Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam 10. Takımın güzel bayanları hepinize hayırlı pazarlar
Enise durur mu patlattı 1 saat yuruyusu:))))
Enise cim ödevlerini de yap yazalım tatlım
Senin bu spor aşkın beni çok heyecanlandırıyo.enise sporunu yapmıştır fırsat bulup listeyi yapsam diyorum.
KIZLAR HEPİNİZDEN BEKLİYORUM HADİ BAKALIM SPORAAAAA
cansutr spor için yalvardİK resmen cezanın bile yapmadın küstüm dedim olmadı ne yapsak acaba :)) kızma kızma yok bi daha denicem artık pes ettim

Cnm bana 3 saatten aşağısı kurtarmaz bugun:) dur daha yazmayalim.

makbulecelik34 üzgünüm bu şekilde olmuyor deneme suresi başarısız sadece cuma gelip kilo bildirmekle olmuyor canım istersen daha rahat msj şartı olmayan topiclerler var ama ikizi olan biri bile vakit ayırırken seni görmezden gelemem

Teveccühün kaptan,,şu an ayaklarıyla tlfna tekme atıyor kucağımda emziriyorum tek elle yazmaya çalılıyorum birinide ayağımda sallıyorum

Uygulamak isteyen???

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-06-15-51-48.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben baslayim malum süt olsun diye aldım paket paket helva yedim bildiğiniz bi paket bi günde
Aslında çok saçma bi psikolojiydi her gelen ye süt olsun diyor beyin demek ki yeyince dut olcak diyor
Mesela annem hala su çorbayıda ic sut oldun diyo yahu anne çorbayı kendi yesin essek kadar oldu ne sut olsununu kaldı
Sonra hep mucize bekledim hani öyle bir diyet olsun ki şöyle on gün uygulayip kurtuluyum yok öyle dünya ben o on günü arar dururken aylar geçti
Birakmadim ama bi turlude oturtamadim
Haftada 500g versem hedefe ulaşmıştım ama ben bir yılda 12kg verebildim ayda 1kg
Şimdi her hafta kilo vermek hedefim 100gda olsa vermek gordum ki bi gün yeyince bi hafta boşa gidiyor

Yaa sizler var ya iyi ki varsınız ya iyi ki Hiçbirinizle tanışmıyorum,yüz yüze bir muhabbetim yok ama içimi o kadar güzel ferahlatıyorsunuz ki Çok duygulandım sizi çok seviyorum yemin ederiim ayy Size söz veriyorum sırf bu takımı birinci yapmak için çok uğraşacağım hem de çok bugünleri asla unutmayacağım

Canım napayım
bu diyeti bu kadar devam ettirebildiysem arada sırada yediğim o tatlılar için
Benim için yemek önemli değil
Yemesemde olur ama tatlı olsun
Haftada bir kerede olsa olsun :)
Ama gözden kaçmıyor evet

18 yaşındasın inan çok şanslısın
Kimse için kendini üzme , hayatta senden önemli başka bir şey yok

Uygulamak isteyen???
Geçen bende buldum bunu ama burda başlamam zor dönünce bende yapcam
Canım benim sen iyi olda gençliğini yaşa ay ömrünün en güzel yaşındasın at üstünden fazlalıkları arkadaşlarınla takıl oku fırsatın varsa tatil yap evlenince olmuyor değil ama zorlaşıyor bunları yapmak

12 ayda 12 kilo da fena değil vaktin boşa geçmemiş emzirirken vermişsin hiç değilse :)

Ben yeni yeni kendime geliyorum uykumu bir düzene sokmaliyim acil @Ses35 bana ceza yaramiyor ters tepki yaratiyor gözümde büyüyor ondan bir türlü hallemedim sanirim...2 gündür benim evde misafir eksik olmadi bugün son sanirim simdilik evin bos oldugunun firsatini degerlendirmek gerek ama degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…