- 5 Ağustos 2016
- 125
- 220
- 18
Göremesin de zaten hııhHahahaha kız çok alemsin Benimki beni begeniyordu. Kiziyirdu hatta bana çok fazla takiyoorsun şu kilo olayını diyordu.yani zayıf halime şaşırmaz zaten goremezde beni bi daha ...
AY evet ödevleri de yapayım hadi :)))Evet geldim @Ses35 odevlerini vermemiş ben listeyi getiriyim
Amin cnmEvet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
3 ayımız bitsin ben de yapicam inş.bunu ve mekiğiEki Görüntüle 1867798 @Erigim cnm başlıyor muyuz mekik programına? ?? 30 mekik bugün ayni zman Squat da yapalım mı ??
Kızlar napıyosunuz
Afiyet olsun canım resimdeki senmisinTemizlik yaptım biraz şimdi spor yapcam:))sonra birseyler yerim
Bende gelen giden le uğraşıyorum bugün biraz daha rahatım nenemde daha iyi annem de eşim de döndü ben oğlanla kaldım burda haftaya kuzen gelcekmiş bakalım daha burdayım yaniBende biraz evi topladim. Sonra bi kahve yaptim içtim. Simdi kizim uyandi onunla ilgileniyorum.
Bende gelen giden le uğraşıyorum bugün biraz daha rahatım nenemde daha iyi annem de eşim de döndü ben oğlanla kaldım burda haftaya kuzen gelcekmiş bakalım daha burdayım yani
geçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun kendinikızlar spor yapamıyorum çünkü inüsülin direnci için ilaca başladım biraz iş yapsam başım dönüyor baacaklarım tutmuyor ilk başta öyle etkiler oluyormuş bakalım geçer inşallah çünkü çok yükselmiş oğluma zararı olmayacağını söyledi 2-3 dr danıştım ve başladım bakalım
birde sanki kafa yapıyor biraz önce sütlü türk kahvesi yapacaktım makinaya sütü ve kahveyi koydum bekliyorum köpük yok neyse içince fark ettim türk kahvesi değil granül koymuşum
tebrikler canım
Ben ilk geldiğim zman da anlatmistim sporcu olduğum için ve yıllardır bünye spora ve hareketli yaşam a alıştığı için sporu bırakınca kilo almaya başlıyor. Üniversiteye 58 ile başladım 82 ile bitirdim eeee spor yok yurt yemekleri kötü hergün sabah poğaça öğlen akşam tavuk döner. Sonuç çok normal
Sonra spor a başladım sabah 6 8 arası 2 saat yürüyüş 11.30 12.30 arası pilates akşam 6.8 yürüyüş. Sonuç olarak 63 kiloya düşmüştüm. ..
Sonra is hayatı duzensiz beslenme spordan yoksunluk derken yavaş yavaş geldi kilolar.
Kasım 2015 de işten ayrıldım çünkü kpss için dershaneye gidiyordum. Sınava odaklanmam gerekiyordu. Kasımdan haziran a kadar 7 ay da 72 den 82 ye çıktım.
Sebeb yine aynı neredeyse sıfır hareket. Ye iç otur derse.dershanede simit poğaça öğlen fastfood. Sonuç yine normal...
Sonra dedim yeter ya hadi eski Enise nerde . Başladım mis gibi yuruyuslerime.1 hafta yaptım. 700 gr verdim. Sadece yürüyüş yapıyordum ama.
Sonra buraya üye oldum . Sonrasını biliyorsunuz1.700gr.
Hala tatmin olmadığım bir konu var yemek saatlerim düzensiz onu halletmem lzm.
Evet erkek arkadaşım. Daha doğrusu eski deyim artık. Bu ayrılık konuşması yaptık. Zaten birlikte olamayacagimiz belliydi ama insan geçen yıllara verilen emeğe üzülüyor. Hayirlisi herkes icin
Sağol canımKolay gelsin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?