Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

12 agustos

07.30-09.30 yürüyüş

10.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 2 servis kaşığı patates salatası 1 dilim börek cay kayısı

13.30 6 badem 2 ceviz

16.30 1 servis kaşığı patates salatası

18.00 1 yeşil elma 2 kaşık irmik helvası

19.00-21.00 yürüyüş

21.45 1 kase yoğurt zencefil zerdecal tarçın keten tohumu karışımı

22.00-22.30 pilates

Su 3 lt
Spor. 240 dk yürüyüş 30 dk pilates ödevler

Karbonhidratin acısını çıkardım valla .kendi cezami verdim. :)))

canım elimden geldiğince cuma günü buralarda olmaya calısıyorum. duru'da iyi çok şükür teyzesiiii, ana kız geçinip gidiyoruz
oyoy masallah size:-*:-*
maşallah tatlim cok iyi gidiyorsun:-*:-*

Supersin tatlimm

Slm kızlar nasılsınız bugün bakamadim pek kuzey uyumadi pcyi açtırmadı sonra da pikniğe gittik orada tel cekmiyirdu eve geldim kuzeyi uyutup şimdi bakabildim
Biraz cozutulmus hiçbirşeyi sonu dsgil moral bozmaya gerek yok
Yarın protein ağırlıklı beslenip telafi ediyoruz
Hepinizi tebrik ederim herkes kilo vermiş az gitti diye üzülme yok önemli olan gitmesi canlarim

Günaydın kızlar
Ben yine kolik kızı sallıyorum, acıktım da.....
Gunaydin canimm. Bizimde kaka seansimiz vardi. Baya gürültülü bi şekilde hallettik :)) şimdide babaya sattim
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
Günaydın canım biz de Kuzenler bi dağ yürüyüşü yaptık 1 saat
kızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Günaydın geçmiş olsun daha çok katılım yap canım
Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
Günaydın canım spor listesindesin senin sporları da görelim :)

aslında cuma günleri calısıyorum hep netteym ama perşembe akşamı bi başladı baş agrım cuma gecesi geçti bütün gün yattım

kilomda 57,800 olmuş 200 gr gitmis sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…