Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık
Oooo 8 yılmı kızlar naptınız siz.o kadar yıl sevgililik için çok uzun bi süre

Oooo 8 yılmı kızlar naptınız siz.o kadar yıl sevgililik için çok uzun bi süre
canım ilk üniye gittigim zaman tanıştık sonra mezun olduk ikimizde öğretmeniz ama ben atandım o atanmadı 4 yıldır bekliyorum ama tabi sorunlar hep vardı farklı bölgelerde yetiştiğimiz için uyum sağlamakta zorluk çektik ama zamanla sıkıntılar büyüyor sevgide büyüyor arada sıkışıp kaldım

8 AĞUSTOS PAZAR
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüs +
@Erigim :32dk leslie express +odevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : ödevler yapıldı
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatışta sizlerbükülmüş popoyu yerden kaldır indir,
15×2 squat 100 defa Twister yada oklava ile calisma

Yürüyüş de yaparım inş eşim gelince

Zormus, biz de eşimle 4+1,5 yıl sonra evlendik.hakkınızda hayırlısı olsun inş

Anlıyorum canım ama bazen olmuyorsa olmuyordur yaş ilerliyor hayat kayıp gidiyor Tutamıyoruz yeni başlangıç yapmak için bazen fedakarlık yapmak gerekir ama ilerde görürsün ki o fedekarlık dediğimiz bizi kurtarmış bilmem anlatabildim mi hakkınızda hayırlısı olsun canım

bende sen gibiyim canım al ver ile geçti zamanım ama ben hem tombiştim

çok güzel spor yapıyorsun arkadaslar benim sporları begenirdi fazla gelirdi ama masallah sen beni geçmişsin tebrik ederim seni
Teşekkürler cnm seviyorum sporu

hayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık
4 yıla yaklaştı cnm bizimde olmuyordu bizimde en basit şeyleri olay a çeviriyor gereksiz ve abartı kıskançlık tavırları vs vs vs olmayınca olmuyo nasip değil belkide

Hem koklar hem öperim teyzesiiii artik ele avuca gelmeye başladı :))

Benimde eşimden onceki iliskim 8 yillikti. Artik istemeye geleceklerdi ama bitti. Olmayinca olmuyor kac yillik olursa olsun.

afiyet olsun canım..nasıl tatlıdır şimdi cimcime bizim yerimizede kokla artık

8 AĞUSTOS PAZARTESİ
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 : ödevler yapildi
@Ses35 :
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :60 dk yürüyüs + 60 dk pilates + ödevler
@Erigim :32dk leslie express +odevler
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : ödevler yapıldı
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatışta sizlerbükülmüş popoyu yerden kaldır indir,
15×2 squat 100 defa Twister yada oklava ile calism

@Erigim cnm ben depresif moda girmem hazırım yani herseye. BurcuM dan dolayi da olabilir yapısal da olabilir. Realistim ben. Neler olur neler olmaz hazirlarim kendimi hep. Ama taş da değilim hali ile ağlama zirlama oluyo; )
Burcun ne ki
Kızlar bak söyleyim bu haftanın spor birincisi yine ben olucam. .. hadi ama biraz canlanin
Ay yok ben seni imkanı yok gecemem o kadar vaktim yok çünkü
Eki Görüntüle 1867798 @Erigim cnm başlıyor muyuz mekik programına? ?? 30 mekik bugün ayni zman Squat da yapalım mı ??
Yapıyoruz akşam yatmadan önce yapacsgim ki uyurkende calissin
Kızlar napıyosunuz
Ev is spor bebek
geçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun kendini
daha iyiyim canım alıştık tatlı krizleri bitti istahim kapanfi

Başak burcuyum cnm ben . Yaptım ben fazla fazla mekik de Squat da ebru Şallı nin selülit savarindan da ama bitmedi daha spor faslı akşam 1 saat daha çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…