bugün çok sessiz ama niye böyle
ben bugün yemek yapmıcam eve gidince karnıma fındık yagı sürüp once temizlik sonra spor yapcam
findik yagi ne ise yariyor ki ? bu ara hosgeldiniz yeni katildiniz takima daha dogrusu ben fazla giremedim bu aralar
Sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.
Ara
1 portakal
1/2 armut
Öğle
Bir parça yufka
4k yoğurt
4k taze fasulye
2-3k saç kavurma
Akşama çorba içsem diyorum ama....şehriye yapmak istemiyorum.uzun zamandır mercimek çorbası istiyorum ama çok gaz yapıyor, kolik kızım kudurmasın.....
Var mı çorba fikri verecek biri
Kizlar kusura bakmayin
Bende sadece 100 gram verébildim
Ama arti bir falan cikacagim diye Cok korktum
Neyse zararin neresinden donersek kardir
Haftaya kadar toparlarim
Sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.
Ara
1 portakal
1/2 armut
Öğle
Bir parça yufka
4k yoğurt
4k taze fasulye
2-3k saç kavurma
Akşama çorba içsem diyorum ama....şehriye yapmak istemiyorum.uzun zamandır mercimek çorbası istiyorum ama çok gaz yapıyor, kolik kızım kudurmasın.....
fırında.senin.istediklerinin.ne.isi.var.canım.napsın.adamlar.yazıkdün yolumun üstünde bi fırına gittim t.b ekmeği var mı dedm yok çavdar var mı yok kepek ? o da yok sandvic ekmeği o da yok ekmek sattıgınıza emin misiniz dedm köy ekmeği var isterseniz dedi
tarhana.ya.da.yoğurt.çorbasına.ne.dersinSabah sıkı bir kahvaltı yaptım.
Ara
1 portakal
1/2 armut
Öğle
Bir parça yufka
4k yoğurt
4k taze fasulye
2-3k saç kavurma
Yayla çorbası nasıl olur:)Sabah sıkı bir kahvaltı yaptım.
Ara
1 portakal
1/2 armut
Öğle
Bir parça yufka
4k yoğurt
4k taze fasulye
2-3k saç kavurma
Sebzeli tavuk çorbası süper olur hem çok besleyici hem de hafif, yanında bişey yemene gerek yok, tarifinide vereyim hemenSabah sıkı bir kahvaltı yaptım.
Ara
1 portakal
1/2 armut
Öğle
Bir parça yufka
4k yoğurt
4k taze fasulye
2-3k saç kavurma
Evde bi tane havuç var ve ben daha önce hiç yemedim, bilemedim şimdisebze corbası olabilir. havuc corbasını cok severim ben mesela
Ben hep yedim cnm fasulyeyi.kabak da yok.....Bende bu hafta hep artidaydim. Neyseki son iki gün dikkat ederek sabit oldum :)
Kabak corbasi yap. Hem acayip sut yapiyor. Bende kurufasulye yi çok özledim
Yayla ya da bulgurlu sütlü çorba yapayım inşfırında.senin.istediklerinin.ne.isi.var.canım.napsın.adamlar.yazık
tarhana.ya.da.yoğurt.çorbasına.ne.dersin
Yayla çorbası nasıl olur:)
Tarifi aldım cnm, başka bir gün yapayım inşSebzeli tavuk çorbası süper olur hem çok besleyici hem de hafif, yanında bişey yemene gerek yok, tarifinide vereyim hemen
Tavuk göğsünü haşla didikle
2 havuç, 1 kabak, 1 kırmızı biber isteğe bağlı 1 tk yağ ile kavur üzerine didiklediğin tavuğu ve suyunu ekle tuz karabiber at, küçük bi kasede 1 tk un,1 yumurta,yarım limon çırp yavaş yavaş karışıma dök bi tık kaynat üzerine de dereotu döküp servis yap tadından yenmez, hem dereotu süt yapıyor bol bol tüket
Ay sen iyi erken yemişsin ben muhtemelen akşam eşim gelince yerim ablamları eve bırakırken bi de hava alırız turlayarak giderken yeriz,bugünlük olsun artık hakettik13.30 itibariyle yedim gitti :))) 120 gramcik şey tam tamina 230 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?