Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yol beni yordu arkadaşlar,hiç halim yok.sınavımın bitti iyi bitti kötü, inş mezun olurum.git gel yoruldum artık.3 saat yol çek.bir de biz vizeye internetten giriyorduk,şimdi onun için de merkeze gitmek gerekmiş.....
Bende ne spor ne ödev yok maalesef

Kesinlikle katılıyorum, her şeyden az az yemeyi öğrenmeliyiz

Sevgilisinden msj bekleyen kız gibi oldum sayfaya msj geldimi diye girip bakıyorum habire :)))))
Ayy gülmeye de halim yok kız....

08:00
1 simit
Açık çay

12:00
1/2 porsiyon yoğurtlu tavuk tantuni
Salata

15:00
Küçük bi poğaça

16:00
Bi avuç yaban mersini

17:30
1 bardak süt
1 hurma

19:15
1 tabak bulgur pilavı üstüne
5-6 kaşık (susuz) kuru fasulye
1 kase cacık

Rezene

Sonra soda (limonlu) içtim.mide küçülmüş sanırım, yemek fazla geldi.eskiden olsa sıkıntı olmazdı.

2.5lt kadar su

3 dilim ekmek ve börek bence biraz fazlaca karbonhidrat olmuş

Cnm benim yaa tahmin ettik misafir olayını

Sodaya li
limonu sen mi kattin cnm. Diğer hazır aramolilar pek sağlıklı değil. En güzeli Kızılay maden suyu. İçine sık istediğin kadar limonu ohh miss :))

Geçmiş olsun canım umarım iyi gelir.sporu da yarın telafi edersin bugün baya yoğun olmuş
Yorgunum dostlar.Ben yatar, eşim kolik kızı sallasın
Dinlen canım iyi geceler

7 ağustos

8.15-9.15 yürüyüş

10.30 domates salatalık 4 zeytin yeşil biber 1 kepçe yoğurt 1 dlm ekmek 1 kayısı 1 kupa çay

14.15 1 erik

18.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 kepçe cacık

20.30 2 dilim ev keki 1 kupa çay

21.00 -22.00 top ile pilates

Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş 60 dk pilates ve odevler

20 30 da yenilmiş 2 dilim ev keki naptın Enise cim keşke sabahtan keşke 1 dilim olsaydı En kötü ihtimalle

Sodaya li

limonu sen mi kattin cnm. Diğer hazır aramolilar pek sağlıklı değil. En güzeli Kızılay maden suyu. İçine sık istediğin kadar limonu ohh miss :))

Bencede sade güzel oluyo:)
Eskiden aromalı içerdim, ama şimdi yanıyorum o içtiklerime.hiç bir fayda sağlamadığı gibi zararı olmuş
Sade cnm, limonu kendim sıktım

20 30 da yenilmiş 2 dilim ev keki naptın Enise cim keşke sabahtan keşke 1 dilim olsaydı En kötü ihtimalle
Sus sus bacim adetim başladı ya tatlı istiyorum tarçınlı süt içeyim dedim. Olmadı nefsime yenik düştüm. Arkasına 1 saat spor yaptım. 1 hafta lahana kabak yicem. Zaten bu hafta kilo vermem zor. Ama zoru başarmam lzm.

Ya ben yemek yapmaya vakit bulamıyorum diye ablam cu kima günü çok fazla börek yaptı 3 gündür börek yiyorum o yüzden bikaç gün menülerimde görebilirsiniz ama dengeliyorum abartmadan yiyorum

Sabah ki ekmeği azaltma ikiz emziriyorsun hakkımdır ama boregide aksam telafi etmissin ablan keşke daha masum birşey yapsaymis
Tahmin ettik canım ama en azından aynı hazırlık hepsine yetiyor
Dışarda olduğun icin simit poğaça görmedik hadi
Yorgunum dostlar.Ben yatar, eşim kolik kızı sallasın
Salladim iyi uykular

duydum duydum gordumde zaten hsnginize kizsam ki hafta sonu diye böyle oldu diyorum yarın gormuycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…