Yol beni yordu arkadaşlar,hiç halim yok.sınavımın bitti iyi bitti kötü, inş mezun olurum.git gel yoruldum artık.3 saat yol çek.bir de biz vizeye internetten giriyorduk,şimdi onun için de merkeze gitmek gerekmiş.....Selam 10. Takımın güzel bayanları hepinize hayırlı pazarlar
Enise cim ödevlerini de yap yazalım tatlım
Senin bu spor aşkın beni çok heyecanlandırıyo.enise sporunu yapmıştır fırsat bulup listeyi yapsam diyorum.
KIZLAR HEPİNİZDEN BEKLİYORUM HADİ BAKALIM SPORAAAAA
cansutr spor için yalvardİK resmen cezanın bile yapmadın küstüm dedim olmadı ne yapsak acaba :)) kızma kızma yok bi daha denicem artık pes ettim
Kesinlikle katılıyorum, her şeyden az az yemeyi öğrenmeliyizBende süt vermeyi bırakınca olan kilolarıma kilo ekledim bir diyetisyen eşliğinde 54 kiloya kadar düştüm ama herşey okadar yasaktıki diyetisyen bırakınca yemeği özlediklerim beni eski kiloma döndürdü sonrada bi türlü tekrar kilo vereceğine inanmadın yine geri alıyordum nasılsa düşüncesi benim diyete başlamamı engelliyordu sanırım ama şimdi ağır ağır olsa da arada sevdiklerlerimden yiyerek ideal kiloma düşmek istiyorum
Ayy gülmeye de halim yok kız....Sevgilisinden msj bekleyen kız gibi oldum sayfaya msj geldimi diye girip bakıyorum habire :)))))
3 dilim ekmek ve börek bence biraz fazlaca karbonhidrat olmuşBugünkü menüm
Sabah 10.30 da
1 kaşık sucuklu yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı incir reçeli
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Öğle 3 te
2 D börek
5 te
1 bardak süt
Günü bitirdim
Cnm benim yaa tahmin ettik misafir olayınıSelam Kizlar 2 gündür teli elime aliyorum okuyup beğeni yapiyorum ama tam bitirip yazamadan birakuyorum. 2 gündür çok Yoruldum resmen kabul günü gibiydi. 2 gündür hep misafir vardi. Hele bugün farklı zamanlarda 3 kez misafir agirladim. Kizi uyutsun diye babaya verdim Ahanda yeni oturdumçok Yoruldum yaa
limonu sen mi kattin cnm. Diğer hazır aramolilar pek sağlıklı değil. En güzeli Kızılay maden suyu. İçine sık istediğin kadar limonu ohh miss :))08:00
1 simit
Açık çay
12:00
1/2 porsiyon yoğurtlu tavuk tantuni
Salata
15:00
Küçük bi poğaça
16:00
Bi avuç yaban mersini
17:30
1 bardak süt
1 hurma
19:15
1 tabak bulgur pilavı üstüne
5-6 kaşık (susuz) kuru fasulye
1 kase cacık
Rezene
Sonra soda (limonlu) içtim.mide küçülmüş sanırım, yemek fazla geldi.eskiden olsa sıkıntı olmazdı.
2.5lt kadar su
Geçmiş olsun canım umarım iyi gelir.sporu da yarın telafi edersin bugün baya yoğun olmuşYol beni yordu arkadaşlar,hiç halim yok.sınavımın bitti iyi bitti kötü, inş mezun olurum.git gel yoruldum artık.3 saat yol çek.bir de biz vizeye internetten giriyorduk,şimdi onun için de merkeze gitmek gerekmiş.....
Bende ne spor ne ödev yok maalesef
Kesinlikle katılıyorum, her şeyden az az yemeyi öğrenmeliyiz
Ayy gülmeye de halim yok kız....
Dinlen canım iyi gecelerYorgunum dostlar.Ben yatar, eşim kolik kızı sallasın
Bencede sade güzel oluyo:)Sodaya li
limonu sen mi kattin cnm. Diğer hazır aramolilar pek sağlıklı değil. En güzeli Kızılay maden suyu. İçine sık istediğin kadar limonu ohh miss :))
Ağrı kesici krem varsa iyi gelirdi belki sebebi belli miBugün sırt agrimdan kurtulamadım bi türlü nasıl ağrıyo; (
Yok cnm ya sebebi belli değil yakan bi krem vardı eklemler için onu süreyim bariAğrı kesici krem varsa iyi gelirdi belki sebebi belli mi
20 30 da yenilmiş 2 dilim ev keki naptın Enise cim keşke sabahtan keşke 1 dilim olsaydı En kötü ihtimalle7 ağustos
8.15-9.15 yürüyüş
10.30 domates salatalık 4 zeytin yeşil biber 1 kepçe yoğurt 1 dlm ekmek 1 kayısı 1 kupa çay
14.15 1 erik
18.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 kepçe cacık
20.30 2 dilim ev keki 1 kupa çay
21.00 -22.00 top ile pilates
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş 60 dk pilates ve odevler
Bi dene bakalım geçmiş olsunYok cnm ya sebebi belli değil yakan bi krem vardı eklemler için onu süreyim bari
Sodaya li
limonu sen mi kattin cnm. Diğer hazır aramolilar pek sağlıklı değil. En güzeli Kızılay maden suyu. İçine sık istediğin kadar limonu ohh miss :))
Eskiden aromalı içerdim, ama şimdi yanıyorum o içtiklerime.hiç bir fayda sağlamadığı gibi zararı olmuşBencede sade güzel oluyo:)
Sus sus bacim20 30 da yenilmiş 2 dilim ev keki naptın Enise cim keşke sabahtan keşke 1 dilim olsaydı En kötü ihtimalle
Ya ben yemek yapmaya vakit bulamıyorum diye ablam cu kima günü çok fazla börek yaptı 3 gündür börek yiyorum o yüzden bikaç gün menülerimde görebilirsiniz ama dengeliyorum abartmadan yiyorum
Sabah ki ekmeği azaltma ikiz emziriyorsun hakkımdır ama boregide aksam telafi etmissin ablan keşke daha masum birşey yapsaymisBugünkü menüm
Sabah 10.30 da
1 kaşık sucuklu yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı incir reçeli
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Öğle 3 te
2 D börek
5 te
1 bardak süt
Günü bitirdim
Tahmin ettik canım ama en azından aynı hazırlık hepsine yetiyorSelam Kizlar 2 gündür teli elime aliyorum okuyup beğeni yapiyorum ama tam bitirip yazamadan birakuyorum. 2 gündür çok Yoruldum resmen kabul günü gibiydi. 2 gündür hep misafir vardi. Hele bugün farklı zamanlarda 3 kez misafir agirladim. Kizi uyutsun diye babaya verdim Ahanda yeni oturdumçok Yoruldum yaa
Dışarda olduğun icin simit poğaça görmedik hadi08:00
1 simit
Açık çay
12:00
1/2 porsiyon yoğurtlu tavuk tantuni
Salata
15:00
Küçük bi poğaça
16:00
Bi avuç yaban mersini
17:30
1 bardak süt
1 hurma
19:15
1 tabak bulgur pilavı üstüne
5-6 kaşık (susuz) kuru fasulye
1 kase cacık
Rezene
Sonra soda (limonlu) içtim.mide küçülmüş sanırım, yemek fazla geldi.eskiden olsa sıkıntı olmazdı.
2.5lt kadar su
Salladim iyi uykularYorgunum dostlar.Ben yatar, eşim kolik kızı sallasın
7 ağustos
8.15-9.15 yürüyüş
10.30 domates salatalık 4 zeytin yeşil biber 1 kepçe yoğurt 1 dlm ekmek 1 kayısı 1 kupa çay
14.15 1 erik
18.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 kepçe cacık
20.30 2 dilim ev keki 1 kupa çay
21.00 -22.00 top ile pilates
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş 60 dk pilates ve odevler
duydum duydum gordumde zaten hsnginize kizsam ki hafta sonu diye böyle oldu diyorum yarın gormuycemSus sus bacimadetim başladı ya tatlı istiyorum tarçınlı süt içeyim dedim. Olmadı nefsime yenik düştüm. Arkasına 1 saat spor yaptım. 1 hafta lahana kabak yicem. Zaten bu hafta kilo vermem zor. Ama zoru başarmam lzm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?