Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oglun kaç aylık canım meme grevi başlangıcı olabilir diyet sütü etkilemez hemde sen daha başlamadan pasta diyeti yapmiyorsan tabi

Canim sen gecen senede yiyerek vermiştin. Simdi birde emziriyorsun. Bence verirsin.
@Erigim dediği gibi spot kurtarıyor beni, yoksa......
Koşu bandında koşar hızda yürüyünce felaket terliyorum.üstelik burslar 40 dereceye yakın arkadaşın da dediği gibi hasret kaldık rüzgara

Hayatım sen doğumdan dolayı yapamıyorsun heralde sanada ne kolay geliyorsa yap ödevsiz olmaz :))
Evet, bu ayın sonunda başlayacağım mekik+ şınav
Geçmiş ödevlere bakarak bir şeyler yapayım cnm.

ay canım benim sagolasin, birine sıcak birine soğuk koyayım olmazsa
Harbi iyi fikir heee

Yok cnm fizik tedavi gormedim hastaneden geldim annemler ablamlara gelmiş şimdi onlardayım... Doktor fıtık olmuş dedi.. ayakta fazla duramiyorum...
Çok geçmiş olsun canım
Hangisi işine gelirse yap canım

Kızlar bugün çok az yedim,belli bi saatten sonra yemediğim için geç kaldımmı yemeye akşamı yemiyorum

Bugünkü menüm

Sabah 10 da
1 yk incir reçeli

Öğle
1 simit
Şekersiz çay

Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Ve de gün biter

Akşam yersem ben mümkün değil veremem 

Kızlar dayanamadım sağdım ama gerginliğini alacak kadar.cay bardağının dibinde 1-2 parmak falan.simdi daha iyiyim çok şükür
Eee diyet nasıl gidiyo bakalım? @Ses35 canım sen beni spor listesinden bi haftalık çıkar en iyisi, iki tane tas taşıyor gibiyim,ödev modev yalan oldu:-( ama haftaya listedeyim inşallah,evime geçiyorum artik

Böyle de çok aç kalırsın 2 bebek emziriyorsun her şekil verirsinde hiç yeşillik protein balık yemiyorsun nası beslencek bebeler demi canım hafif bişeyler atıştırmakısın çünkü gece de emzireckesin değilmi canım

Canim yaaa çoksagliksiz bbigun gecirmissin boyle olmaz ki ikiz bebeklerin var beslenmemedikkat etmen lazim ggüçsüz kalirsin. Once saglik sonra saglikli bir şekildekilo vermek hedefimiz. Yemeyerek kilo verilmez. Arada ceviz, badem, hhurma falan ye sut iç.

Bugünkü menüm;

Kahvalti; 1 yağda yumurta sütlü, 1 kk peynir, 9 zeytin, 1 TK bal, 2 dilim ekmek

Ara (farklı zamanlarda) 1 bardak sut, 3 ceviz, 6-7 badem, 10-12 tane antep fistigi, 4-5 tane kuru uzum, 3 tane kuru pasta tuzlu

Aksam, 1 kase çorba, yarim tabak kiymali yoğurtlu makarna

Ara, çay

Su, 2 lt

Bugünkü menüm;

Kahvalti; 1 yağda yumurta sütlü, 1 kk peynir, 9 zeytin, 1 TK bal, 2 dilim ekmek

Ara (farklı zamanlarda) 1 bardak sut, 3 ceviz, 6-7 badem, 10-12 tane antep fistigi, 4-5 tane kuru uzum, 3 tane kuru pasta tuzlu

Aksam, 1 kase çorba, yarim tabak kiymali yoğurtlu makarna

Ara, çay

Su, 2 lt

Tamam canım :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun çok katı bi diyet olmuş sütun yetti mi barı... Bebeğin kaç aylık...

Canim yaparlar öyle artistlik çünkü ek gıdaya yeni geçti ek gıda meraki var sakin ve ac zamanda teklif et
Uyku srrsemiyken cok uykusu gelmiş hırçın isteniyorsa israr etme ben ne cektim en son 7.ayda ağla ağla canim çıktı esim yeter uğraşma emmmiyirsa emmesin dedi şimdi meme asigi 19aylik

Karbonhidratlı ve yağlı bi menü olmuş tuzlu kurabiyeler yerine sulu sulu meyveler olsaymış iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…