Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar dun pek görmedim esim evdeydi vs vs akşam onlar kurbanlık bakmaya gitti eşim senide annemlere birakiyim dedi yok dedim biz yürüyerek gideriz attım kuziyi arabasına yurumus oldum oda serin serin seyreden seyrede gitti
Menülerini soran yok zaten ben yazinca yorumda yapmayınız korkuyonuz mu
@Ses35 tatlim hani hatirlatacaktin neyse ben simdi yaziyim paylaşıma musait olunca güncelleme yapar bahar

Bu ara bende çok yoğunum aklıma gelmemiş canım olsun ne zaman yazarsa artık:)

öğle yemekleri yarım porsiyon yiyorum corbayı tam bitiriyorum genelde böyle yani :)
sandvc yapmaya baslıcam en azında poğacadan kurtulurum ama öğle yemeği için bozulma ihtimali var cok sıcak ya bide eskimiş gibi geliyo yiyemiyorum zman geçince

geçmiş olsun neyin var ki

subatta dis gebelik gecirdim sonra da kistimsi bir pihti olusmus canim

Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......

bende calisiyorum ama oturdugum icin evde olsamda ayni olacak gibi geliyor

Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık

Bende olcam heryerim dökülüyor

canim valla spor konusunda ne desen haklisin
Ben katilmaya calisiyordum ama isyerim evime cok uzak 1 saat gidis 1 saat gelis eve vardigimda bitmis oluyorum
Bir de metroda klimayi asiri derecede aciyorlar
hem isyerime vardigimda hem de eve vardigimda aksamlari ilac iciyorum bas agrisindan
sporu kendimize yapacagiz tabi ama sen o kadar ugrasiyorsun utaniyorum vallahi

Hayatım zaten isteyenlerle liste yaptım belki sizide heveslendirirler diye yine de yok yani ne bileyim daha iyi olur inşallah

Corbayi tam ic dogeelerini kis canım
Biz bugündisari ciktik kizimla parka gittik baya yyürüdüm. Banada kizimada çokiyi geldi ohhh :))
Ohhh ohh iyi gelmez mi
yulaf falan agır mı gelir acaba
yok canim gayet iyi bir tercih ikur yada çorba köfte salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…