- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Canı sağolsun kaptanımızın kilo dediğin nedir ki, haftaya inşallahOlur olur hepimiz insaniz bu hafta pek üstüne dusmedi galiba kaptanim :)))
Öyle oluyo ama cidden psikolojik olarak dimi, çalış çabala veremeyince yiyesi gelio insanınKızlar bacilar kardeşler Günaydın hayırlı bereketi cumalarimiz olsun.
Listeye yazdım 0.700 gr eksim var.
Kızıyorum ama bu ne ya her hafta 700 700 o kadar yürü spor yap 1 kilo gitse daha hoşnut olucam; )))
Evet hiç yoktan iyi ama o sporlara karşılık bu rakam iyi değil.
Vallahi sinir oldum biraz oturup büyük boy pizza yiyesim var sinirden hahahhahahahaha:))))))))
Fıstığım sen şu akşam karbonhidrat alma olayini kesen daha çok verirsin.bugün sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 57,800 çıktım yani kilo vermişim sonucta 200 gr da olsa
Yok kuzucum 600 değil 1100gr
Doğru cnm da irade azim meselesi ben sakasina dedim :))) yemem kız yer miyim hiç ama bugün bi dondurma yesem diyorumÖyle oluyo ama cidden psikolojik olarak dimi, çalış çabala veremeyince yiyesi gelio insanın
1 ayda 3.7 kilo verdi bu kardesiniz :))82 den 78.3 e :)
canım yolun kisa cok kolay ins basarirsin ben buraya gelmeden 85 le başladım herhal bir ay olmamıştır emzirdiğim için hızlı kilo vermek istemiyorum58le başladım 54 hedefim :)
senin ne kadar kaldı hep bu hızla kilo veriyosan az kalmıştır kiii
teşekkür ederim canimÇok iyi canım
Masallah tebrikler bende bir 80 li rakamlardan kurtulsamÇok mutluyum nihayet 70 leri ucundan da olsa gördüm
Geçen hafta, 80,5
Bu hafta, 79,4
%1,37
canım kan değerlerine baktirsanmi çünkü demir d vitamini vs eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyorKızlar bacilar kardeşler Günaydın hayırlı bereketi cumalarimiz olsun.
Listeye yazdım 0.700 gr eksim var.
Kızıyorum ama bu ne ya her hafta 700 700 o kadar yürü spor yap 1 kilo gitse daha hoşnut olucam; )))
Evet hiç yoktan iyi ama o sporlara karşılık bu rakam iyi değil.
Vallahi sinir oldum biraz oturup büyük boy pizza yiyesim var sinirden hahahhahahahaha:))))))))
ilk ay bu spora tabi daha iyi olabilir di dediğim gibi bir kan tahlillere birde akşam mutfağı 5 -6 gibi kapatmayı deneyebilirsin1 ayda 3.7 kilo verdi bu kardesiniz :))82 den 78.3 e :)
Cnm haftaya sağlık ocağında yaptırcam tahlilcanım kan değerlerine baktirsanmi çünkü demir d vitamini vs eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
ilk ay bu spora tabi daha iyi olabilir di dediğim gibi bir kan tahlillere birde akşam mutfağı 5 -6 gibi kapatmayı deneyebilirsin
Tatlım 72.6 - 72.5 = 0.1Ya ben yüzdelik olarak hesaplamayı bilmiyorum.Bana öğretirseniz çok sevinirim.Bu arada 72.5 geldim ama buna da şükür çünkü regl olmuşum (Sadece 100 g gitmiş)
Çok teşekkürlerTatlım 72.6 - 72.5 = 0.1
0.1 ×100 =10
10÷ 72.6 =0.137 son 3. Hane 5 den buyuk olduğu için yukarı yuvarlayip 0.14 diyoruz. Yani 1 haftalik verdiğin kiloyu 100 ile çarpıp düştüğün kiloya boluyorsun
artik.ikna.olmuşsundurşimdi biraz baktım normalden cabuk ve fazla acıktırıyomuş sanırım beyaz ekmek :) bizde tok tutsun diye yiyoruz
sen.de.iyi.ki.varsın.canım♡Çok sağol canim benim iyi ki varsiniz :))
düşebilirsin.canimev yogurdu vardı ekşimiş bi tencere yogurt cok üzüldüm
ben.de.çok.severim.ama.kurusundan.yapsana.çiçek.bamyaBAMYA COK PAHALI
yok.canimyaaMaşallah dostum bu hafta kazanırsın sen :)
yasasın.takımdayım18 AĞUSTOS 2016 PERŞEMBE
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
çok.hızlısın.İmgecim♡♡♡18 AĞUSTOS 2016 PERŞEMBE
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge : 1,5 saat tempolu yuruyus
@Erigim :
darkbutterfly :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?