakstten olurken o senin arkadan konuşacak
Sonra işte tecrübe diyoruz bunların hepsine adam gibi adamı dost gibi dostu seçmeyi ogreneceksin
Ne güzel bak bugün ne olduysa sana bi tecrübe katmış o kaybederken sen kazsnmissin
Ah bebeğim ya klasik bi laf var ya tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır işte aynen öyle sen güzel kalbini hiç bozma gelen orda barınmayı bilemediyse zaten gitsin hepimiz yaşadık yaşıyoruz böyle şeyler kendinin değerini bil sonra başkaları yani önce can sonra canan tamam mı allah kötü tecrübelerden saklasın güzelimNiye tecrübeler hep acı ki?Niye insanlar acımasız,niye benim canım acıyor? Çok yoruldum şimdiden
İşin komik tarafı yaşadığım şok rezillikten sonra onu kalbimde tutmak için bahaneler üretmeye çalışıyorum.Hala ama diyorumAh bebeğim ya klasik bi laf var ya tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır işte aynen öyle sen güzel kalbini hiç bozma gelen orda barınmayı bilemediyse zaten gitsin hepimiz yaşadık yaşıyoruz böyle şeyler kendinin değerini bil sonra başkaları yani önce can sonra canan tamam mı allah kötü tecrübelerden saklasın güzelim
O nasıl söz insana yemeğe iten sebeplerden biri de ruh hali tabiki birbirimize destek olucaz hepimizin hayatında dönem dönem sıkıntılar oluyor geçcek ablacım hepsi geceçek daha iyilerini daha güzelleri ni yaşayacaksın genceciksin hem neler neler görcen evlilik bebek kayinvalde belki görümce belki de elti derdi çekceksin bellimi :) ben çok dolu bi gençlik geçirdim ama şimdiki aklım olsa ki düşün 17 yıl var aramızda daha çok okur daha çok gezer daha çok gülerdim ama işte aksine senin yaşadığın yıllar dertlerin insana en büyük geldiği yaşlar ay neyse çok konuştumİşin komik tarafı yaşadığım şok rezillikten sonra onu kalbimde tutmak için bahaneler üretmeye çalışıyorum.Hala ama diyorumÇok özür dilerim herkesten grubun enerjisini düşürmek istemezdim affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?