- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ne güzel biz rüzgara hasret kaldık valla adana yanıyorAyyy sorma yaaa İstanbul çok ruzgarli
Kızlar göğüslerim tas gibi oldu,ne yapayım durum kesilsin diye?ateş yapmadı ama çok agrıyo.aslında çok üzüldüm ağladım ,bu üzüntüye kesilir demiştim ama kesilmediOo supersin suttebde kesmissin darısı bize
öyleydi ama girememe sebebin varmış
Jel paketler varya sıcak suya koy onuda tülbent gibi ince bi beze sar göğüslerine koy canım rahatlatır birazda olsa ağrı varsa bide ağrı kesici al ama ateş yaparsa doktora git süt çekilene kadar yapar yavaş yavaş geçcek sakın sıkmaKızlar göğüslerim tas gibi oldu,ne yapayım durum kesilsin diye?ateş yapmadı ama çok agrıyo.aslında çok üzüldüm ağladım ,bu üzüntüye kesilir demiştim ama kesilmedi
Sultan cım sen anneler deydin ya unuttum eczanelerde oluyor ama bulamazsan sıcak havlu koyabilirsin sonra bide banyoda sıcak suyla masaj yap ben böyle yaptım süt çekilence geçcek sağ diyenler olabilir ama sağarsan süt üretime devam ediyor ben hiç sağmadım kendiliğinden geçtiKızlar göğüslerim tas gibi oldu,ne yapayım durum kesilsin diye?ateş yapmadı ama çok agrıyo.aslında çok üzüldüm ağladım ,bu üzüntüye kesilir demiştim ama kesilmedi
Limon sür diye yazmışlar nette ama deneyen var mi sizlerden?Jel paketler varya sıcak suya koy onuda tülbent gibi ince bi beze sar göğüslerine koy canım rahatlatır birazda olsa ağrı varsa bide ağrı kesici al ama ateş yaparsa doktora git süt çekilene kadar yapar yavaş yavaş geçcek sakın sıkma
Canım ben kendi yaptığımı yazdım sen bilirsin tabi limonu hiç duymadımSıcak artırmasın canım sütü,soğuk su diyorlar bi d
Limon sür diye yazmışlar nette ama deneyen var mi sizlerden?
ödev yok bugün.bana göre değil çünkü9 AĞUSTOS SALI
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
@cansutr :
kimyager1508 :
@Ses35 :
@yolcukardelen :
2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :
@Erigim :
@RoseAnge :
baldamlasxixmelis :
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatıp sağ sol bacak karnı geçmë,20*2yere yüzüstü uzanıp ayak parmak ucu ve kollar dirsekten bükülü şekilde gövdeyi kaldırma,20*2 yüzüstü yatarak Sağ kol sol bacak,sol kol sağ bacak geriye kaldırma
Bakalım, ben de verebilecek miyim cnmValla ben bu kadar yesem hayatta kilo veremem canm maşallah
Ben biraktirdiğim zaman çok yanıyordu uçları.2 gün falan sürdü bu durum.soğuk suyla yıkayıp, göğüs uçlarına taze nane koymuştum.geçmiş olsunKızlar göğüslerim tas gibi oldu,ne yapayım durum kesilsin diye?ateş yapmadı ama çok agrıyo.aslında çok üzüldüm ağladım ,bu üzüntüye kesilir demiştim ama kesilmedi
ödev yok bugün.bana göre değil çünkü
Bakalım, ben de verebilecek miyim cnm
Ben biraktirdiğim zaman çok yanıyordu uçları.2 gün falan sürdü bu durum.soğuk suyla yıkayıp, göğüs uçlarına taze nane koymuştum.geçmiş olsun
Evet canım kv deyim, tamam sende ise yaradıysa bana da yarar canımSultan cım sen anneler deydin ya unuttum eczanelerde oluyor ama bulamazsan sıcak havlu koyabilirsin sonra bide banyoda sıcak suyla masaj yap ben böyle yaptım süt çekilence geçcek sağ diyenler olabilir ama sağarsan süt üretime devam ediyor ben hiç sağmadım kendiliğinden geçti
iste soğuk su mu sıcak su mu o benim kafami karıştırdı kızlar..tesekkur ederim:-*ödev yok bugün.bana göre değil çünkü
Ben biraktirdiğim zaman çok yanıyordu uçları.2 gün falan sürdü bu durum.soğuk suyla yıkayıp, göğüs uçlarına taze nane koymuştum.geçmiş olsun
Bundan 4 sene önce bakabileceğim bi internet yoktu devlet hast doğum yaptım arayabileceğim bi doktor yoktu baktım banyoda sıcak suda rahatlıyor ondan sıcak kompres yaptım bana iyi geldi ama soğuk dene iyi gelmezse sıcak dene canım ne bileyim bi nosu varsa doktorununa sorabilirsin ama 1 haftaya kadar azalarak geçcek zaten :)Evet canım kv deyim, tamam sende ise yaradıysa bana da yarar canımsagolasin:-*:-*
iste soğuk su mu sıcak su mu o benim kafami karıştırdı kızlar..tesekkur ederim:-*
Hayatım sen doğumdan dolayı yapamıyorsun heralde sanada ne kolay geliyorsa yap ödevsiz olmaz :))ödev yok bugün.bana göre değil çünkü
Antalya 3 gündür inanılmaz sicakNe güzel biz rüzgara hasret kaldık valla adana yanıyor
ay canım benim sagolasin, birine sıcak birine soğuk koyayım olmazsaBundan 4 sene önce bakabileceğim bi internet yoktu devlet hast doğum yaptım arayabileceğim bi doktor yoktu baktım banyoda sıcak suda rahatlıyor ondan sıcak kompres yaptım bana iyi geldi ama soğuk dene iyi gelmezse sıcak dene canım ne bileyim bi nosu varsa doktorununa sorabilirsin ama 1 haftaya kadar azalarak geçcek zaten :)
ay canım benim sagolasin, birine sıcak birine soğuk koyayım olmazsa
Yok cnm fizik tedavi gormedim hastaneden geldim annemler ablamlara gelmiş şimdi onlardayım... Doktor fıtık olmuş dedi.. ayakta fazla duramiyorum...Aboo neler yemissin böyle
inşallah canım yerine oturuyor mu fizik tedavimi gordun
KacAyyy sinirlerin bozuluyo artık oğlum beni emmek istemiyor 2 ayda 400 gr almış diyet yaptığım icin sutum az geliyor uğraşmak istemiyor olabilir mi... Ama uyurken gece alıyor emip emip kızıyor sutum azalmismidir acaba...
çok kötüydü hafif sağa bilirsin arkadaşlarım oyle yaptı uc günde geçti zaten az bi sagimls depoyu tekrar doldurmuyor bide beyin biliyor bu dağının sebebini üretim yapmiyor valla sıcakta soğukta rahatlatıyor canimKızlar göğüslerim tas gibi oldu,ne yapayım durum kesilsin diye?ateş yapmadı ama çok agrıyo.aslında çok üzüldüm ağladım ,bu üzüntüye kesilir demiştim ama kesilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?