- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
afiyet olsun canım..nasıl tatlıdır şimdi cimcime bizim yerimizede kokla artıkBende biraz evi topladim. Sonra bi kahve yaptim içtim. Simdi kizim uyandi onunla ilgileniyorum.
Oooo 8 yılmı kızlar naptınız siz.o kadar yıl sevgililik için çok uzun bi sürehayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık
canım ilk üniye gittigim zaman tanıştık sonra mezun olduk ikimizde öğretmeniz ama ben atandım o atanmadı 4 yıldır bekliyorum ama tabi sorunlar hep vardı farklı bölgelerde yetiştiğimiz için uyum sağlamakta zorluk çektik ama zamanla sıkıntılar büyüyor sevgide büyüyor arada sıkışıp kaldımOooo 8 yılmı kızlar naptınız siz.o kadar yıl sevgililik için çok uzun bi süre
Zormus, biz de eşimle 4+1,5 yıl sonra evlendik.hakkınızda hayırlısı olsun inşcanım ilk üniye gittigim zaman tanıştık sonra mezun olduk ikimizde öğretmeniz ama ben atandım o atanmadı 4 yıldır bekliyorum ama tabi sorunlar hep vardı farklı bölgelerde yetiştiğimiz için uyum sağlamakta zorluk çektik ama zamanla sıkıntılar büyüyor sevgide büyüyor arada sıkışıp kaldım
Anlıyorum canım ama bazen olmuyorsa olmuyordur yaş ilerliyor hayat kayıp gidiyor Tutamıyoruz yeni başlangıç yapmak için bazen fedakarlık yapmak gerekir ama ilerde görürsün ki o fedekarlık dediğimiz bizi kurtarmış bilmem anlatabildim mi hakkınızda hayırlısı olsun canımcanım ilk üniye gittigim zaman tanıştık sonra mezun olduk ikimizde öğretmeniz ama ben atandım o atanmadı 4 yıldır bekliyorum ama tabi sorunlar hep vardı farklı bölgelerde yetiştiğimiz için uyum sağlamakta zorluk çektik ama zamanla sıkıntılar büyüyor sevgide büyüyor arada sıkışıp kaldım
Bizde 2 yıl konuştuk 11 yıllık evliyizZormus, biz de eşimle 4+1,5 yıl sonra evlendik.hakkınızda hayırlısı olsun inş
Sağol cnm. Ay evet benim o :))Afiyet olsun canım resimdeki senmisin
Teşekkürler cnmbende sen gibiyim canım al ver ile geçti zamanım ama ben hem tombiştim
çok güzel spor yapıyorsun arkadaslar benim sporları begenirdi fazla gelirdi ama masallah sen beni geçmişsin tebrik ederim seni
Çok güzel kızsın maaşallah sanaSağol cnm. Ay evet benim o :))
4 yıla yaklaştı cnm bizimde olmuyordu bizimde en basit şeyleri olay a çeviriyor gereksiz ve abartı kıskançlık tavırları vs vs vs olmayınca olmuyo nasip değil belkidehayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık
Allah razı olsun cnm benim yüzüm güzel de gövde büyük HahahahaÇok güzel kızsın maaşallah sanaama niye ay evet didin anlamadım
hayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık
afiyet olsun canım..nasıl tatlıdır şimdi cimcime bizim yerimizede kokla artık
Burcun ne ki@Erigim cnm ben depresif moda girmem hazırım yani herseye. BurcuM dan dolayi da olabilir yapısal da olabilir. Realistim ben. Neler olur neler olmaz hazirlarim kendimi hep. Ama taş da değilim hali ile ağlama zirlama oluyo; )
Ay yok ben seni imkanı yok gecemem o kadar vaktim yok çünküKızlar bak söyleyim bu haftanın spor birincisi yine ben olucam. .. hadi ama biraz canlanin
Yapıyoruz akşam yatmadan önce yapacsgim ki uyurkende calissinEki Görüntüle 1867798 @Erigim cnm başlıyor muyuz mekik programına? ?? 30 mekik bugün ayni zman Squat da yapalım mı ??
Ev is spor bebekKızlar napıyosunuz
daha iyiyim canım alıştık tatlı krizleri bitti istahim kapanfigeçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun kendini
Başak burcuyum cnm ben . Yaptım ben fazla fazla mekik de Squat da ebru Şallı nin selülit savarindan da ama bitmedi daha spor faslı akşam 1 saat daha çalışıcamBurcun ne ki
Ay yok ben seni imkanı yok gecemem o kadar vaktim yok çünkü
Yapıyoruz akşam yatmadan önce yapacsgim ki uyurkende calissin
Ev is spor bebek
daha iyiyim canım alıştık tatlı krizleri bitti istahim kapanfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?