Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah sağlık versin canım farklı koymuşsun isimleri genelde uyumlu koyuyorlar ya karışıyor aynı yumurta ikizimi seninkiler bide sen nerde yaşıyorsun
Amin hepimizin çocuklarına inşallah canım özellikle farklı koymak istedim uzmanlarda öyle öneriyor,kendikerini ayrı bireyler olarak hissetmeleri açısından önemliymiş, çift yumurtalar birbiriyle alakaları yok hem fiziksel olarak hem de kişilik olarak çok çok farklılar bi normal kardeş kadar bile benzemiyorlar,,Adana da yaşıyorum canım sıcak memlekette

Bencede en iyisini yapmışsın canım ayrı yumurta olması belki senin için kolaylık bile olur:)
Bende izmirde yaşıyorum orası kadar olmasada buralarda sıcak

@Erigim inş inş yaaa önce bi 65 lik Enise ardından bi 55 lik insallah
Şuan bende 74luk Enise gibiyim darısı banada
günaydııınnnnn :)
artık menülerimi yazmaya başlayabilirim :)
yarın baslıcam yazdıkca kısıtlarım hem kndimi utanırım belki cok yemekten
Hadi inşallah
Dunku menum
Sabah melemen yeşillik salatalık 3 kayısı 2 ceviz azcık üzüm ve çerez
Ara sutlu kahve 2 hurma çok az pestil
Akşam bulgur pilavı 3 tavuk baget cacık
3 lt su 40 dk yürüyüş
Cok güzel

Yok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçecekler
bakalım buyumusler mi

spor sadece odevler mi inanmam

Herkese selam kızlar , ne var ne yok ?
Bugün plaja gittik 3 kere girmeye niyet ettim üçündede eşimin pokemon avlayacağı Tuttu
Yazamadım

Şimdi şöyle bir karar verdim
Ben Bugün de dahil olmak üzere biraz fazla kaçırdım ( bugün yediklerimin kalorisi 1400 Cal )
İzin falan derken vazgeçtim izinden zaten yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
Şu iki üç günde de yiyeceğimi yedim zaten bir nevi izin gibi oldu.
Yarın yine çok sıkı başlıyorum eskisi gibi
Niye böyle oldu bilmiyorum yoksa çok istekliyim biliyorsunuz

Yarın yine düzgün bir şekilde önceki gibi aramızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…