- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
oyoy masallah size:-*:-*canım elimden geldiğince cuma günü buralarda olmaya calısıyorum. duru'da iyi çok şükür teyzesiiii, ana kız geçinip gidiyoruz
maşallah tatlim cok iyi gidiyorsun:-*:-*Bugün biraz karbonhidrati fazla aldım şimdi bi disari cikip akşam yürüyüşü yapayım diyorum. Bize çok yakın spor kompleksi var belediyeye ait. içinde koşu yolu futbol sahası tenis kortlari basket sahası parklardaki spor aletleri fln var. Tabi butun sporlarin antenmanlari oluyo...Kapalı salonda da plates aerobik vs gibi salon sporları yapılıyor belli dönemlerde ücretsiz.İlanı görsem kayıt olcam bende :))) Bu arada ödevleri göremedim Dünün aynısını mi yapalım? ?akşam yemeği de yemem sadece yoğurt kürü yapıp onu yicem
12 agustos
07.30-09.30 yürüyüş
10.30 domates salatalık 4 zeytin peynir 2 servis kaşığı patates salatası 1 dilim börek cay kayısı
13.30 6 badem 2 ceviz
16.30 1 servis kaşığı patates salatası
18.00 1 yeşil elma 2 kaşık irmik helvası
19.00-21.00 yürüyüş
21.45 1 kase yoğurt zencefil zerdecal tarçın keten tohumu karışımı
22.00-22.30 pilates
Su 3 lt
Spor. 240 dk yürüyüş 30 dk pilates ödevler
Karbonhidratin acısını çıkardım valla .kendi cezami verdim. :)))
Ben bugün çok yedim, sinirlerim bozuldu....
Morelini bozma hemen toparla burda olmanın güzelliği. şimdi buraya yazmasan nasılsa yedim diye yarında devam ederdin. Hepimize bu oluyor.bugün cıs günün olmuş yarın kh tan az beslenirsin olur canımmmBen bugün çok yedim, sinirlerim bozuldu....
Günaydın kızlar
Ben yine kolik kızı sallıyorum, acıktım da.....
2 saat doğru okudum demi maşallahGünaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
Evet cnm doğru... sen dün neler yaptım. Bi baksana; ))))2 saat doğru okudum demi maşallah
Ayy çok geçmiş olsun bende de var migren off elimi ayagimi bağlıyor ağrı baslayincakızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Günaydın kızlar
Ben yine kolik kızı sallıyorum, acıktım da.....
Günaydın kızlarGunaydin canimm. Bizimde kaka seansimiz vardi. Baya gürültülü bi şekilde hallettik :)) şimdide babaya sattim
Günaydın canım biz de Kuzenler bi dağ yürüyüşü yaptık 1 saatGünaydın kızlar bende bi 2 saat yürüdüm geldim; ))
Günaydın geçmiş olsun daha çok katılım yap canımkızlar günaydın k.bakmayın dün migrenim azdı evde yattım bütün gün giremedim nete
Günaydın canım spor listesindesin senin sporları da görelim :)Meraba arkadaşlar dün gece iki arkadaş in kına gecesi vardı oyuzden menü mu yazamadım sadece 100 gr gitmiş spor yok herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?