Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selam
@erişim liste işini halletmişsin Teşekkürler sabah bi girdim yapayım diye fırsat bulamadım çıktım şimdi biraz rahatım
Enise07 canım üzme kendini zaten problemli bi kişilik hayat öyleleriyle zor sana yazık ama tabi 4 yılın alışkanlığı bianda bitirmek güç olmalı

Bende biraz evi topladim. Sonra bi kahve yaptim içtim. Simdi kizim uyandi onunla ilgileniyorum.
Bende gelen giden le uğraşıyorum bugün biraz daha rahatım nenemde daha iyi annem de eşim de döndü ben oğlanla kaldım burda haftaya kuzen gelcekmiş bakalım daha burdayım yani

geçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun kendini

bende sen gibiyim canım al ver ile geçti zamanım ama ben hem tombiştim

çok güzel spor yapıyorsun arkadaslar benim sporları begenirdi fazla gelirdi ama masallah sen beni geçmişsin tebrik ederim seni

Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin

hayırlısı olsun canım bende bugün aynı durumdayım daha tam o konuşmayı yapamadık ama yapıcaz gibi :/ sizin kaç yıl oldu canım bizim 8 yıl oldu hem onla olmuyor hemde vazgeçemiyorum yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…