10. TAKIM KATILIM FORMuSize Nasıl katılabilirim
hoş geldin canım :) sabah sabah takımlarda pek kimse olmuyor .bende 4.takımdanım .sana başarılar diliyorum :)Kullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz :1,71
Kilonuz: 78,5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : lisede ergenlik döneminde almıştım daha da duruyor işte :) sonrasında bilinçsiz yapılan diyetlerle 2 verip 3 Geri ala ala bu zamana geldik işte :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha hafif hissetmek istediğim kıyafetleri rahatlıkla giymek daha rahat koşmak içinnn
Evet kuralları okudum ve kabul ediyorum. :) herkese merhaba.
Kullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : lisede ergenlik döneminde almıştım daha da duruyor işte :) sonrasında bilinçsiz yapılan diyetlerle 2 verip 3 Geri ala ala bu zamana geldik işte :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha hafif hissetmek istediğim kıyafetleri rahatlıkla giymek daha rahat koşmak içinnn
merhaba Derya hanım. Teşekkür ederim
Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bendeEnise07 canım akşam hiç yazmadın merak ettim regli daha da hasta mı etti acaba diye düşündüm
Hoş geldinKullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Öyle insanlara çok sinir oluyorum, hemen kaçacaksın yanındanCnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bendeçok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
Ay evet cnm ya haklısın beni benlikten etti.3.5 yıl. Genç olsam bu kadar dokunmaz ama 28 yaşi bitiriyorum. Etrafımdaki herkesin evi barki çolugu çocuğu işi gücü var. Bende hicbirsey yok.liseli ergen gibi evdeyim hala:)Öyle insanlara çok sinir oluyorum, hemen kaçacaksın yanından
Günaydın cnmTusev hoş geldin cnm. Ben Enise 28 yaş .
cansutr kimyager1508 @Ses35 @yolcukardelen
@Erigim R RoseAngebaldamlasxixmelis Tusev
Eksik olan biri kaldı mı :)) GÜNAYDIN! !!!!
Zararın neresinden dönülse karmışAy evet cnm ya haklısın beni benlikten etti.3.5 yıl. Genç olsam bu kadar dokunmaz ama 28 yaşi bitiriyorum. Etrafımdaki herkesin evi barki çolugu çocuğu işi gücü var. Bende hicbirsey yok.liseli ergen gibi evdeyim hala:)
Merhaba canım ben seval takıma hoşgeldinKullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kıyamam sana ya Enise biran önce şu depresif halinden kurtulup sosyalleşmeye başlamalısın :)Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bendeçok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?