- 5 Ağustos 2016
- 125
- 220
- 18
Çok şükür cnm.Aşı oldunuz mu,kaç kg olmuş, boyu nasılSelam Kizlar nasilsiniz? Dun hic giremedim. Kizimin 2. Ay kontrolü ve kkalça usg'si vqrdi. Çok sükür hersey yolunda.
Benim kabizlik bu hafta yine başladı şuan gobegim 6 aylik hamile gibi. Esim tekrar dogurcan herhalde diyor :))
Çok güzel gettiSabah sabah nasil yedin kiz
Sorma vicdan azabı oldu bana
Ooo maşallah
bunu da sen digurursun deseydinkendi göbeğini baksin umut eniste
Selam Kizlar nasilsiniz? Dun hic giremedim. Kizimin 2. Ay kontrolü ve kkalça usg'si vqrdi. Çok sükür hersey yolunda.
Benim kabizlik bu hafta yine başladı şuan gobegim 6 aylik hamile gibi. Esim tekrar dogurcan herhalde diyor :))
Sabah sabah nasil yedin kiz
Sorma vicdan azabı oldu bana
Ooo maşallah
bunu da sen digurursun deseydinkendi göbeğini baksin umut eniste
cok gecmis olsun canim. Ayy insaallah gider . esim oyle dedikce uleeennnn dogum yapali daha 2 ay oldu herhalde gobek olacak diyip ustune atlayadim geliyorÇok şükür cnm.Aşı oldunuz mu,kaç kg olmuş, boyu nasıl
benim 2 yıl oldu hala duruyosırtım ve basenlerim fark etti, emzirmeyi bırakınca da memişler küçüldü ama göbek sinir bozucu ama başarcaz inşallah,sadece biraz zaman alacak ve sen erken başladın eminim daha erken gidecek göbüş(ben bunu dert ediyordum ama adım attığımda1,5 yaşındaydı oğlum )
Masaallah canim seninki baya iyimis. Bakalim bizim asilarda nasil olacak? Bende doktora ates durucu yazdirdim evde yoktu her ihtimale karsi. Dr fitil yazdi. Asidan sonra yarim koy rahatlatir dedi. Ates uolmazsa da bidaha koyma dedi. 3. Ay kontrolunde bende rota yaptiricam. 3. Ve 5. Ayda yapiliyormus 2 doz. duru'da iki gündür çok huysuz. Sanirim sancisi vardi drup durup agladi. Çok emince benimkilerde sonuyor. Bende bol bol su iciyorum.kimyager1508 benim kız 6.5 kg (ikinci ayda boy 59cm) olmuştur diye düşünüyorum cnm.cuma günü rotavirus aşısı olacak.ikinci ay aşısında ateş olmadı çok şükür...ama, canı çok yandı.özellikle kola vurulan.(bir kol, iki bacak bu arada 3 tane) ben de ağrısı geçsin diye iki kez ateş düşürücü verdim.
Çok şükür ben de sadece anne sütü veriyorum.bugün yine çok huysuzdu, sürekli emdi.memeler vıcık vıcık tabi.psikolojim bozuldu, oturdum yarım paket finger bisküvi yedim
@Ses35 benim sporlar yalan oldu.eşim hasta oldu (grip) o kadar tempolu çalışmaya.hic yaklaşmıyor bize, size de bulasmasin diyor
6.5 olmuştur diye tahmin ediyorum cnm, bakalım...Masaallah canim seninki baya iyimis. Bakalim bizim asilarda nasil olacak? Bende doktora ates durucu yazdirdim evde yoktu her ihtimale karsi. Dr fitil yazdi. Asidan sonra yarim koy rahatlatir dedi. Ates uolmazsa da bidaha koyma dedi. 3. Ay kontrolunde bende rota yaptiricam. 3. Ve 5. Ayda yapiliyormus 2 doz. duru'da iki gündür çok huysuz. Sanirim sancisi vardi drup durup agladi. Çok emince benimkilerde sonuyor. Bende bol bol su iciyorum.
sagolasin.canım.yarin.deniyeyim.onlarida@yolcukardelen gecmis olsun cnm....bol su tuzlu kraker ve etimek tüketebilirsin....ya emzirdikten sonra gögüsler birde kücülüyor mu
atla.atla.gobegimle.döverim.heriff.seni.deDemi Ama :)) 2 kilo almis onu dert ediyor paşam
Asilar sali gunu canim saglik ocagina gidicez. Kilosu 5500 gr olmus 900 gr almis boyuda 60 cm olmus 3.5 cm uzamis. Dr iyi dedi mama takviyesi falan yok sadece anne sutune devam dedi. Senin minnos nasil? Asidan sonra ates oldu mu?
cok gecmis olsun canim. Ayy insaallah gider . esim oyle dedikce uleeennnn dogum yapali daha 2 ay oldu herhalde gobek olacak diyip ustune atlayadim geliyor
Aplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)kızlar fenayım bugünayıptır söylemesi ishal oldum, geçsin diye de bi sürü bi şey yedim halsizlik de cabası, hele ki tuvalet eğitimi alan oğlum varken hala halsizlik var ama dün yapamadım bugun yapayım diye spora başlayacağım şimdi, @Ses35 appla kızmasın
Maaşallah tatlı duruyaDemi Ama :)) 2 kilo almis onu dert ediyor paşam
Asilar sali gunu canim saglik ocagina gidicez. Kilosu 5500 gr olmus 900 gr almis boyuda 60 cm olmus 3.5 cm uzamis. Dr iyi dedi mama takviyesi falan yok sadece anne sutune devam dedi. Senin minnos nasil? Asidan sonra ates oldu mu?
cok gecmis olsun canim. Ayy insaallah gider . esim oyle dedikce uleeennnn dogum yapali daha 2 ay oldu herhalde gobek olacak diyip ustune atlayadim geliyor
Geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlar bebişe bulaşmazkimyager1508 benim kız 6.5 kg (ikinci ayda boy 59cm) olmuştur diye düşünüyorum cnm.cuma günü rotavirus aşısı olacak.ikinci ay aşısında ateş olmadı çok şükür...ama, canı çok yandı.özellikle kola vurulan.(bir kol, iki bacak bu arada 3 tane) ben de ağrısı geçsin diye iki kez ateş düşürücü verdim.
Çok şükür ben de sadece anne sütü veriyorum.bugün yine çok huysuzdu, sürekli emdi.memeler vıcık vıcık tabi.psikolojim bozuldu, oturdum yarım paket finger bisküvi yedim
@Ses35 benim sporlar yalan oldu.eşim hasta oldu (grip) o kadar tempolu çalışmaya.hic yaklaşmıyor bize, size de bulasmasin diyor
Yok şimdilik :)21 AĞUSTOS 2016 PAZAR
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:45dk.leslie(benim.bacaklar.gittiği)
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
başka.liste.var.miydi.görmedim.ama
İyi geceler canımiyi.geceler.kızlar.hadi.yeni.hafta.yeni.umutlarla.bol.eksilerle.olsun.insallah
kolay gelsin kaptanım
amanınnn allah kolaylık vere ...sakın çok yeme ama e mi izinliyim diye
tatlım biz de durumlar vahim, tuvaletle odalararasında mekiik dokuyoruz:):)kolay gelsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?