- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Siteyede hic girmemis cumadan beriGüya spor birincisi olcak tı kaç gündür yok
Bu ara bende çok yoğunum aklıma gelmemiş canım olsun ne zaman yazarsa artık:)Slm kızlar dun pek görmedim esim evdeydi vs vs akşam onlar kurbanlık bakmaya gitti eşim senide annemlere birakiyim dedi yok dedim biz yürüyerek gideriz attım kuziyi arabasına yurumus oldum oda serin serin seyreden seyrede gitti
Menülerini soran yok zaten ben yazinca yorumda yapmayınız korkuyonuz mu
@Ses35 tatlim hani hatirlatacaktin neyse ben simdi yaziyim paylaşıma musait olunca güncelleme yapar bahar
Olabilir haaa beklerim yani havalı zaten :))
Hahahaha valla birsey yapmadim ben :)))Olabilir haaa beklerim yani havalı zaten :))
Süper canım
pogacaya son sandviç yap gotur canim birde öğlen yediginin miktarı nedir
hadi temiz çıkar inşallah
:)
İyi de sen zaten herşeyi yiyorsun nasıl etkilenir
o zaman sandvixhi iki tane götur yada ton balıklı salata yap gotur
geçmiş olsun neyin var ki
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......
Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık
Bende olcam heryerim dökülüyor
Hayatım zaten isteyenlerle liste yaptım belki sizide heveslendirirler diye yine de yok yani ne bileyim daha iyi olur inşallahsubatta dis gebelik gecirdim sonra da kistimsi bir pihti olusmus canim
bende calisiyorum ama oturdugum icin evde olsamda ayni olacak gibi geliyor
canim valla spor konusunda ne desen haklisin
Ben katilmaya calisiyordum ama isyerim evime cok uzak 1 saat gidis 1 saat gelis eve vardigimda bitmis oluyorum
Bir de metroda klimayi asiri derecede aciyorlar
hem isyerime vardigimda hem de eve vardigimda aksamlari ilac iciyorum bas agrisindan
sporu kendimize yapacagiz tabi ama sen o kadar ugrasiyorsun utaniyorum vallahi
Hayatım zaten isteyenlerle liste yaptım belki sizide heveslendirirler diye yine de yok yani ne bileyim daha iyi olur inşallah
ay bugün alayım marul peynir falan cok heveslendim
ama aksam içinde bişi bulsak mııı
yulaf falan agır mı gelir acabaBulalim canimm. Nasil bisey olabilir mesajla? Bizde fikir yurutelim
Biz bugündisari ciktik kizimla parka gittik baya yyürüdüm. Banada kizimada çokiyi geldi ohhh :))
Neden ağır olsun ki? Hem oldukça lifli ohh miss gibiyulaf falan agır mı gelir acaba
Corbayi tam ic dogeelerini kis canımöğle yemekleri yarım porsiyon yiyorum corbayı tam bitiriyorum genelde böyle yani :)
sandvc yapmaya baslıcam en azında poğacadan kurtulurum ama öğle yemeği için bozulma ihtimali var cok sıcak ya bide eskimiş gibi geliyo yiyemiyorum zman geçince
Ohhh ohh iyi gelmez miBiz bugündisari ciktik kizimla parka gittik baya yyürüdüm. Banada kizimada çokiyi geldi ohhh :))
yok canim gayet iyi bir tercih ikur yada çorba köfte salatayulaf falan agır mı gelir acaba
Blackbutterfly?Bi yoklama alalım
@dagyolu burda gordum seni ama yorum yok
R RoseAnge burda
@Ses35 burda
kimyager1508 burda
Enise07 burda
upup25 burda
B Blackbutterflyy burda
@Erigim burda
Tusev 5 gundur bildirimsiz
@pembedussler goremedim
baldamlasxixmelis burda
cansutr izinli
@yolcukardelen izinli
yulaf falan agır mı gelir acaba
oohh gezmelerr :) bende eve gidiyorm simdi sabahtn beri günes görmedm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?