- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tadida çok güzel tadidaÇok güzel omlet harika gözüküyor
aynen canım soteleyip yapıyorumMaşallah size
Hayırlısı böyleymiş demek ki
Fatma diyebilirsiniz :)
Tadı nasıl kaptan omletin.bence de güzel gözüküyor.kabağı biraz kavurup da mı yapıyorsun, ilk kez duydum.bir ara denerim ben de
canım ucgun demişti bende bekliyorum aynı durumda
Bende deneyimTadida çok güzel tadida
aynen canım soteleyip yapıyorum
canım ucgun demişti bende bekliyorum aynı durumda
Kaptan telefon faturası eşim yeni odedi anca nete girebildim evde net yok... Ne desen haklisin....makbulecelik34 üzgünüm bu şekilde olmuyor deneme suresi başarısız sadece cuma gelip kilo bildirmekle olmuyor canım istersen daha rahat msj şartı olmayan topiclerler var ama ikizi olan biri bile vakit ayırırken seni görmezden gelemem
Ya süpermiş zor iş ama her yediğini o an yazmak bende mi denesem kiBen de kızımı sallıyorum, eşime satarsam kızı yazarım menümü.deftere yazıyorum, resim çekip eklemeye çalıştım ama olmadı.unutuyorum yoksa ve kendimi daha iyi frenliyorum bu şekilde
Gayet güzel ve yeterli ama belki makarna öğlen olabilirmiş09:45
3 dilim yumurtalı ekmek
Domates, salatalık
Küçük bir parça süzme peynir
4 yağda siyah zeytin
12:30
1 hurma
2 kuru kayısı
1 çb süt
14:00 sade türk kahvesi
14:30
4-5k bulgur pilavı
3-4k yoğurt
5-6k türlü
17:00
1 hurma
1çb süt
1 yeşil elma
19:00
1 tabak ton balıklı makarna
Salata
20:00
Rezene
21:30
1/2 kase minik siyah üzüm
22:00
Limon suyuyla soda
3 lt su
Hoşgeldin sultanım baya yoğun geçmiş ama kilolar gidiyor ona çok sevindimKızlar tam giriyorum önce geçmişi okuyup yazayım diye ama daha bi sayfa okumadan biri çağırıyor hep yarim kaldı.cumadan sonrasını okuyamadım henüz ama derecemizi gördüm:-(sağlık olsun diyelim
Okumaya geçmeden önce yaptıklarımı yazayım:cumartesi ikindi döndük, aksarayda bi suru terlemiştik oğlanı yıkadım,yıkandim ,yemek vs derken gece oldu malum kalabalığiz kv de de. Pazar temizlik yaptık ve oğlumu sütten kestim.tahmin ettiğim kadar zorlamadı,ruj sürüp uf oldu dedim.gece uyandı ağladı falan ama diyorum ya ben korkuyordum baya düşkün malum.
Bu arada dun aksam elide tartıldım tok karna ve kıyafetlerimle 57.1 geldim.55li rakamı göreceğim sanırım eve gidincespor kısmına gelince de oğlumu yormak için bi suru dans ediyorum ve ettiriyorum.beni meyveye bekliyorlar,tabi ki yemeyeceğim(düğün pastası bile yediğimi yazmis mıydım )
İlk fırsatta da okuyacağım kaçırdıklarını:-*:-*
Haklisin cnmGayet güzel ve yeterli ama belki makarna öğlen olabilirmiş
Kesinlikle tavsiye ederimYa süpermiş zor iş ama her yediğini o an yazmak bende mi denesem ki
O zaman açığı kapat canım hadi bi motiveKaptan telefon faturası eşim yeni odedi anca nete girebildim evde net yok... Ne desen haklisin....
Kabul edilmedim sandım çok uzulmustum..O zaman açığı kapat canım hadi bi motive
Oo supersin suttebde kesmissin darısı bizeKızlar tam giriyorum önce geçmişi okuyup yazayım diye ama daha bi sayfa okumadan biri çağırıyor hep yarim kaldı.cumadan sonrasını okuyamadım henüz ama derecemizi gördüm:-(sağlık olsun diyelim
Okumaya geçmeden önce yaptıklarımı yazayım:cumartesi ikindi döndük, aksarayda bi suru terlemiştik oğlanı yıkadım,yıkandim ,yemek vs derken gece oldu malum kalabalığiz kv de de. Pazar temizlik yaptık ve oğlumu sütten kestim.tahmin ettiğim kadar zorlamadı,ruj sürüp uf oldu dedim.gece uyandı ağladı falan ama diyorum ya ben korkuyordum baya düşkün malum.
Bu arada dun aksam elide tartıldım tok karna ve kıyafetlerimle 57.1 geldim.55li rakamı göreceğim sanırım eve gidincespor kısmına gelince de oğlumu yormak için bi suru dans ediyorum ve ettiriyorum.beni meyveye bekliyorlar,tabi ki yemeyeceğim(düğün pastası bile yediğimi yazmis mıydım )
İlk fırsatta da okuyacağım kaçırdıklarını:-*:-*
öyleydi ama girememe sebebin varmışKabul edilmedim sandım çok uzulmustum..
Oğlumu emziriken yaziyorum :)
ayyyy Allah bagislasin tatlimKabul edilmedim sandım çok uzulmustum..
Oğlumu emziriken yaziyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?