Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başak burcuyum cnm ben . Yaptım ben fazla fazla mekik de Squat da ebru Şallı nin selülit savarindan da ama bitmedi daha spor faslı akşam 1 saat daha çalışıcam
Oohoo bana hergun 30-45dk arası kafi çünkü bi ara çok yukseldim spora sonra devamını getiremeyince vücut daha zor verdi

kahvaltim öğlen yediğim bi kabak iki yumurta 1yk yah ile yaptığım omlet şimdide sra yaptim akşam misafirliğe gideceğim kaçırmamak için ara yaptım yoksa toktum

Bizde 2 yıl konuştuk 11 yıllık evliyiz
Maşallah size

Hem koklar hem öperim teyzesiiii artik ele avuca gelmeye başladı :))

Benimde eşimden onceki iliskim 8 yillikti. Artik istemeye geleceklerdi ama bitti. Olmayinca olmuyor kac yillik olursa olsun.
Hayırlısı böyleymiş demek ki

Kızlar isimlerinizi sormamda sakinca var mı ???
cansutr :Cansu
kimyager1508 : Derya
@Ses35 :
@yolcukardelen :
Enise07 :Enise
@Erigim :Ayfer
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Fatma diyebilirsiniz :)

Eki Görüntüle 1867901 kahvaltim öğlen yediğim bi kabak iki yumurta 1yk yah ile yaptığım omlet şimdide sra yaptim akşam misafirliğe gideceğim kaçırmamak için ara yaptım yoksa toktum
Tadı nasıl kaptan omletin.bence de güzel gözüküyor.kabağı biraz kavurup da mı yapıyorsun, ilk kez duydum.bir ara denerim ben de

8 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : ödevler yapildi
kimyager1508 : ödevler yapildi
@Ses35 :
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüs + 60 dk pilates + ödevler
@Erigim :32dk leslie express +odevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : ödevler yapıldı
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatışta sizlerbükülmüş popoyu yerden kaldır indir,
15×2 squat 100 defa Twister yada oklava ile calisma

Aaaaa gördüm inanamıyorum
Sadece ödevler gerçi ona da razıyım ama haftalık 140 dk yı da hatırlatmak isterim

Hem koklar hem öperim teyzesiiii artik ele avuca gelmeye başladı :))

Benimde eşimden onceki iliskim 8 yillikti. Artik istemeye geleceklerdi ama bitti. Olmayinca olmuyor kac yillik olursa olsun.

ayrildiktan ne zaman sonra esinle tanistin ve masil tanistin cok merak ettim

Aaaaa gördüm inanamıyorum
Sadece ödevler gerçi ona da razıyım ama haftalık 140 dk yı da hatırlatmak isterim

bende simdi ask olsun yazacaktim ben squati severimde evi topladim düzenledim..su ödevi bari aradan cikartayim...aksamada gözüm keserse spor yapmaya caliscam bilmeyenler icin söyliyim almanyada oldugum icin saat farki oluyor suan 16:38

Hımm hem 1 saat daha karlısın :)

8 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr : ödevler yapildi
kimyager1508 : ödevler yapildi
@Ses35 :45 dk yürüyüş
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüs + 60 dk pilates + ödevler
@Erigim :32dk leslie express +odevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : ödevler yapıldı
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatışta sizlerbükülmüş popoyu yerden kaldır indir,
15×2 squat 100 defa Twister yada oklava ile calisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…