kızlar öğle yemeğim: kısır ,yaım bardak ev yapımı vişne suyu, birkaç dilim kavun ve soğangünün geri kalanında sıvı tüketmeyi amaçlıyorum
dışaı çıkacağım,telefondan okurum ama yazmam zor oluyo,eve gelince telafi ederiz artık
Hakkını helal et seni üzmek gibi bir niyetim yok baştan beri zaten sana hak verdiğim için yüzüm yok ne yazabilir im ki yazdım o kelimeyi yazman da beni üzmüştü o yüzden yazdım neyse önemli değil beni gurup tan çıkar çünkü size ayak uyduranadim[/QUOTE]Ah canım ya orda demek istediğimi atlayıp sözlerimi cımbızlaman beni üzdü ben burda zahmete girmekse hepimiz için giriyorum bunu yaparken hiç bi çıkarım yok sizin iyiliğiniz dışında:) ben günlük listeleri nasıl hergün gönderiyorum sizinde günlük azda olsa spor yapmanızı istiyorum mazeretiniz olur sa da belirtin istiyorum bukadacık şeyi haketmiyormuyum
Biz de katılabiliyor muyuz bu gruplara?18 AĞUSTOS 2016 PERŞEMBE
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
Canım genel konuştum ya yok anlatamadım ben neyse burda benim sözlerim trip olarak mı algılanıyor accık hırslanın istiyorum ya neyse Of böyle oldumu zorlsşıyor birbirimize yardım için burdayız sen bilirsin kapattım konuyu[/QUOTE]Hakkını helal et seni üzmek gibi bir niyetim yok baştan beri zaten sana hak verdiğim için yüzüm yok ne yazabilir im ki yazdım o kelimeyi yazman da beni üzmüştü o yüzden yazdım neyse önemli değil beni gurup tan çıkar çünkü size ayak uyduranadim
Canim şuan zihnen biraz yorgunum seni anlayamamış olabilirim guruba uygun hareket etmediğim için çıkar dedim ins size uygun hareket edersem yine bu mevzuyu konusuruz[/QUOTE]Canım genel konuştum ya yok anlatamadım ben neyse burda benim sözlerim trip olarak mı algılanıyor accık hırslanın istiyorum ya neyse Of böyle oldumu zorlsşıyor birbirimize yardım için burdayız sen bilirsin kapattım konuyu
Bi tabi aldım bileBiz de katılabiliyor muyuz bu gruplara?
Teşekkür etmekle olmuyo cimcime şimdi haftada 140 dk spor yapıyorsun yüz yürü dans et ama yeterki yap :)♡Ayy teşekkürler çook
İnan mazeret istediğini bilmiyordum spora bir düzenli başlıyım listeye senden onay çıkınca alırsın inan trip degil gurupca birsey yapiliyor ona gore hareket etmek zorundasin basarisizsan cikmak gerekir bu sekil de olaya bakiyorum koşu bandı ni bir sabit yere koyayım ins bende istikrarli spora basliyacamistikrar1986 kızıyorum ama direk sana değil yani güvenim sarsılıyor çünkü sadece mazeret istiyorum o saygıyı bile göremiyorum ama sizede dayanamıyorum hepmiz aynı durumdayız ve bu söylemlerin hepsi boş sen pes mi ettin yoksa ben anlamadım hadi bi toparlan listeye alayım mı seni
Ve
Kızlar
Hadi günde sadece 20 dk istiyorum kendinize bu iyiliği yapın
Listeye ekleyin kendinizi göreyim
Bugün koy yarın başla listedesin :)İnan mazeret istediğini bilmiyordum spora bir düzenli başlıyım listeye senden onay çıkınca alırsın inan trip degil gurupca birsey yapiliyor ona gore hareket etmek zorundasin basarisizsan cikmak gerekir bu sekil de olaya bakiyorum koşu bandı ni bir sabit yere koyayım ins bende istikrarli spora basliyacam
Gel sana bi sarılayımCanim şuan zihnen biraz yorgunum seni anlayamamış olabilirim guruba uygun hareket etmediğim için çıkar dedim ins size uygun hareket edersem yine bu mevzuyu konusuruz
ins canım ins seni bu sefer uzmemBugün koy yarın başla listedesin :)
Sagolasin canım bendeGel sana bi sarılayım
Üzmezsin canım önemli olan sensin sen sporunu yap kiloları ver yeter :)[/QUOTE]Sagolasin canım bende
ins canım ins seni bu sefer uzmem
Hahaa çok iyiymisKizlaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?