- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ah canm inşallah ama bazen o kadar boş boş ağlıyorlar ki benimde oturup ağlayasım geliyor. Kaç aydan sonra normale döneceğiz bilmiyorum gerçi yarın bi gün emeklemeye başlasalar sanki daha zor olacak gibi ikisinin peşinden koşturcam hiçbir yere kıpırdayamam,en azından şimdi zorlada olsa mutfağa girip çıkıyorum
Eşim 6,5 gibi geliyor o saatlerde ikisinin tam ağlama kucakta gezme saatleri zaten gelince birini o alıyor birini ben balkona çıkarıp 1 1,5 saat balkonu karış karış gezdiriyoz sonra mama saatleri geliyor 8 gibi mamalarını yedir gazlarını çıkar falan derken saat 9 A doğru gelirken birini ben ayağıma alıp sallıyorum diğerini ana kucağına koyuyorum elimlede onu sallıyorum e tabi yemek yapamadığım için eşim mutfağa geçiyor yemek yapıyor bende çocukları uyutana kadar saat 9,5 10 oluyor,eşim geliyor hadi çocuklar uyuduysa gel yemek yiyelim diyor e tabi bende bu saatte yemem artık sıkı diyetteyim acil zayıflamam lazım diyorum eşim diyor iki bebek emziriyosun ne diyeti ye ki süt olsun sen fit olacan diye çocuklar sağlıksız mı büyüsün diyor bende ben onlara yetecek kadar yiyorum merak etme sana afiyet olsun diyorum çocukları sallarken bende uykuya dalıyorum her akşam bu olay tekrar ediyor bende böylece akşam yemeği yiyemeden uyumuş oluyorum
sağol tatlımmHarikasin cnm
aynen öyle oldu. göbişim bile düştü sankiİki haftayı birden vermişsin
:) sağol canım benim valla hiç fena olmazdıahhh canım yaaa Allah kolaylık versin biranda keşke yakın olsakta gidebilsem diye düşündüm inanki
canım listede adın yok demi niye kiKızlar selam hızlıca okudum alıntı yapamadım hazırlıkları yeni bitirdim birazdan gelirler ay şimdiden yoruldum iyi herkes vermiş şu spor listesine katılacaktır da kendini eklesin kızlar grupları da müsait bi zamanda yapıp yazıcam
Ben izindeyim canım ondan yok :)canım listede adın yok demi niye ki
Hayırdır canım neyin var?geçmiş olsun.tesekkur ederim sordugun icin canim
Gaviscon diye bir ilac aldik nobetci eczaneden
Agri yarim saatte gecti
canim dun midem agridiHayırdır canım neyin var?geçmiş olsun.
Kızlar tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz.fırsat buldukça bakıyorum ama haftaya tam anlamıyla aramızda olacağım insallah
tesekkur ederim sordugun icin canim
Agri yarim saatte gecti
Kızlar selam hızlıca okudum alıntı yapamadım hazırlıkları yeni bitirdim birazdan gelirler ay şimdiden yoruldum iyi herkes vermiş şu spor listesine katılacaktır da kendini eklesin kızlar grupları da müsait bi zamanda yapıp yazıcam
Geçmiş olsun canım tekrarlarsa dr görün bence mide önemli çünkütesekkur ederim sordugun icin canim
Agri yarim saatte gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?