ya bizim evde hiç düzen yok bu ara en basit yemekler neyse onları yapıyorum çünkü hiç vaktim olmuyo
kızartma makarna corba falan oluyo . genelde ben erken yiyorum saat 5 gibi ama ne kadar erken olsada yemek agır olunca fazla geliyo tabi
15 agustos
10.00 1/2 simit domates salatalık çay
15.00 1 armut
18.15 çeyrek haslanmis tavuk göğsü yarım kepçe semizotu yemeği
18.30 20.30 yürüyüş
Su 2.5 lt
Spor 2 saat yürüyüş ve ödevler Eki Görüntüle 1871121 Eki Görüntüle 1871122
kolay gelsin ve o halde buraya yazıyorsun maşallah ben heralde telefonu bile elime zor alırdımGünaydın canım birini uyutuyom biri uyanıo
Çok az yemissin sebebi hikmeti ne ola acep15 agustos
10.00 1/2 simit domates salatalık çay
15.00 1 armut
18.15 çeyrek haslanmis tavuk göğsü yarım kepçe semizotu yemeği
18.30 20.30 yürüyüş
Su 2.5 lt
Spor 2 saat yürüyüş ve ödevler Eki Görüntüle 1871121 Eki Görüntüle 1871122
Samsung s health cnm.samsung kullaniyirsan vardır mutlakakuzum bu programın adı ne
Migren var cnm bende ağrım vardı dün biraz . Birde canımı sıkan birseyler var. Cnm istemedi yani yemek flnÇok az yemissin sebebi hikmeti ne ola acep
karbonhidratlar yedikçe istetir yemedikce unutuluyorsimit benimde vazgeçilmezim iki günde bir yiyorum
Geçmiş olsun bende de tam tersi canım sıkılınca daha fazla yemek yemek istiyorumMigren var cnm bende ağrım vardı dün biraz . Birde canımı sıkan birseyler var. Cnm istemedi yani yemek fln
Samsung s health cnm.samsung kullaniyirsan vardır mutlaka
Sağol cnm hastalık varken istemiyorum. Ama uzgunken vs abur cubur çok isterim. Hadi bi kek yapayim çay koyayim hadi bi sufle yapayım fln çok ister cnm :))))Geçmiş olsun bende de tam tersi canım sıkılınca daha fazla yemek yemek istiyorum
Yokmuydu telefonunda. Normalde sabit bir uygulamadir. Neyse faydası olur cnm seviyorum ben :)evet indirdim şimdi teşekkürlerr
karbonhidratlar yedikçe istetir yemedikce unutuluyor
Yokmuydu telefonunda. Normalde sabit bir uygulamadir. Neyse faydası olur cnm seviyorum ben :)
Hyurli ilsun cnm kurala kurcala :))) note 3 var bende note 7 alicam nasip olursa:)) 4.5 g uyumlu değil note 3bilmem ki ben telefonu yeni aldım kurcalamyı da hiç sevmem bakmadım açıkçacı
ama cok güzelmiş yürüyüş için sürekli açık tutmak gerekiyo sanırım
Gecmis olsun canimMigren var cnm bende ağrım vardı dün biraz . Birde canımı sıkan birseyler var. Cnm istemedi yani yemek fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?