İkiz var onda bide sen düşünCanım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun çok katı bi diyet olmuş sütun yetti mi barı... Bebeğin kaç aylık...
Azmin zaferi benimki 1 hafta geç buldu 22 ay bırakmadı pes etmemeli dediğin gibiCanim yaparlar öyle artistlik çünkü ek gıdaya yeni geçti ek gıda meraki var sakin ve ac zamanda teklif et
Uyku srrsemiyken cok uykusu gelmiş hırçın isteniyorsa israr etme ben ne cektim en son 7.ayda ağla ağla canim çıktı esim yeter uğraşma emmmiyirsa emmesin dedi şimdi meme asigi 19aylik
Yok canım eltim 4ayds dediki bu emmiyo greve girmiştir pes etme dedim ee amcamın karısı benimkide emmedi uğraşma emmeyecek demek ki demişAzmin zaferi benimki 1 hafta geç buldu 22 ay bırakmadı pes etmemeli dediğin gibi
Karbonhidratlı ve yağlı bi menü olmuş tuzlu kurabiyeler yerine sulu sulu meyveler olsaymış iyimiş
Kızlar hepinize ozur diliyorum bugün geçmiş yapamayacsgim kuzeyin aşısı vardı çok sisti asi yeri kendini cok sıktı çünkü küçükken sağlamayan adamı şimdi drlari girince tutamiyoruz babssida üzüldü disari çıktık filan simdide ates yaptı 38.5 u geçtiği icin ates dusurucu verdim uyuyor ben nöbette aşılar bizde hiç ates yapmadı demiştim geçenlerde dilimi ari soksun
Gerçi üçlü asiydi ama korkum bigsz enfeksiyonu olup aşıyla ortaya çıkması sanırım boşa pinpirikleniyorum
Yok canım eltim 4ayds dediki bu emmiyo greve girmiştir pes etme dedim ee amcamın karısı benimkide emmedi uğraşma emmeyecek demek ki demiş
Baslarim amcanın karisina emer emecek dedim
Bizimki kucukte bilmiyo koskoca kadının dediğine bak ya
Ah ya senin spor yaptığını göreyim senden çok sevincemde anca konuşuyorsun cansu faaliyet yok :)
@Erigim gecmis olsun tatlim..kimyager1508 kizimiz huysuzlanmismi senin ve erigim sayesinde cocuk büyütmenin ne kadar cetin oldugunu gözlemliyorum
yok canım gözün korkmasın bana piskopati denk geldi şaka bir yana bak bi atesi çıkınca seferber oluyoruz Rabbim hasta yavrulara şifa bakanlarına sabır umut versin@Erigim gecmis olsun tatlim..kimyager1508 kizimiz huysuzlanmismi senin ve erigim sayesinde cocuk büyütmenin ne kadar cetin oldugunu gözlemliyorum
Aloo @pembedussler yaşıyor musun bu menüyle, iki çocukla.cnm, dikkat et sağlığına...Kızlar bugün çok az yedim,belli bi saatten sonra yemediğim için geç kaldımmı yemeye akşamı yemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10 da
1 yk incir reçeli
Öğle
1 simit
Şekersiz çay
Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Ve de gün biter
Akşam yersem ben mümkün değil veremem 
@Erigim gecmis olsun tatlim..kimyager1508 kizimiz huysuzlanmismi senin ve erigim sayesinde cocuk büyütmenin ne kadar cetin oldugunu gözlemliyorum
Geçmiş olsun canım takip et ama büyük ihtimalle bişey yoktur bizimkinden yapıyordu çünküKızlar hepinize ozur diliyorum bugün geçmiş yapamayacsgim kuzeyin aşısı vardı çok sisti asi yeri kendini cok sıktı çünkü küçükken sağlamayan adamı şimdi drlari girince tutamiyoruz babssida üzüldü disari çıktık filan simdide ates yaptı 38.5 u geçtiği icin ates dusurucu verdim uyuyor ben nöbette aşılar bizde hiç ates yapmadı demiştim geçenlerde dilimi ari soksun
Gerçi üçlü asiydi ama korkum bigsz enfeksiyonu olup aşıyla ortaya çıkması sanırım boşa pinpirikleniyorum
Olur öyle canım ama genelde menünde meyve görmüyorum ondan dedim aslındaCanim bugün kizim biraz huysuzdu sürekli kucakta uyumak istedi yatirinca uyanfi. Öyle olunca haxir corbayi bile isitip icemefim. Çokacikinca kurabiye yyedim sütle birlikte. AAkşamda uyuyup kalmisim yemeği Esim gelince yaptim. Tabi en kolayini seçtim. Belki de mmakarna yemeyeli 5-6 ay olmuştur
Bağla bağladamarima basmayinben karadenizliyim demismiydim Elma diyarindan isi inada bindirmiyelim sonra piskopata filan bagliyorum
Tepeleme değil ama dolu dolu işte 1 kaşık.@Erigim geçmiş olsun cnm.
Kızlar akşam misafir geldi kızımı görmeye.biraz özel durumlardan dolayı ikram ettiklerime eşlik ettim fazla kaçırmadım ama yine de yazmayayım.aklımda bir sayı yok çünkü.az az her şeyden yedim...
Bir de ben şunu farkettim.hani buraya 3k pilav falan yazıyorum ya kaşıklarım öyle dolu dolu olmuyor.Sizin kaşık anlayışınız nasıl, yazdıklarımdan az yiyor olabilirim sanki....
Bu arada misafir gelmeden önce 15dk çok güzel spor yaptım, (ip atlar gibi yerinde zıplama, squat, yan bel, bacak) sırılsıklam oldum.Koşu bandına çıktım,5dk yürüdüm yürümedim geliyoruz diye aradılar.hemen gittim duş aldım...
Doğru daha yüklenme.bende yatıcam bugün çok yoruldum iyi gecelerKızım uyumuşken yatayım ben, yarın yazarım cnm.Evet ya acayip terledim
Ben normalde ip atlayan biriyim, ama biraz kg vereyim de öyle baslayayim dedim.malum, hamilelik ve sezeryan sonrası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?