- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
cansu haftaya bildirim yapacaksan izin kullanmana gerek yok. ancak mesajlardan izinli sayarız. ama bildirim yapamayacaksan izne ayıralım@Erigim kafa kalmadi buraya bildirim yapacagimi dahi unuttum yaaksama kadar dosyami yetistirmem lazim yada en gec yarin sabah vermeliyim dosyami 18 de de sözlüm var ona SIKI calismam lazim bu haftalik bildirimi yapayim haftaya cumaya kadar izinli yazsan cok iyi olur cnm..
(84,7/0,2/0,17%) 200 gr vermisimumarim dogru hesaplamisimdir...acil cikmam lazim grsrz kizlar haftaya...kilo verenleri tebrik ederim
Çok geçmiş olsun canım benim,ihmal etme sakin, gripteki gibi olmasın♡♡♡canim dun midem agridi
korktum biraz delinecek falan diye cok siddetliydi
Sonra gece eczaneye gittik bir ilac aldik icince gecti
demekki bir problem var bu hafta gidecegim doktora
canım elimden geldiğince cuma günü buralarda olmaya calısıyorum. duru'da iyi çok şükür teyzesiiii, ana kız geçinip gidiyoruzkimyager1508 tatlım harikasın yine listeler hazırlanmış, takip edilmiş:-* duru kızımız nasıl bakalım★✩♡
ohhh çok iyi canımmm hem stres atmış olursunBugün biraz karbonhidrati fazla aldım şimdi bi disari cikip akşam yürüyüşü yapayım diyorum. Bize çok yakın spor kompleksi var belediyeye ait. içinde koşu yolu futbol sahası tenis kortlari basket sahası parklardaki spor aletleri fln var. Tabi butun sporlarin antenmanlari oluyo...Kapalı salonda da plates aerobik vs gibi salon sporları yapılıyor belli dönemlerde ücretsiz.İlanı görsem kayıt olcam bende :))) Bu arada ödevleri göremedim Dünün aynısını mi yapalım? ?akşam yemeği de yemem sadece yoğurt kürü yapıp onu yicem
Canım bieazdan yapıcam yeni listeyiBugün biraz karbonhidrati fazla aldım şimdi bi disari cikip akşam yürüyüşü yapayım diyorum. Bize çok yakın spor kompleksi var belediyeye ait. içinde koşu yolu futbol sahası tenis kortlari basket sahası parklardaki spor aletleri fln var. Tabi butun sporlarin antenmanlari oluyo...Kapalı salonda da plates aerobik vs gibi salon sporları yapılıyor belli dönemlerde ücretsiz.İlanı görsem kayıt olcam bende :))) Bu arada ödevleri göremedim Dünün aynısını mi yapalım? ?akşam yemeği de yemem sadece yoğurt kürü yapıp onu yicem
ben burdayım. kızı uyutmaya çalışıyorumKizlarrr nerdediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?