Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Ses35 canim gelelim ic sese ben ve derya yüksek sesle konuştuk sonrasında da
Kaptanin görevleri:
1-Üye listesini yapmak ve takip etmek her cuma saat 20:00 dan once paylaşım alanına taşımak
2- yeni üye takibini yapmak girişi hdfi vs
3- mevcut üye takibi
4-izinli üye takib
5-hergun akşam bi kere baksan yeter paylssim alanına
6-her pazar etap raporunu paylasir bahar ona bakip takımına ilgili durum varsa cvp vermek
7-her pazar karar defteri güncellenir orada en altta genel listeyi ne zaman yapacagin yazar yilda iki kere ancak sira geliyor ceza alınmamışsa

Durum bu onemli olan
* Etap raporunu paylasimda girdiğinde dikkatli okumak
*Yeni gelen uye daha once yarışmış mi diskalifiye listesinde adı var mi buna bakmak
(Diskalifiye olmuş tekrar yarismak istiyorsa paylasim alanında gerekçesini sunup itirazı olan var mı varsa uç gun içerisinde bildirin yazarsin bir kisi bile itiraz etse giremez)
*İzinli üye min 2hafta izin kullanır 3.hafta listeye girerbu surecte kilo almamali alırsa ayrildigi kilosuna inene kadar giremez)
*Üye 6 aydan fazla izin yapmış bu surecte ayrıldığı kilosunun %5 inden fazla kilosu varsa listeye girer kilo vermeyi beklemez
*Uye saglik sorunları sebebi ile izne ayrılmış ayrilirken bu belirtilmişse 6 aylık sure beklenmez kilo fazlasi olsa da girer listeye
*Kendi istegi ile ayrilan ve mezun olan uye 6 ay yarışamaz
*Diskalifiye edilen uye kaptanlarının ortak kararı olmadan yarışamaz
*3 kez ust uste bildirim yapmayan uye diskalifiye olur(uyenin gelmeyeceğini eminsen uc kere beklemeye gerek yok takim kurallarina uymadığı için diskalifiye edersin)

Yani aslında bunlar karar defterinde yazıyor zaten ama acilimi en xan alıcı noktalar bunlar.

Evet işte koruma kısmında kalmalı bi süre
O diyetisyen kimmiş ben de bakayım bi
Canim etimedde gorev yapiyor dedi aradim ama kendisine ulastim sadece online hizmet veriyorum dedi mail bekliyorum bende
kızlar ben iş çıkışı pazara gitcem mevsim sebzelerinden neler alabilirim ? patlıcan t.fasulye alcam baska neler olur ?
Kabak favori
niye öyle diyo ki iç ses
emekli ol diyor cocugun uyumuyo diyet yapmiyorsun birde kaptanim diye geziyirsun siskooooo kandırma kendini diyor

R RoseAnge cnm arkadaşıma sordum. Uygulama ismi verdi tureng sözlük ya da sesli sözlük. Bunları kullanabilirsin. 3 farklı Diksiyon seslendirmesi var bu programlarda .British ve American English arasında gramer ve kullanım farkı da var diyo ama orasını sanırım suanki hocan gösterir.
Diksiyon için dediğim gibi sürekli kelime çalışma gerekiyormuş. Söyledigim programlar işine yararmis

Sen daha iyi bilirsin cnm tabi

Tamam canim Cok sag ol
Bakacagim bunlara

Sen nerden benim kaptan olacağıma kanaat getirdin anlamadım Ayfercim ama bunun için kendimi yeterli hissetmiyorum bunlarin hiç birine vakıf değilim deneyimim yok fikrim yok bi üye aktif mi değil mi ona bakmasını bile bilmiyorum beremezsek nasıl olcak

• 18 agustos

09.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir yarım haşlanmış patates

15.30 2 ceviz 15 siyah üzüm

17.00 küçük bir tabak kapuska 1 armut

19.00- 21.00 yürüyüş

22.00 6 badem

Su 3 lt spor 120 dk

Pilates yapamaz oldum sinir oldum kendime

Üzgünum ama sinavdan kaldim maalesef( desteginiz icin tskler kizlar bu ara kilom 84,1 ise gecmedrn önce yazmistim telefon yollamamis

Yaparsiniz Kizlar yaparsiniz öyle dusunmeyin. Zaten Ayferin yazdigi herşey karar defterinde de yaziyor. Takildiginiz yerde hem oraya bakarsiniz hem bizde yardimci oluruz zaten. Bende ufakliktan dolayı çokvakit ayiramiyorum buraya. BBende çok iyi bilmiyordum ki herşeyi basladigimda. Normalde kaptanligi ben devir alcaktim ddoğumdan sonra ama yardimciliga bile yetisemezken kaptanligi yapamazdim. Daha doğrusu takim da kilere haksizlik olurdu ilgilenemeyecegim için. Bence iyi goturursunuz bu isi. Dediğim gibi biz buralardayiz zaten her zaman destek oluruz.
Kız ben daha neyim ki Çömez bir üyeyim :)) ne anlarım ben yardimciliktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…