Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Size de geçmiş olsun cnm.aynen ben de eşime nane limon yapıp, üzerini bastırıp terketmeye çalışıyorum.makinaya çamaşır arman gerek, kızım yine uyumuyor.acıktım, kalkıp bir şey yiyemiyorum bile.....
Çok şükür allahım

Sağol canım hiç sorma bende makineye çamaşırı attım ama çocukları içerde tek başına bırakıp balkona sermeye çıkamıyorum, kahvaltıyı da bugün fırsat vermediler oturup yapamadım ayaküstü simitle geçiştirdim

Eyvah !hemen adaçayı kaynat bol gargara yap bide tuzlu su gargara yap limonlu su iç canım benim boğaza iyi geliyordu

Slm kızlar internetim yok pek giremiyorum telafi edicem.
Enise cim sporda eskisi gibi yapmıyorsun bi sıkıntı yoktur inşallah
Pek değil.Süt yerine yoğurtla da tüketilebilinir.Hem tatlılığı da kalmaz Valla çok tok tutuyor o yüzden çook seviyorum
Benimde tam tersi yedim mi daha çok acıkıyorum mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum

önceden zorunluydu yaptırmak herhal bu davanın neticesi serbesiyet getirdi

Allah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bak

Aman dikkat et canim senden çocuklara da bulasir. Evi bol bol havalandir. Sende bol bol meyve ye. İhlamur iç adacayiyla gargara yap
TTövbe tovbeee
ay cok geçmiş olsun kış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem

Evet canim hatirliyorum krizinin rahatsizligini. @Erigim bende kararsizim arastiriyorum yan etkileri varmis asi olunsa bile yakalanma riski varmis. Ama İstanbul çokkkalabalıkbi sşehirve sSuriyeliler cçok fazla onun için birazda yyaptirmak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama dediğimgibi kararsizim. DDoktor da tavsiye edince aklim karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…