Yeşil bursa gitmiştim bir defa zeytinbağına çook güzel bir yerdi
isimleride çookkk güzelmiş annesiii maşaallahhhSağol canım, Begüm ve ışıl
zaten hep öyle olur :)) bursanın neresinde oturuyosun?ben bursalı olmama ragmen daha gezemedim bursayı tam olarak uludaga falan cıkamadm mesela
Allah sağlık versin canım farklı koymuşsun isimleri genelde uyumlu koyuyorlar ya karışıyor aynı yumurta ikizimi seninkiler bide sen nerde yaşıyorsunSağol canım, Begüm ve ışıl
Tşkler teyzesi :) aman ne güzel kaç yaşında ışılisimleride çookkk güzelmiş annesiii maşaallahhh
benım yeğenimin ismide ışıl :))
Amin hepimizin çocuklarına inşallah canım özellikle farklı koymak istedim uzmanlarda öyle öneriyor,kendikerini ayrı bireyler olarak hissetmeleri açısından önemliymiş, çift yumurtalar birbiriyle alakaları yok hem fiziksel olarak hem de kişilik olarak çok çok farklılar bi normal kardeş kadar bile benzemiyorlar,,Adana da yaşıyorum canım sıcak memleketteAllah sağlık versin canım farklı koymuşsun isimleri genelde uyumlu koyuyorlar ya karışıyor aynı yumurta ikizimi seninkiler bide sen nerde yaşıyorsun
Bencede en iyisini yapmışsın canım ayrı yumurta olması belki senin için kolaylık bile olur:)Amin hepimizin çocuklarına inşallah canım özellikle farklı koymak istedim uzmanlarda öyle öneriyor,kendikerini ayrı bireyler olarak hissetmeleri açısından önemliymiş, çift yumurtalar birbiriyle alakaları yok hem fiziksel olarak hem de kişilik olarak çok çok farklılar bi normal kardeş kadar bile benzemiyorlar,,Adana da yaşıyorum canım sıcak memlekette
zaten hep öyle olur :)) bursanın neresinde oturuyosun?[/QUOTE
osmangazi hurriyet :)
Tşkler teyzesi :) aman ne güzel kaç yaşında ışıl
Aaaa bende son sinifta hürriyet mahallesinde oturmuştur:))
Şuan bende 74luk Enise gibiyim darısı banada@Erigim inş inş yaaa önce bi 65 lik Enise ardından bi 55 lik insallah
Hadi inşallahgünaydııınnnnn :)
artık menülerimi yazmaya başlayabilirim :)
yarın baslıcam yazdıkca kısıtlarım hem kndimi utanırım belki cok yemekten
Cok güzelDunku menum
Sabah melemen yeşillik salatalık 3 kayısı 2 ceviz azcık üzüm ve çerez
Ara sutlu kahve 2 hurma çok az pestil
Akşam bulgur pilavı 3 tavuk baget cacık
3 lt su 40 dk yürüyüş
Günaydın kızlarr,, bu benim kızlar tlf elime almamdan hoşlanmıyorlar ne zamn elime aldığımı görseler bağırıyorlar elleriyle ayaklarıyla ittiriyorlar kaç gündür de tek bakıyorum iyice yordular beni
bakalım buyumusler miYok canım ya artık ablam düzenli gelmeyecek haftada iki üç gün öğleden sonra gelecek,bugünde sağlık ocağına götürcez bebişlerin boyunu posunu ölçecekler
spor sadece odevler mi14 agustos pazar
10.45 domates salatalık yeşil biber peynir 4 zeytin 1 kayısı 1/2simit çay
13.45 tarçınlı Türk Kahvesi 6 badem 1 parça bitter
15.15 1 tavuk Baget 1 küçük tabak taze fasulye
16.15 1 kayısı 1 yeşil elma
19.00 1 lahmacun ayran bol salata
20.45 1 bardak süt
Su 3 lt
Spor : sadece ödevler Eki Görüntüle 1870661
Büyümüşler maşallah ben farketmiyorum ama biri 5750 diğeri 6300 olmuş aralarında 1 kg fark vardı azalmışbakalım buyumusler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?