- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Oglun kaç aylık canım meme grevi başlangıcı olabilir diyet sütü etkilemez hemde sen daha başlamadan pasta diyeti yapmiyorsan tabiAyyy sinirlerin bozuluyo artık oğlum beni emmek istemiyor 2 ayda 400 gr almış diyet yaptığım icin sutum az geliyor uğraşmak istemiyor olabilir mi... Ama uyurken gece alıyor emip emip kızıyor sutum azalmismidir acaba...
6 aylık cnm..Kaç aylikti oğlun?
Kac
@Erigim dediği gibi spot kurtarıyor beni, yoksa......Canim sen gecen senede yiyerek vermiştin. Simdi birde emziriyorsun. Bence verirsin.
Evet, bu ayın sonunda başlayacağım mekik+ şınavHayatım sen doğumdan dolayı yapamıyorsun heralde sanada ne kolay geliyorsa yap ödevsiz olmaz :))
Harbi iyi fikir heeeay canım benim sagolasin, birine sıcak birine soğuk koyayım olmazsa
Ben de bir ara öyle düşündüm süt yapan şeylere ağırlık verdim.üstelik kızımdan kaynaklanıyormuş o gün emmemesi de.6 aylık cnm..
Antalya 3 gündür inanılmaz sicak
O sonra hiç gelmedi gelmeyecek galibahttp://www.wetter.com/deutschland/duisburg/DE0002289.html
birde bizim burdaki havaya bakhani yaz degil direk sonbahara gecis yaptik sanki
Enise07 yetismesi gereken bir dosyam ondan sonra senin sporundan ilham alarak yapicagim sporumu
Çok geçmiş olsun canımYok cnm fizik tedavi gormedim hastaneden geldim annemler ablamlara gelmiş şimdi onlardayım... Doktor fıtık olmuş dedi.. ayakta fazla duramiyorum...
Hangisi işine gelirse yap canım@Erigim dediği gibi spot kurtarıyor beni, yoksa......
Koşu bandında koşar hızda yürüyünce felaket terliyorum.üstelik burslar 40 dereceye yakın arkadaşın da dediği gibi hasret kaldık rüzgara
Evet, bu ayın sonunda başlayacağım mekik+ şınav
Geçmiş ödevlere bakarak bir şeyler yapayım cnm.
Harbi iyi fikir heee
O sonra hiç gelmedi gelmeyecek galiba
Bundan 4 sene önce bakabileceğim bi internet yoktu devlet hast doğum yaptım arayabileceğim bi doktor yoktu baktım banyoda sıcak suda rahatlıyor ondan sıcak kompres yaptım bana iyi geldi ama soğuk dene iyi gelmezse sıcak dene canım ne bileyim bi nosu varsa doktorununa sorabilirsin ama 1 haftaya kadar azalarak geçcek zaten :)
Kızlar dayanamadım sağdım ama gerginliğini alacak kadar.cay bardağının dibinde 1-2 parmak falan.simdi daha iyiyim çok şükürçok kötüydü hafif sağa bilirsin arkadaşlarım oyle yaptı uc günde geçti zaten az bi sagimls depoyu tekrar doldurmuyor bide beyin biliyor bu dağının sebebini üretim yapmiyor valla sıcakta soğukta rahatlatıyor canim
Böyle de çok aç kalırsın 2 bebek emziriyorsun her şekil verirsinde hiç yeşillik protein balık yemiyorsun nası beslencek bebeler demi canım hafif bişeyler atıştırmakısın çünkü gece de emzireckesin değilmi canımKızlar bugün çok az yedim,belli bi saatten sonra yemediğim için geç kaldımmı yemeye akşamı yemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10 da
1 yk incir reçeli
Öğle
1 simit
Şekersiz çay
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Ve de gün biter
Akşam yersem ben mümkün değil veremem 
Kızlar bugün çok az yedim,belli bi saatten sonra yemediğim için geç kaldımmı yemeye akşamı yemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10 da
1 yk incir reçeli
Öğle
1 simit
Şekersiz çay
Ara
1 kare bitter
Ve de gün biter
Ah ya senin spor yaptığını göreyim senden çok sevincemde anca konuşuyorsun cansu faaliyet yok :)son gülen iyi gülermis sekerim
Yemek yerken tereddüt gidiyorum az mı yedim vebaline mi gidiyorum diye... Doktora gidip bi diyet listesi almam lazim içim rahat etsin...Ben de bir ara öyle düşündüm süt yapan şeylere ağırlık verdim.üstelik kızımdan kaynaklanıyormuş o gün emmemesi de.
Tamam canım :)Kızlar dayanamadım sağdım ama gerginliğini alacak kadar.cay bardağının dibinde 1-2 parmak falan.simdi daha iyiyim çok şükür
Eee diyet nasıl gidiyo bakalım? @Ses35 canım sen beni spor listesinden bi haftalık çıkar en iyisi, iki tane tas taşıyor gibiyim,ödev modev yalan oldu:-( ama haftaya listedeyim inşallah,evime geçiyorum artik
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun çok katı bi diyet olmuş sütun yetti mi barı... Bebeğin kaç aylık...Kızlar bugün çok az yedim,belli bi saatten sonra yemediğim için geç kaldımmı yemeye akşamı yemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10 da
1 yk incir reçeli
Öğle
1 simit
Şekersiz çay
Ara
1 kare bitter
Ve de gün biter
Canim yaparlar öyle artistlik çünkü ek gıdaya yeni geçti ek gıda meraki var sakin ve ac zamanda teklif et6 aylık cnm..
Karbonhidratlı ve yağlı bi menü olmuş tuzlu kurabiyeler yerine sulu sulu meyveler olsaymış iyimişBugünkü menüm;
Kahvalti; 1 yağda yumurta sütlü, 1 kk peynir, 9 zeytin, 1 TK bal, 2 dilim ekmek
Ara (farklı zamanlarda) 1 bardak sut, 3 ceviz, 6-7 badem, 10-12 tane antep fistigi, 4-5 tane kuru uzum, 3 tane kuru pasta tuzlu
Aksam, 1 kase çorba, yarim tabak kiymali yoğurtlu makarna
Ara, çay
Su, 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?