Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

baya faydalı gibi
kullanmaya basladım bile bi tek yürüyüş konusunu anlamadm kendi kendine duruyo baslıyo bi havalarda

Beyaz ekmek pide kızartma
Küçük değişimler farkinda olmadan büyük aeylere sebep olur ekmek beyaz gormeyecegim
Basit tarifler var sağlıklı bi kabah rendelenmiş az sotele bi yumurta kir al sana kabak omleti hazırlamak on dk
Biberlerin parnakseklindw doğra ustune bi domates rebdeke bi yk yağ ile sotele suyunu ceksin ustune sarımsaklı yoğurt al sana kızartma hem yagsiz hemde nefis
Hazırlamak on dk
Amacımız isteğinizi acmak degil zaten yavru ceylan
simit benimde vazgeçilmezim iki günde bir yiyorum
Ye ye belki zayıflatır

Geçmiş olsun canım
Günaydın herkese.Maalesef siteden uzaklaştırılmış.Neyse gerii döndüm şimdi kahvaltımı yapıp spora uçuyorum öptüm hepinizi
Geri dobmussun
Migren var cnm bende ağrım vardı dün biraz . Birde canımı sıkan birseyler var. Cnm istemedi yani yemek fln
Hayirdir
kızlar.günaydın.beypazarına.gidiyoruz.bugün.hadi.gelingezelim♡♡
gez gez

@Erigim cnm benim Sağol. Ya şu kpss olayı canımı sıkıyor . Dershaneye gitmiştim bu yıl. Arkadaşlar yeniden yazılmış. Ama bu sefer alan için yazılmış . Ben napsam fln diye düşünüyorum. Ben hep hem okudum hem çalıştım. Şimdi allaha şükür birikmisim var ama su dershaneye verilen paralar hep havaya gidiyor. Yani pek de para dökmek istemiyorum dershaneye. Evde kendim başlayım diyorum. Aman işte kafam karışık. Erkek arkadaşım çok üzülüyorum barisalim hadi diyo ben yazdiririm seni dershaneye çok üzüldüm sen sınavdan sonra diyo. Prejektor fln ayarlamış evlilik teklifi için ama biz kavga edince kalmış :)) zorla anlattirdim ne hazirlamistin diye...
Karışık işte kafam

tm abla yememm ki bi dahaa
beyaz ekmeği birakmaya calışıyorum bende sanırım onun içinde bagımlılık yapan bi madde varmış

Bu sene kardeşim internetten bi hocanın dersini satın aldı alan icin 450tl uygun yıllık ve canli yayında anlatıyor sen arada soru sorabiliyorsun dersleri kacirirsan tekrarı filan var cok memnun öyle birşey araştıran keske geçen senede böyle yapsaydın dersaneden daha iyi diyor
Erkek arkadaş olumsuz yönleri var diyorsun tabi sen bilirsin ama bi ömrü gerçekten geçirebileceğini birimi kendini kandirmadan cvp ver ee beni seviyor olmuyor sevgi biter
tm abla yememm ki bi dahaa
beyaz ekmeği birakmaya calışıyorum bende sanırım onun içinde bagımlılık yapan bi madde varmış
direk bırak az az olmuyor sigara gibi tektuk icebde içiyor iste

KAHVALTI
1 fincan buğday gevreği
3 fincan süt

SPOR
2.10 km tempolu yürüyüş
160 basen hareketi tekrarı
İlk gün çok yormak istemedim kendimi

SPOR SONRASI
Miss gibi sodalı ayran yanında da nane ve salatalık

beyaz ekmeği dimi bütün ekmekleri değil yani
ben ekmeksiz doyamıyorum hiiç

Doğru diyorsun valla. . .

Kızlar Nabersiniz sabahtan beri kaynatmışsınız bende fırsat bulup yazamadım
Enise07 canım kpss işlerini çoktan bırakmış biri olarak fikrim dershane sadece motive aracı önemli olan sen nasıl ve ne kadar çalışıyorsun ve evet çok para Ayferin söylediği güzelmiş ama yapabileceğine inanıyorsan
Erkek arkadaş evlilikten girip aklını karıştırmış ama Enise cim o evliliği ayakta tutan eşlerin birbirine olan sevgisinden ziyade saygısı anlayışı ve tabiki şefkat ve ilgisi sabrı bunlar bi bütün bu adamdan benim çocuğuma nasıl bi baba olur bu da çok önemli bi soru kararı kendin vereceksin tabi ben 11 yıllık evliliğimden bildiklerimi aktarım sana :)

Kızlar Nabersiniz sabahtan beri kaynatmışsınız bende fırsat bulup yazamadım
Enise07 canım kpss işlerini çoktan bırakmış biri olarak fikrim dershane sadece motive aracı önemli olan sen nasıl ve ne kadar çalışıyorsun ve evet çok para Ayferin söylediği güzelmiş ama yapabileceğine inanıyorsan
Erkek arkadaş evlilikten girip aklını karıştırmış ama Enise cim o evliliği ayakta tutan eşlerin birbirine olan sevgisinden ziyade saygısı anlayışı ve tabiki şefkat ve ilgisi sabrı bunlar bi bütün bu adamdan benim çocuğuma nasıl bi baba olur bu da çok önemli bi soru kararı kendin vereceksin tabi ben 11 yıllık evliliğimden bildiklerimi aktarım sana :)

Canim cografya sorun olursa sor bana
hallederiz

Kendim basaririm cnm ben ders çalışma konusu çok tecrübe var bu konuda aslında. Erkek arkadaş da sağ olsun benim ona olan inancimi bitirdikten sonra barışma istiyo evlwnelim diyo. Neyse ben onu iyice bi dusuneyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…