- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Oohoo bana hergun 30-45dk arası kafi çünkü bi ara çok yukseldim spora sonra devamını getiremeyince vücut daha zor verdiBaşak burcuyum cnm ben . Yaptım ben fazla fazla mekik de Squat da ebru Şallı nin selülit savarindan da ama bitmedi daha spor faslı akşam 1 saat daha çalışıcam
Evet doğru diyorsun.Oohoo bana hergun 30-45dk arası kafi çünkü bi ara çok yukseldim spora sonra devamını getiremeyince vücut daha zor verdi
Bende kullanırım dert değil ama o gövdeler yüzümüzü Gölgelemesin dimi ama kurtulcaz yakındaAllah razı olsun cnm benim yüzüm güzel de gövde büyük Hahahaha
Ay lafini kimden nerden duydum bilmiyorum da bu aralar pek kullanıyorum :)))))
Çok güzel özetlemişsin bir daha sormiciğim:)Burcun ne ki
Ay yok ben seni imkanı yok gecemem o kadar vaktim yok çünkü
Yapıyoruz akşam yatmadan önce yapacsgim ki uyurkende calissin
Ev is spor bebek
daha iyiyim canım alıştık tatlı krizleri bitti istahim kapanfi
Çok güzel omlet harika gözüküyorEki Görüntüle 1867901 kahvaltim öğlen yediğim bi kabak iki yumurta 1yk yah ile yaptığım omlet şimdide sra yaptim akşam misafirliğe gideceğim kaçırmamak için ara yaptım yoksa toktum
Maşallah sizeBizde 2 yıl konuştuk 11 yıllık evliyiz
Hayırlısı böyleymiş demek kiHem koklar hem öperim teyzesiiii artik ele avuca gelmeye başladı :))
Benimde eşimden onceki iliskim 8 yillikti. Artik istemeye geleceklerdi ama bitti. Olmayinca olmuyor kac yillik olursa olsun.
Fatma diyebilirsiniz :)Kızlar isimlerinizi sormamda sakinca var mı ???
cansutr :Cansu
kimyager1508 : Derya
@Ses35 :
@yolcukardelen :
Enise07 :Enise
@Erigim :Ayfer
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Tadı nasıl kaptan omletin.bence de güzel gözüküyor.kabağı biraz kavurup da mı yapıyorsun, ilk kez duydum.bir ara denerim ben deEki Görüntüle 1867901 kahvaltim öğlen yediğim bi kabak iki yumurta 1yk yah ile yaptığım omlet şimdide sra yaptim akşam misafirliğe gideceğim kaçırmamak için ara yaptım yoksa toktum
[/QUOTE]cansutr :Cansu
kimyager1508 : Derya
@Ses35 :seval
@yolcukardelen :sultan
Enise07 :Enise
@Erigim :Ayfer
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : Fatma
@breeze3547 :
@pembedussler :
@WanHeda : Eda
Aaaaa gördüm inanamıyorum8 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : ödevler yapildi
kimyager1508 : ödevler yapildi
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüs + 60 dk pilates + ödevler
@Erigim :32dk leslie express +odevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : ödevler yapıldı
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatışta sizlerbükülmüş popoyu yerden kaldır indir,
15×2 squat 100 defa Twister yada oklava ile calisma
Hem koklar hem öperim teyzesiiii artik ele avuca gelmeye başladı :))
Benimde eşimden onceki iliskim 8 yillikti. Artik istemeye geleceklerdi ama bitti. Olmayinca olmuyor kac yillik olursa olsun.
Aaaaa gördüm inanamıyorum
Sadece ödevler gerçi ona da razıyım ama haftalık 140 dk yı da hatırlatmak isterim
Hımm hem 1 saat daha karlısın :)bende simdi ask olsun yazacaktimben squati severimde evi topladim düzenledim..su ödevi bari aradan cikartayim...aksamada gözüm keserse spor yapmaya caliscam bilmeyenler icin söyliyim almanyada oldugum icin saat farki oluyor suan 16:38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?