Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Enise07 canim mesajim gitmemis ya
Ingilizce icin telafuzla ilgili kaynak soracaktim , Bením first certif. Im Var ama daha Iyi olsun diye bu hafta ingilizce ders almaya basladim cunku yasadigim yerde ispanyolca konustugum icin ingilizce gidiyor
Hoca da ingiliz, telafuzuma takti sinir oldum
Bením aksanim Amerikan aksani , Bristish telaffuz lazim , arkadasin bilir mi ?

Bugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
3 ya da 4 kk peynir yemişimdir valla bugün yumurta kalmamıştı peynirle zeytine vurdum
10 zeytin
1 simit
Şekersiz çay

Ara
1 yk incir reçeli

Öğle
5 ceviz
10 badem
Şekersiz çay

Akşam
Et sote bir servis kaşığı
2 dilim tam buğday ekmeği
Yoğurt

Bence simiti cikarsak
2 dilim ekmegi aksam dan alip kahvaltiya koysak Super menu Olurmus

Fark ettimi ki gercekten
Etti cnm.karbonhidrat süt yapmıyor diye biliyordum.Bir yerde okudum karbonhidratı kesmeyin diyordu.bulgur pilavı zaten süt yapıyor, makarna yiyin yazıyordu.yedim ve kızım emerken maşallah yutmasından ve bırakınca ağzının süt olmasından anladım arttığını.ek gıdaya geçene kadar sadece yürüyüş yapmaya çalışacağım.almayayım da, vermesem de olur o zamana kadar

Az geliyormuş demek ki cnm.bugün 3lt den fazla su içtim ama o bile az geldi.acıktığımı hissediyordum zaten

Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık

Bende olcam heryerim dökülüyor
Ben yapıyorum cnm, diyetime dikkat etmiyorum ama.....bugün kendi kafamdan bir şeyler yaptım mesela.geçen gün squat i çok yapmışım bacaklar felaket acıyor yani.....

Regl hali bende de var 3-4 gün kaldı gibi
Eğer 5 gün içinde olursam 30unda film çekilecek
Bakalım ne değişecek en son haziranda bakılmıştı
kalmamıştır inşallah canım benim
Ben çalışsam daha çabuk zayıflarım sanırım.evde olunca aklım ha bire "ne yesem ki" de......
biri benden bahsediyor sankitıpkı ben
Sen ben dışında kim yapıyor ödevleri kimin umrunda yani benimde değil artık

Bende olcam heryerim dökülüyor
sevalim geldim ben yaparım üzülme senbi saat oldu eve gireli,makineye çamaşırları attım geldim,yatmadan da spor yapmaya calışacağım her yerim de dökülüyo ama olsunen olmadı oynarım biraz
16 AĞUSTOS 2016 salı

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :70 dk yürüyüş
Enise07 :195 dk yürüyüş
baldamlasxixmelis :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@dagyolu :
Tusev :
@Erigim :40dk yuruyus
beni de alın artık listeye
artık burda
@yolcukardelen canim gordum seni
Gezi NE zmn bitecek bakalim , NE zmn doneceksin aramiza ??
kız girer girmez gördün vallaeee nerde kalmıştık , var mısın yarışalım, aslıdan sonra rakibem ol,kilomuz iyice yaklaştı birbirineçıtır çıtıryiyeyim çıtır arkadaşım seni

kızlarr dün mü sabah mi hatırlayamadım(Allahım bunuyor muyum yoksa) ama alıntı yapmıştım telefondan,şimdi bilgisayardan girince göstermedi, telefondan girince gösterirse yazarım yine.
beni idare ettiğiniz için de teşekkür ederim ayrıca, çocukla zor oluyor girmem,eskiden emzirirken girerdim, minik danam da günün yarısını emzirerek geçirdiği için hep burda oluyordum
siz neler yaptınız bakalım?

Tamam kuzum bekliyorum
Yaris yapiyoruz artik :) rakibemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…