Enise cim ödevlerini de yap yazalım tatlımEnise durur mu patlattı 1 saat yuruyusu:))))
Cnm bana 3 saatten aşağısı kurtarmaz bugun:) dur daha yazmayalim.Selam 10. Takımın güzel bayanları hepinize hayırlı pazarlar
Enise cim ödevlerini de yap yazalım tatlım
Senin bu spor aşkın beni çok heyecanlandırıyo.enise sporunu yapmıştır fırsat bulup listeyi yapsam diyorum.
KIZLAR HEPİNİZDEN BEKLİYORUM HADİ BAKALIM SPORAAAAA
cansutr spor için yalvardİK resmen cezanın bile yapmadın küstüm dedim olmadı ne yapsak acaba :)) kızma kızma yok bi daha denicem artık pes ettim
Kolay gelsin cnmOoo sporlar başlamış
Bende ikinci uykusunda yapacağım şimdi çorbasını yaptım evu sildim supurdum çamaşır katlayacagim
Amin inşallah canmRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun meleklerimiz bizim sefaatcimiz olacak
Teveccühün kaptan,,şu an ayaklarıyla tlfna tekme atıyor kucağımda emziriyorum tek elle yazmaya çalılıyorum birinide ayağımda sallıyorummakbulecelik34 üzgünüm bu şekilde olmuyor deneme suresi başarısız sadece cuma gelip kilo bildirmekle olmuyor canım istersen daha rahat msj şartı olmayan topiclerler var ama ikizi olan biri bile vakit ayırırken seni görmezden gelemem
kiz çocuğun kafasına dusyrme teli bırak kenara uyuyunca girersin :)Teveccühün kaptan,,şu an ayaklarıyla tlfna tekme atıyor kucağımda emziriyorum tek elle yazmaya çalılıyorum birinide ayağımda sallıyorum
O nasıl söz insana yemeğe iten sebeplerden biri de ruh hali tabiki birbirimize destek olucaz hepimizin hayatında dönem dönem sıkıntılar oluyor geçcek ablacım hepsi geceçek daha iyilerini daha güzelleri ni yaşayacaksın genceciksin hem neler neler görcen evlilik bebek kayinvalde belki görümce belki de elti derdi çekceksin bellimi :) ben çok dolu bi gençlik geçirdim ama şimdiki aklım olsa ki düşün 17 yıl var aramızda daha çok okur daha çok gezer daha çok gülerdim ama işte aksine senin yaşadığın yıllar dertlerin insana en büyük geldiği yaşlar ay neyse çok konuştum
Allah öyle birini çıkarsın ki karşına sadece bu insanı daha çok nasıl sevebilirim diye dertlen inşallah küçüğüm üzme kendini
darkbutterfly sIkma canini insan düşe kalka ögreniyor değilmi? Sen daha 18 degilmiydin ?? 1 müsibet 1000 nasihattan iyidir insan kazik yedikce akillaniyor. Insanin caní yandikca daha sert oluyor...insanlar sana acimadikca sen bu durumlarla bas etmeyi ögreniyorsun..daha keskin cümleler kurmaya dogrulari daha hizli anliyorsun...aci ceksende ögreniyorsun...ve anliyorsun...
Derdi dünya olanin Dünya kadar derdi olur. Yunus Emre
Eger farkima varirsak bu insanlardan bu Dünyadan ötesi oldugunu....xy kisiden daha büyük bir Allah oldugunu idrak ettigimizde aslinda dert ettiklerimizin ufak tefek seyler oldugunu anliyoruz. Hayatta ölümden yada ölümcül şeylerin disinda herseye care vardir..careyi biz bulmaliyiz...Eger distan canimizi SIkabilcek birsey geliyorsa...distan geleni degistiremeyiz ama tepkimiz bizim elimizde olan birşey..bunu hic unutma
Yaa sizler var ya iyi ki varsınız ya iyi kidarkbutterfly arkadaşların hepsi çok güzel ve tabı bi çok doğru şeyler söylemişler. Bana pek söyleyecek birsey kalmamış. Şu an çektiğin acı her neyse ileride geçmişe dönüp baktiginda gülerek hatirlicaksin belki kendine kizicaksin ben aptalmiydim da buna bu kadar üzüldüm bu kadar kendimi yiprattim diyeceksin. Kimseyi kaybetmeye korkma özgüvenin yüksek olsun.digerleri seni kaybetmeye korksun. Giden gitsin boşver . Yeter ki hytta tek doğru olanlar (ailen ) sana sırt dönmesin.
Evet herkes sıkıntı problem sorun yaşadı yaşıyor yasicak ... Bu böyle. Eee biz dik durmazsak halimiz nice olur ??? Dirayetli dayanıklı ve akıllı olucaksin...
Bu yaşlarda senin hayatında en önemli şey önceliğin!!!öncelik siralamani iyi yap!!! Ben dahil herkes söyler şu an birinci sırada büyük harflerle altı çizgili bir şekilde yazılı birsey var .
EĞİTİMİN! !!!
Herşeyden herkesden önce hazırlandığın sınava değer ve önem vericeksin.
Ha bu arada iyi tarafından bakicaksin bakmaya çalışacaksın.
Haline sukrediceksin. Rabbim kimlere ne Çileler ne dertler veriyo beterin beteri var.
Bende çok mu konuştum ne :)
Hadi bakalım yavru Ceylan bu kadar ablan sana boşa konusmadi bunları kulağına küpe yap hayatına uygula.bir kulaktan girip ötekinden çıkmasın; )))
2 çatalda kalmak güzel
Benimde regl öncesi iki gün cok ağrı yapiyor
hiç zaman harcama Allah hayırlı nasipler versin canım şimdi böyle olan ilerde daha kötü olur ayni ev surrkli baskı stres birde cocukomrunu yakma
Bende sikildim bu sene babamın zoruyla girdimhicte calismamistim kuzeyle ne mumkun zaten
Arada tatlılarda goturuyorsun menü az olunca kimse birşey demez mu sandin
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun meleklerimiz bizim sefaatcimiz olacak
Hadi hadi canlan cansu
Amin
Ooo cok karman çorman menü esin hafta sonu çalışıyor mu canım
pide ekmek ne oluyor ki birde ne kadar
İşin komik tarafı yaşadığım şok rezillikten sonra onu kalbimde tutmak için bahaneler üretmeye çalışıyorum.Hala ama diyorumÇok özür dilerim herkesten grubun enerjisini düşürmek istemezdim affedin
Teşekkür ederim çok çok çok18 yaşındasın inan çok şanslısın
Kimse için kendini üzme , hayatta senden önemli başka bir şey yok
Geçen bende buldum bunu ama burda başlamam zor dönünce bende yapcamUygulamak isteyen???
Canım benim sen iyi olda gençliğini yaşa ay ömrünün en güzel yaşındasın at üstünden fazlalıkları arkadaşlarınla takıl oku fırsatın varsa tatil yap evlenince olmuyor değil ama zorlaşıyor bunları yapmakYaa sizler var ya iyi ki varsınız ya iyi kiHiçbirinizle tanışmıyorum,yüz yüze bir muhabbetim yok ama içimi o kadar güzel ferahlatıyorsunuz ki Çok duygulandım sizi çok seviyorum yemin ederiim ayy Size söz veriyorum sırf bu takımı birinci yapmak için çok uğraşacağım hem de çok bugünleri asla unutmayacağım
12 ayda 12 kilo da fena değil vaktin boşa geçmemiş emzirirken vermişsin hiç değilse :)Ben baslayim malum süt olsun diye aldım paket paket helva yedim bildiğiniz bi paket bi günde
Aslında çok saçma bi psikolojiydi her gelen ye süt olsun diyor beyin demek ki yeyince dut olcak diyor
Mesela annem hala su çorbayıda ic sut oldun diyo yahu anne çorbayı kendi yesin essek kadar oldu ne sut olsununu kaldı
Sonra hep mucize bekledim hani öyle bir diyet olsun ki şöyle on gün uygulayip kurtuluyum yok öyle dünya ben o on günü arar dururken aylar geçti
Birakmadim ama bi turlude oturtamadim
Haftada 500g versem hedefe ulaşmıştım ama ben bir yılda 12kg verebildim ayda 1kg
Şimdi her hafta kilo vermek hedefim 100gda olsa vermek gordum ki bi gün yeyince bi hafta boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?