Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

9 AĞUSTOS SALI
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
@Ses35 :30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :90 dk yürüyüş
@Erigim :
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : 20 dk karışık
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatıp sağ sol bacak karnı geçmë,20*2yere yüzüstü uzanıp ayak parmak ucu ve kollar dirsekten bükülü şekilde gövdeyi kaldırma,20*2 yüzüstü yatarak Sağ kol sol bacak,sol kol sağ bacak geriye kaldırma

Size Nasıl katılabilirim
10. TAKIM KATILIM FORMu

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

tatlım bu bilgileri kopyala doldur ,buraya yaz. birde 1.sayfada kurallar olacak onları okuyup kabul ettiğini söylersen .artık 10.takımdasın :)

Kullanıcı Adı : Tusev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz :1,71
Kilonuz: 78,5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : lisede ergenlik döneminde almıştım daha da duruyor işte :) sonrasında bilinçsiz yapılan diyetlerle 2 verip 3 Geri ala ala bu zamana geldik işte :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha hafif hissetmek istediğim kıyafetleri rahatlıkla giymek daha rahat koşmak içinnn

Evet kuralları okudum ve kabul ediyorum. :) herkese merhaba.

hoş geldin canım :) sabah sabah takımlarda pek kimse olmuyor .bende 4.takımdanım .sana başarılar diliyorum :)

Teşekkür Ederim. Sabah 6 dan 7,15 e kadar tempolu yürüdüm. Yürüyüşe gitmeden 1 hurma 1 ceviz yedim kan şekerim düşmesin diye. Gelince kahvaltımı yaptım. ( 1 Haşlama yumurta. 1 Domates. 3 Yk yulaf. 1 Sb yoğurt) ilk günüm böyle işte :)

Selam canim hoşgeldin. ben kaptan yardimcisi Derya. KKuralları okumussun kabul etmussin. Aslında en önemli kural aktif olmak. GGünde en az 5 msj yazmak. Zaten ddigerleride zamanla oturur. Şimdiden basarilar dilerim.

merhaba Derya hanım. Teşekkür ederim

9 AĞUSTOS SALI
1.TAKİM YİLDIZLAR TAKIMI
cansutr :
kimyager1508 :
@Ses35 :30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :

2.takim GÖKKUŞAĞI TAKIMI
Enise07 :90 dk yürüyüş 60 dk pilates ödevler
@Erigim :
R RoseAnge :
baldamlasxixmelis : 20 dk karışık
Ödevler:15 × 2 sırtüstü yatıp sağ sol bacak karnı geçmë,20*2yere yüzüstü uzanıp ayak parmak ucu ve kollar dirsekten bükülü şekilde gövdeyi kaldırma,20*2 yüzüstü yatarak Sağ kol sol bacak,sol kol sağ bacak geriye kaldırma

Hoş geldin

Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bende çok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
Öyle insanlara çok sinir oluyorum, hemen kaçacaksın yanından

Öyle insanlara çok sinir oluyorum, hemen kaçacaksın yanından
Ay evet cnm ya haklısın beni benlikten etti.3.5 yıl. Genç olsam bu kadar dokunmaz ama 28 yaşi bitiriyorum. Etrafımdaki herkesin evi barki çolugu çocuğu işi gücü var. Bende hicbirsey yok.liseli ergen gibi evdeyim hala:)

9 agustos

7.15-8.45 yürüyüş

10.15 domates salatalık maydanoz peynir 4 zeytin çok az haşlanmış brokoli 1 kepçe yoğurt çay 1 dilim ekmek

12.30 2 top dondurma

13.00-14.00 pilates

15.00 domates haşlanmış brokoli

20.30 1 kepçe Yoğurtlu yarma çorbası iki parça karpuz

Su 3 lt

Spor 90 dk yürüyüş 60 dk plates ödevler

Tusev hoş geldin cnm. Ben Enise 28 yaş .

cansutr kimyager1508 @Ses35 @yolcukardelen
@Erigim R RoseAnge baldamlasxixmelis Tusev

Eksik olan biri kaldı mı :)) GÜNAYDIN! !!!!
Günaydın cnm

Zararın neresinden dönülse karmış

Merhaba canım ben seval takıma hoşgeldin

Cnm ya erkek arkadaş ile ayrılınca yazan eden yok uyuyup kalıyorum bende çok yalnızım zaten ondan başka kimse yoktu. Herkesten herşeyden soyutlamisti beni. ..
Kıyamam sana ya Enise biran önce şu depresif halinden kurtulup sosyalleşmeye başlamalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…