Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün evde değildim akşam geldim
Sabah sucuklu yumurta peynir yeşillik ekmek
Ara mısır
Öğlen yoğurt karnıyarık
Akşam yarım kâse çorba 2-3 yemek kaşığı makarna ayran

Azmin zaferi benimki 1 hafta geç buldu 22 ay bırakmadı pes etmemeli dediğin gibi

Kızlar hepinize ozur diliyorum bugün geçmiş yapamayacsgim kuzeyin aşısı vardı çok sisti asi yeri kendini cok sıktı çünkü küçükken sağlamayan adamı şimdi drlari girince tutamiyoruz babssida üzüldü disari çıktık filan simdide ates yaptı 38.5 u geçtiği icin ates dusurucu verdim uyuyor ben nöbette aşılar bizde hiç ates yapmadı demiştim geçenlerde dilimi ari soksun
Gerçi üçlü asiydi ama korkum bigsz enfeksiyonu olup aşıyla ortaya çıkması sanırım boşa pinpirikleniyorum

Azmin zaferi benimki 1 hafta geç buldu 22 ay bırakmadı pes etmemeli dediğin gibi
Yok canım eltim 4ayds dediki bu emmiyo greve girmiştir pes etme dedim ee amcamın karısı benimkide emmedi uğraşma emmeyecek demek ki demiş

Baslarim amcanın karisina emer emecek dedim
Bizimki kucukte bilmiyo koskoca kadının dediğine bak ya

Canim bugün kizim biraz huysuzdu sürekli kucakta uyumak istedi yatirinca uyanfi. Öyle olunca haxir corbayi bile isitip icemefim. Çokacikinca kurabiye yyedim sütle birlikte. AAkşamda uyuyup kalmisim yemeği Esim gelince yaptim. Tabi en kolayini seçtim. Belki de mmakarna yemeyeli 5-6 ay olmuştur
Karbonhidratlı ve yağlı bi menü olmuş tuzlu kurabiyeler yerine sulu sulu meyveler olsaymış iyimiş

Oyyy geçmiş olsun canimm

İste yaaa büyükler bilir ttecrübelidiyoruz ama yok anam yok yanlis yonlendiriyolwr hep birde bbiliriz havasında takilmiyolqr mi ahh gicik oluyorum

Çok şükür hasta falan değil ama bugün hep uyumak istedi ve kucagimda olmak istedi. Uyuyor yatiriyorum 5 dk sonra uyaniyor. Bugün naz yapti annesine :)) ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bisey çünkü
@Erigim gecmis olsun tatlim.. kimyager1508 kizimiz huysuzlanmismi senin ve erigim sayesinde cocuk büyütmenin ne kadar cetin oldugunu gözlemliyorum

@Erigim gecmis olsun tatlim.. kimyager1508 kizimiz huysuzlanmismi senin ve erigim sayesinde cocuk büyütmenin ne kadar cetin oldugunu gözlemliyorum
yok canım gözün korkmasın bana piskopati denk geldi şaka bir yana bak bi atesi çıkınca seferber oluyoruz Rabbim hasta yavrulara şifa bakanlarına sabır umut versin
Buyudukve dahada zevkli bildiğin ev arkadaşım sadece her isini ben yapıyorum biraz pasaklı bi arkadaş

Menü
Sabah
1/3 simit 1yumurts 1kk peynir 3dlm sucuk
Kahvaltıda misafir vardı

Ara
Meyve salatası sanırım toplamda 1.5 meyve eder

Akşam
Diyet kıymalı pide(efendim ekmegi 7tahilliymis çok ince bir hamuru vsrdi zaten lahmacun hamuru gibi )
1bardak ayran
3top dondurma

Su:3lt spor:30dk +30mekik+50 squat

Aloo @pembedussler yaşıyor musun bu menüyle, iki çocukla.cnm, dikkat et sağlığına...

cansutr ben de senin gibi düşünürdüm.ama, sen bi de başına gelince gör

@Erigim geçmiş olsun cnm.

Kızlar akşam misafir geldi kızımı görmeye.biraz özel durumlardan dolayı ikram ettiklerime eşlik ettim fazla kaçırmadım ama yine de yazmayayım.aklımda bir sayı yok çünkü.az az her şeyden yedim...
Bir de ben şunu farkettim.hani buraya 3k pilav falan yazıyorum ya kaşıklarım öyle dolu dolu olmuyor.Sizin kaşık anlayışınız nasıl, yazdıklarımdan az yiyor olabilirim sanki....

Bu arada misafir gelmeden önce 15dk çok güzel spor yaptım, (ip atlar gibi yerinde zıplama, squat, yan bel, bacak) sırılsıklam oldum.Koşu bandına çıktım,5dk yürüdüm yürümedim geliyoruz diye aradılar.hemen gittim duş aldım...

Geçmiş olsun canım takip et ama büyük ihtimalle bişey yoktur bizimkinden yapıyordu çünkü

Olur öyle canım ama genelde menünde meyve görmüyorum ondan dedim aslında
damarima basmayin ben karadenizliyim demismiydim Elma diyarindan isi inada bindirmiyelim sonra piskopata filan bagliyorum
Bağla bağla

Tepeleme değil ama dolu dolu işte 1 kaşık.
Sporda iyi olmuş yediklerinide yazsaydın görseydik canım

Kızım uyumuşken yatayım ben, yarın yazarım cnm.Evet ya acayip terledim
Ben normalde ip atlayan biriyim, ama biraz kg vereyim de öyle baslayayim dedim.malum, hamilelik ve sezeryan sonrası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…