Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Supersin canimcigim

Canim elbette birden kesme kendini strese sokma ama ufak değişiklikler yap mesela poğaça yerine 2 dilim tam buğdayeekmeği falan ye. Yavaş yavaş diyorsun ya çokta yavaş olnasin :))

ağıırrr ağıııırrrr
ya ben ofise ekmek aldığımda herkes yiyo bigünde bitiyo bende yok yemeyin falan diyemiyorum kalıyorum sap gbi poğacaya kimse yaklasmıyo az bana anca yeter diye

ağıırrr ağıııırrrr
ya ben ofise ekmek aldığımda herkes yiyo bigünde bitiyo bende yok yemeyin falan diyemiyorum kalıyorum sap gbi poğacaya kimse yaklasmıyo az bana anca yeter diye
o zaman sandiviç yap yada sandiviç ekmeği şeklinde alıp tek tek götür

Ayy ben de öyleyim cnm.zaten çok dikkat etmiyordum.pazar dan bu yana da yiyorum, sabit çıksam ben de göbek atacağım ama......sütüm etkileniyormuş onu farkettim.etkilenmiyor diye kendimi kandırmışım

tek tek mantıklı bak o olabilir

sandviçte olur tek tek tasımak erine hepsini içine koyar götürürüm bi çayla mis gibi kahvaltı
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......

Süper canım
pogacaya son sandviç yap gotur canim birde öğlen yediginin miktarı nedir

Regl hali bende de var 3-4 gün kaldı gibi
Eğer 5 gün içinde olursam 30unda film çekilecek
Bakalım ne değişecek en son haziranda bakılmıştı
hadi temiz çıkar inşallah

tek tek mantıklı bak o olabilir

sandviçte olur tek tek tasımak erine hepsini içine koyar götürürüm bi çayla mis gibi kahvaltı
:)
Ayy ben de öyleyim cnm.zaten çok dikkat etmiyordum.pazar dan bu yana da yiyorum, sabit çıksam ben de göbek atacağım ama......sütüm etkileniyormuş onu farkettim.etkilenmiyor diye kendimi kandırmışım
İyi de sen zaten herşeyi yiyorsun nasıl etkilenir
çalışısınca yemekte ne cıkarsa onu yemek zorunda kalıyoruz ve habire makarna mantı pilav dolma vs. çıkıo
o zaman sandvixhi iki tane götur yada ton balıklı salata yap gotur

@Ses35 cnm niye vermiyorsun ki odev(
Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık
Bende olcam heryerim dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…