Kahvaltı
1 fincan buğday gevreği
150 ml süt
Pek değil.Süt yerine yoğurtla da tüketilebilinir.Hem tatlılığı da kalmazbu gevrekler tatlı oluyo galiba dimi. ben şekerli şeyleri sevmiyorum hele sütle birlikte hiç yiyemiyorum
Pek değil.Süt yerine yoğurtla da tüketilebilinir.Hem tatlılığı da kalmazValla çok tok tutuyor o yüzden çook seviyorum
Size de geçmiş olsun cnm.aynen ben de eşime nane limon yapıp, üzerini bastırıp terketmeye çalışıyorum.makinaya çamaşır arman gerek, kızım yine uyumuyor.acıktım, kalkıp bir şey yiyemiyorum bile.....Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
Sağol tatlım hasta olarak değil sağlıklı bir şekilde kilo ver benceay cok geçmiş olsunkış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
Sağol canım hiç sorma bende makineye çamaşırı attım ama çocukları içerde tek başına bırakıp balkona sermeye çıkamıyorum, kahvaltıyı da bugün fırsat vermediler oturup yapamadım ayaküstü simitle geçiştirdimSize de geçmiş olsun cnm.aynen ben de eşime nane limon yapıp, üzerini bastırıp terketmeye çalışıyorum.makinaya çamaşır arman gerek, kızım yine uyumuyor.acıktım, kalkıp bir şey yiyemiyorum bile.....
Çok şükür allahım
Sağol tatlım hasta olarak değil sağlıklı bir şekilde kilo ver bence
Spor için padometren varsa tak evin içinde fazladan dolan onu bana bildir ne kadar hareketlisin bakalım :)Sağol cnm, bulaşmaz inş.spor yapamıyorum ama, eskisinden çok hareket ediyorum
Çok güzel demişsin yaza kadar on tur kilo verirsin daha :))
seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın
Eyvah !hemen adaçayı kaynat bol gargara yap bide tuzlu su gargara yap limonlu su iç canım benim boğaza iyi geliyorduGeçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
Enise cim sporda eskisi gibi yapmıyorsun bi sıkıntı yoktur inşallahSlm kızlar internetim yok pek giremiyorum telafi edicem.
Benimde tam tersi yedim mi daha çok acıkıyorum mecbur kalmadıkça tercih etmiyorumPek değil.Süt yerine yoğurtla da tüketilebilinir.Hem tatlılığı da kalmazValla çok tok tutuyor o yüzden çook seviyorum
önceden zorunluydu yaptırmak herhal bu davanın neticesi serbesiyet getirdisev.appla
allah.kolaylik.versin.canım.kaç.aylık.olacak.başlatacağınız da?bu.arad.erzurumlu.musun?
deryacim.ben.de.yatırmadım.rotoyu
deme.deme.abarttım.demebugün.telafi.edersin.artik.napalim aksam.yeme.meyveyi.de.mümkünse.gündüz.ye.canim
karadenizli.bi.savcı.aşıyla.ilgili.davayı.kazanmıştı.aşıların.içinde.cıva.tarzi.korktular.bulundugu.için.zararlıdır.diye.
bu.konuyu.ben.de.çok.araştırdım.farklı.görüşler.var.oğluma.zorunlu.olanlari.yaptırdık.bi.problem.de.olmadı.bağışıklığı.iyi.çok.sukur.
günaydın.canim
düğünde.ağırlığınca.altın.istiyorum.düğünden.sonra.zayıflarım.deseydin
süpürgesiz.cadı.kv
Allah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bakGeçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
Canım bugün listede göreyim artık seni tartıya 4 gün kaldı :))önceden zorunluydu yaptırmak herhal bu davanın neticesi serbesiyet getirdi
Allah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bak
Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
ay cok geçmiş olsunkış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
Bu cuma yaptıracağız cnm.Benim büyük kız nisan ayında rotavirus e yakalandı. (Çocukken arkadaşımızın birini bu hastalıktan kaybettik, hep o geldi aklıma).Ben hamileyim, minik içerde zorluyor beni.büyük hiç bir şey yemiyor (en sevdiği şeyleri, hatta sağlıksız diye almadıgım şeyleri bile).Ha bire kusuyor, kusarken bir yandan da arkadan(ishal) gidiyor.Çok zor atlattık.eşim aşıyı yaptırmadık diye bana söylendi. Şimdi buna da yatırmayalım desem, söylenir...
Ben de baktım biraz, aşı olsa bile rotavirus olabilirmiş....
Hayırlısı olsun inş
Aman dikkat et canim senden çocuklara da bulasir. Evi bol bol havalandir. Sende bol bol meyve ye. İhlamur iç adacayiyla gargara yap
TTövbe tovbeee
Nane limon kaynatıp içiyorum bide yeşil çay siyah çay içiyorum sıcak sıcak yumuşatmaya çalışıyorum valla bi kaparsam çoook fena olurEyvah !hemen adaçayı kaynat bol gargara yap bide tuzlu su gargara yap limonlu su iç canım benim boğaza iyi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?