- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Kizlaaar :)
tam.vaktidir.yiyecek sen.canım.aksama.kalmadan.erirDoğru cnm da irade azim meselesi ben sakasina dedim :))) yemem kız yer miyim hiç ama bugün bi dondurma yesem diyorum))
moralini.bozma.kuzum.zamanla.artar.vücut.öğrenecek.vermeyi1 ayda 3.7 kilo verdi bu kardesiniz :))82 den 78.3 e :)
dün yolumun üstünde bi fırına gittim t.b ekmeği var mı dedm yok çavdar var mı yok kepek ? o da yok sandvic ekmeği o da yok ekmek sattıgınıza emin misiniz dedm köy ekmeği var isterseniz dedi
dün yolumun üstünde bi fırına gittim t.b ekmeği var mı dedm yok çavdar var mı yok kepek ? o da yok sandvic ekmeği o da yok ekmek sattıgınıza emin misiniz dedm köy ekmeği var isterseniz dedi
Valla bugün benimde bi kornet yiyesim varDoğru cnm da irade azim meselesi ben sakasina dedim :))) yemem kız yer miyim hiç ama bugün bi dondurma yesem diyorum))
Tşkler canım haftaya düşersin inşallahGünaydın kızlar
Maşallah sizeEnise07 ve Myprincesses
Maalesef ben +1 im
65.5 geçen hafta
66.5 bugün de.
bu hafta kızımın mızmızlığı, yemek yapamayışım, eşimin düzensiz çalışması....dün yürüyecektim ama olmadı. sabah 7.5 da gitti, gece 2.5 da gelmiş ki geldiğini bile farketmedim yorgunluktan.yedikçe de üzerime ağırlık çöküyor zaten.toparlanmam gerek.....
13.30 itibariyle yedim gitti :))) 120 gramcik şey tam tamina 230 kaloriValla bugün benimde bi kornet yiyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?