- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
16 agustos
07.15-09.00 yürüyüş
09.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta 1 bıldırcın yumurtası doğadan 7 otlu çay
14.30 çeyrek haşlanmış tavuk göğsü yarım kepçe Semiz otu yemeği 1 kepçe yoğurt 2 kaşık pirinç çorbası
17.30 15 kırmızı üzüm
18.45 2 haşlanmış yumurtadomates salatalık 1 dilim ekmek
19.00 20.30 yürüyüş
21.00 1 bardak yoğurt zencefil zerdecal tarçın çörek otu keten tohumu karışımı
Su 2.5 lt
Spor 195 dk yürüyüş Eki Görüntüle 1871476 Eki Görüntüle 1871477
Canim elbette birden kesme kendini strese sokma ama ufak değişiklikler yap mesela poğaça yerine 2 dilim tam buğdayeekmeği falan ye. Yavaş yavaş diyorsun ya çokta yavaş olnasin :))
o zaman sandiviç yap yada sandiviç ekmeği şeklinde alıp tek tek götürağıırrr ağıııırrrr
ya ben ofise ekmek aldığımda herkes yiyo bigünde bitiyo bende yok yemeyin falan diyemiyorum kalıyorum sap gbi poğacaya kimse yaklasmıyo az bana anca yeter diye
o zaman sandiviç yap yada sandiviç ekmeği şeklinde alıp tek tek götür
Ayy ben de öyleyim cnm.zaten çok dikkat etmiyordum.pazar dan bu yana da yiyorum, sabit çıksam ben de göbek atacağım ama......sütüm etkileniyormuş onu farkettim.etkilenmiyor diye kendimi kandırmışımGunaydin herkeseeee :))
Bu hafta takimimiz çok sessizhadi canlanin kizlarrrr. Bende bu hafta regli olacak gibiydim çok keyifsizdim her yerim agriyordu. Tabi yediklerimede maalesef hic dikkat etmedim ama bu 2 gün dikkat edicem cuma tartida en azindan sabit cikayim
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......tek tek mantıklı bak o olabilir
sandviçte olur tek tek tasımak erine hepsini içine koyar götürürüm bi çayla mis gibi kahvaltı
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......
tek tek mantıklı bak o olabilir
sandviçte olur tek tek tasımak erine hepsini içine koyar götürürüm bi çayla mis gibi kahvaltı
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......
Ayy ben de öyleyim cnm.zaten çok dikkat etmiyordum.pazar dan bu yana da yiyorum, sabit çıksam ben de göbek atacağım ama......sütüm etkileniyormuş onu farkettim.etkilenmiyor diye kendimi kandırmışım
Ohhhh superrrr :))
Süper canım16 agustos
07.15-09.00 yürüyüş
09.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta 1 bıldırcın yumurtası doğadan 7 otlu çay
14.30 çeyrek haşlanmış tavuk göğsü yarım kepçe Semiz otu yemeği 1 kepçe yoğurt 2 kaşık pirinç çorbası
17.30 15 kırmızı üzüm
18.45 2 haşlanmış yumurtadomates salatalık 1 dilim ekmek
19.00 20.30 yürüyüş
21.00 1 bardak yoğurt zencefil zerdecal tarçın çörek otu keten tohumu karışımı
Su 2.5 lt
Spor 195 dk yürüyüş Eki Görüntüle 1871476 Eki Görüntüle 1871477
pogacaya son sandviç yap gotur canim birde öğlen yediginin miktarı nedirgünaydııınnn :) hmen dünkü menümü yazıyorum.
sabah: peynirli poğca
yeşil biber
domates
çay
kahve
öğle: nohut
bulgur pilavı
corba
şeftali
akşam:akşam ayak üstü atıştırdım zeytin peynir fln vaktım yoktu
son olarak şeftali ve 2 bardak y.çay içtim ve kapanışşş
hadi temiz çıkar inşallahRegl hali bende de var 3-4 gün kaldı gibi
Eğer 5 gün içinde olursam 30unda film çekilecek
Bakalım ne değişecek en son haziranda bakılmıştı
:)tek tek mantıklı bak o olabilir
İyi de sen zaten herşeyi yiyorsun nasıl etkilenirAyy ben de öyleyim cnm.zaten çok dikkat etmiyordum.pazar dan bu yana da yiyorum, sabit çıksam ben de göbek atacağım ama......sütüm etkileniyormuş onu farkettim.etkilenmiyor diye kendimi kandırmışım
o zaman sandvixhi iki tane götur yada ton balıklı salata yap goturçalışısınca yemekte ne cıkarsa onu yemek zorunda kalıyoruz ve habire makarna mantı pilav dolma vs. çıkıo
Günaydın bizdikGünaydınn
Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık@Ses35 cnm niye vermiyorsun ki odev(
Bende olcam heryerim dökülüyorGunaydin herkeseeee :))
Bu hafta takimimiz çok sessizhadi canlanin kizlarrrr. Bende bu hafta regli olacak gibiydim çok keyifsizdim her yerim agriyordu. Tabi yediklerimede maalesef hic dikkat etmedim ama bu 2 gün dikkat edicem cuma tartida en azindan sabit cikayim
Umarım iyi sonuçlar çıkar canmRegl hali bende de var 3-4 gün kaldı gibi
Eğer 5 gün içinde olursam 30unda film çekilecek
Bakalım ne değişecek en son haziranda bakılmıştı
Güya spor birincisi olcak tı kaç gündür yokTusev neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?