Evet bir haftadır bişey yok Tusev de gelmedi zaten siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba isteyenler yazsın dedim ama her hafta liste düzeltiyorum artık yeter senin sayende yazayım lütfen spor yapacaKlar girsin listeye hiçbi çekişme azim görmüyorum gelen ortadan kayboluyor bende hafta sonu liste toplucam ama bakıyorum hiç yapmayan var mazeret yok herkes kendi için yapıcak kızlar bu sporu biraz heveslenin kilo vermeler hızlansın diye yapıyoruz günlük sadece 20 dk yı kendinize ayırın evinizin odalarında müzik açıp hafif tempo koşu gibi yapsanız 20 dk geçer neki yani
Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen sizi kendimi düşündüğüm için :))
Ekmek yesen doyarsın ama şu puğaca dan vazgeç artıkyemeği bende küçük porsiyonlarda yiyorum y.çayımı içiyorum atıstırmalıklarımı yapıyorum fakat emek bende takıntı oldu galiba. ama denicem bugün zabah poğaca yedim bi daha ekmek yemicem basarıcammm
ama yarın tartıda yüksek cıkcm onu diyim yani şişkinlikten hep
Tamam canım senide alıyorumBen varım bu kez canım
Kesin yapacağım
benim ruhum aç ya sizin?
bu hafta benim ruhum açtı geceleri uyumayan sürekli bir yeri agrıyormuş gibi mızırdayan bir kuzey
resmen kabusum oldu bu gece de mi öyle olacak fobisinden uyumadım
o uyurken bile uyuyamadım
yorgun kendimi daha yaşlı hiçbirşeye yetmiyormuş gibi hissettim
ve sanki yiyerek aşacakmışım gibi kontrolsüz yedim ögunlerim belli değildi yediklerim belli değildi
kahvaltıda iki halley yeyip gün boyu aç gezdiğimde oldu
saglam bir kahvaltı yapıp dengelediğimde
ucunu bırakmamaya çalıştım
herşey çok yolundaymış gibi eşim iki akşam öncesi dügüne kadar 5 kg verirsin dedi
düğünde bu pazar yanlız beklentiye bir bakın
hehe veririm 5 neki 10 veririm dedim
gidip mutfaktan 1 kase fıstık getirdim onunla beraber yedim
bu çevrede diyetisyen bak ayın 1 ,ne kadar istedigini ye birinde başla dedi koca kişisi
kuzeyi anneme bırakır gidersin dedi
kuzey annemde durmuyor kuzey kimsede durmuyor
kuzey ben yoksam seninle bile parka gitme eylemi dışında durmuyor
kuzey 3 dk bir emmeden durmuyor
butun bunları içimden söyledim bedenim o kadar yorgundu ki bu saçma sapan konuşmayı uzatmak istemedim yoksa
kısaca bu haftamın özeti buydu kızlar
ve hala ruhum aç bedenim yorgunbi yerden yeniden başlamam gerek o yere yaklaşamıyorum
Ayfer ne diyim bende bazen öyle düşünüyorum özellikle şu regl döneminde kendimi kaldırıp pencereden atasım varbenim ruhum aç ya sizin?
bu hafta benim ruhum açtı geceleri uyumayan sürekli bir yeri agrıyormuş gibi mızırdayan bir kuzey
ve sanki yiyerek aşacakmışım gibi kontrolsüz yedim ögunlerim belli değildi yediklerim belli değildi
herşey çok yolundaymış gibi eşim iki akşam öncesi dügüne kadar 5 kg verirsin dedi
bu çevrede diyetisyen bak ayın 1 ,ne kadar istedigini ye birinde başla dedi koca kişisi
butun bunları içimden söyledim bedenim o kadar yorgundu ki bu saçma sapan konuşmayı uzatmak istemedim yoksa
ve hala ruhum aç bedenim yorgunbi yerden yeniden başlamam gerek o yere yaklaşamıyorum
Agladiginda sorunun giderildigini fark etmiştir bebek aglays aglays buyur derler ama yanlış ağlamak onun silahı tehdit görmese silahını cekmezBu hafta bende oyleyim Ayferim. Benim kizda hareketlenmeye başladı. Kucakta memede uyumak istiyor. Artik kollarim ve sirtim agriyor. Yabancı bilmeye başladı babası hariç kimsede durmuyor. Uykuya direnmeye başladı. Uykusu var ama uyumak istemiyor Gözleri kapali agliyor. Ayakta gezdirerek uyutuyorum. Tabi bacaklarimda agriyor. Sinirleniyorum ama bu seferde sinirlendigim için kendime kiziyorum. Sen 2 yil bu bebek için ugrasmadin mi sen nasil annesin diye soyleniyorum kendime. Bazen çok keyifli oluyor güzel güzel uyuyor bazen sürekli agliyor.
Aglamasinda sanirim yabancı bilmesininde etkisi var. KV ve gorumceler sürekli kucaklarina almak istiyor. Haliyle sevmek iistiyorlar. Bu sefer agliyor ben aliyorum sakinlesiyor. Sonra tekrar almaya calisiyolar veriyorum hoooppp tekrar agliyor. Bunu günde 10 kez yasiyorum. Ver ver bizede alissin diyorlar. Ama bebek bu yaaa laf anlatamiyorum. Artik ağlamaya alistigi için midir nedendir simdi sıkilsa agliyor, aciksa agliyor, uykusu gelse agliyor.
aslında yasakra değil koruma içinde biraz daha devam etmek gerekiyor Nilay karamehmetoglu varmis baktimda cok memnunlar online hizmette veriyor ve ucuk bir fiyat değil online 150 muayene 60 onbesgun ücretsiz sonra her sean 40 tlAyfer ne diyim bende bazen öyle düşünüyorum özellikle şu regl döneminde kendimi kaldırıp pencereden atasım var
Ama bidaha toparlanıp kalkmak gerekiyor çünkü hayat devam ediyor
Diyetisyen bende düşündüm kendimi daha iyi dizginliyorum ozaman aslında ama bu seferde herşey yasak o iş bitince de eskisi gibi oluyor
Evet işte koruma kısmında kalmalı bi süreAgladiginda sorunun giderildigini fark etmiştir bebek aglays aglays buyur derler ama yanlış ağlamak onun silahı tehdit görmese silahını cekmez
aslında yasakra değil koruma içinde biraz daha devam etmek gerekiyor Nilay karamehmetoglu varmis baktimda cok memnunlar online hizmette veriyor ve ucuk bir fiyat değil online 150 muayene 60 onbesgun ücretsiz sonra her sean 40 tl
benim ruhum aç ya sizin?
Cnm, ben ilk kızımı da bunu da 1.5 sene bekledim neredeyse.ilk kızımda tecrubesizlik, her şeyi 4-4 lük yapmayi istemek, yetemiyorum deyip oturup bebekle birlikte ağlamak...... ben de senin gibi düşünürdüm şimdi uykusuz olmadigim zamanlar ağlaması o kadar yormuyor beni, ağlaya ağlaya büyüyorlar.Ne kadar üzülürsen üzül, ama ben nasıl bir anneyim deme.ipin ucu kaçmasın.tabi ki çok iyi bir annesin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun.Bu hafta bende oyleyim Ayferim. Benim kizda hareketlenmeye başladı. Kucakta memede uyumak istiyor. Artik kollarim ve sirtim agriyor. Yabancı bilmeye başladı babası hariç kimsede durmuyor. Uykuya direnmeye başladı. Uykusu var ama uyumak istemiyor Gözleri kapali agliyor. Ayakta gezdirerek uyutuyorum. Tabi bacaklarimda agriyor. Sinirleniyorum ama bu seferde sinirlendigim için kendime kiziyorum. Sen 2 yil bu bebek için ugrasmadin mi sen nasil annesin diye soyleniyorum kendime. Bazen çok keyifli oluyor güzel güzel uyuyor bazen sürekli agliyor.
Aglamasinda sanirim yabancı bilmesininde etkisi var. KV ve gorumceler sürekli kucaklarina almak istiyor. Haliyle sevmek iistiyorlar. Bu sefer agliyor ben aliyorum sakinlesiyor. Sonra tekrar almaya calisiyolar veriyorum hoooppp tekrar agliyor. Bunu günde 10 kez yasiyorum. Ver ver bizede alissin diyorlar. Ama bebek bu yaaa laf anlatamiyorum. Artik ağlamaya alistigi için midir nedendir simdi sıkilsa agliyor, aciksa agliyor, uykusu gelse agliyor.
Derya biz hastaneden 1 hafta sonra çıktık sorunlu bi doğum oldu dr dikkat edin mikrop almasın dedi bizde kucağa vermedik diye görümcem ortalığı yıktı insanlar o kadar bencil ki gerçek sevgi bu mu karşındaki el kadar Bebe onun sağlığı ve huzuru herşeyden önemli bunu yapan bide yabancı değil işin kötüsü seni kim anlasın demi canım heryerde var işte bunlardan benimki çok hakaret etti ben sadece bidaha göremiceksin bizi dedim 2 yıl küs kaldık anladı Özür diledi ama kırıldım bi kere işte eskisi gibi olur mu.sende ya böyle idare edeceksin ya da lafını söyleyip ( bebekle ilgili ) kötü olcak sın biz ayrı yerdeydik zor olmadı ama sen aynı yerdesin canım yani senin bu durumundan daha kötü olur bişey dersen heraldeBu hafta bende oyleyim Ayferim. Benim kizda hareketlenmeye başladı. Kucakta memede uyumak istiyor. Artik kollarim ve sirtim agriyor. Yabancı bilmeye başladı babası hariç kimsede durmuyor. Uykuya direnmeye başladı. Uykusu var ama uyumak istemiyor Gözleri kapali agliyor. Ayakta gezdirerek uyutuyorum. Tabi bacaklarimda agriyor. Sinirleniyorum ama bu seferde sinirlendigim için kendime kiziyorum. Sen 2 yil bu bebek için ugrasmadin mi sen nasil annesin diye soyleniyorum kendime. Bazen çok keyifli oluyor güzel güzel uyuyor bazen sürekli agliyor.
Cnm, ben ilk kızımı da bunu da 1.5 sene bekledim neredeyse.ilk kızımda tecrubesizlik, her şeyi 4-4 lük yapmayi istemek, yetemiyorum deyip oturup bebekle birlikte ağlamak...... ben de senin gibi düşünürdüm şimdi uykusuz olmadigim zamanlar ağlaması o kadar yormuyor beni, ağlaya ağlaya büyüyorlar.Ne kadar üzülürsen üzül, ama ben nasıl bir anneyim deme.ipin ucu kaçmasın.tabi ki çok iyi bir annesin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun.
Ben de bu hafta sadece ben böyleyim diye düşünüyordum.en kısa zamanda toparlanmak dileğiyle
Derya biz hastaneden 1 hafta sonra çıktık sorunlu bi doğum oldu dr dikkat edin mikrop almasın dedi bizde kucağa vermedik diye görümcem ortalığı yıktı insanlar o kadar bencil ki gerçek sevgi bu mu karşındaki el kadar Bebe onun sağlığı ve huzuru herşeyden önemli bunu yapan bide yabancı değil işin kötüsü seni kim anlasın demi canım heryerde var işte bunlardan benimki çok hakaret etti ben sadece bidaha göremiceksin bizi dedim 2 yıl küs kaldık anladı Özür diledi ama kırıldım bi kere işte eskisi gibi olur mu.sende ya böyle idare edeceksin ya da lafını söyleyip ( bebekle ilgili ) kötü olcak sın biz ayrı yerdeydik zor olmadı ama sen aynı yerdesin canım yani senin bu durumundan daha kötü olur bişey dersen heralde
Çok uzattım üzme kendini canım herşey oluyo geçiyo bebekler büyüyor sen sağlam dur :))
bi sene nişanlılık bi senede evlendikten sonra desem bnm bebeğimin gelmesine daha cok var
sizi anlamam zor o yüzden
Gerçekten anlasilmiyormus canimm. Bende yeni anladim :))
evlat baska bişey olsa gerek. yeğenlerimdn az biraz biliyorum ama farklıdır eminim rabbim herkese nasip etsin
Kizdirmayin bacimı :))Evet bir haftadır bişey yok Tusev de gelmedi zaten siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba isteyenler yazsın dedim ama her hafta liste düzeltiyorum artık yeter senin sayende yazayım lütfen spor yapacaKlar girsin listeye hiçbi çekişme azim görmüyorum gelen ortadan kayboluyor bende hafta sonu liste toplucam ama bakıyorum hiç yapmayan var mazeret yok herkes kendi için yapıcak kızlar bu sporu biraz heveslenin kilo vermeler hızlansın diye yapıyoruz günlük sadece 20 dk yı kendinize ayırın evinizin odalarında müzik açıp hafif tempo koşu gibi yapsanız 20 dk geçer neki yani
Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen sizi kendimi düşündüğüm için :))
cnm benim de günde 2 dilim i geçmez o da hergün olmuyo bile arada bi yarım simit oluyo kahvaltıda biliyorsunuz makarna pilav yemem ama çorbada pirinç fln oluyo bazenBen kaliteli kh almaktan yanayım ekmeksiz bende yapamam zaten hayat boyu bunu uygulamak zor günde 3 4 dilim çavdar tambuğday yenebilir ama pilav makarna beyaz ekmek hamur işi ve puğaca olmamalı
cnm benim de günde 2 dilim i geçmez o da hergün olmuyo bile arada bi yarım simit oluyo kahvaltıda biliyorsunuz makarna pilav yemem ama çorbada pirinç fln oluyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?