Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Erigim ben 4 aydaki aşıları vurdumdum iki üç gün uşak kendinde değildi daha da vurduymayacam benim arkadaşım in 3 uşağı var hepside pes pese oldular ilk ikisine vurdurmus ve bünyeleri çok zayif diyor 3.ye vurdurmadim daha sağlıklı yabancı bir Prof diyor ki aşı olan çocuklar hastaneden cikmaz ken aşı olmayan çocuklar hastaneye nerdeyse gitmiyor

Aplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)

Maaşallah tatlı duruya

Geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlar bebişe bulaşmaz

Yok şimdilik :)
Sağol cnm, bulaşmaz inş.spor yapamıyorum ama, eskisinden çok hareket ediyorum

Aplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)

Maaşallah tatlı duruya

Geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlar bebişe bulaşmaz

Yok şimdilik :)
sev.appla
bizde kışın yeğenimi alcaz tuvalet eğitimi için bakalım nasıl olcak
allah.kolaylik.versin.canım.kaç.aylık.olacak.başlatacağınız da?bu.arad.erzurumlu.musun?
deryacim.ben.de.yatırmadım.rotoyu
günaydın herkeseee :) dün pazar kahvaltısını biraz abarttım akşam yemeğinede nişanlımcığımm bizdeydiler o yüzden yemek bildirimi yapmıcam ama meyve falan bol bol yedim
deme.deme.abarttım.demebugün.telafi.edersin.artik.napalimaksam.yeme.meyveyi.de.mümkünse.gündüz.ye.canim
karadenizli.bi.savcı.aşıyla.ilgili.davayı.kazanmıştı.aşıların.içinde.cıva.tarzi.korktular.bulundugu.için.zararlıdır.diye.
bu.konuyu.ben.de.çok.araştırdım.farklı.görüşler.var.oğluma.zorunlu.olanlari.yaptırdık.bi.problem.de.olmadı.bağışıklığı.iyi.çok.sukur.
Gunaydin Kizlar :))
günaydın.canim
dün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
düğünde.ağırlığınca.altın.istiyorum.düğünden.sonra.zayıflarım.deseydin

seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın
süpürgesiz.cadı.kv

Bu cuma yaptıracağız cnm.Benim büyük kız nisan ayında rotavirus e yakalandı. (Çocukken arkadaşımızın birini bu hastalıktan kaybettik, hep o geldi aklıma).Ben hamileyim, minik içerde zorluyor beni.büyük hiç bir şey yemiyor (en sevdiği şeyleri, hatta sağlıksız diye almadıgım şeyleri bile).Ha bire kusuyor, kusarken bir yandan da arkadan(ishal) gidiyor.Çok zor atlattık.eşim aşıyı yaptırmadık diye bana söylendi. Şimdi buna da yatırmayalım desem, söylenir...
Ben de baktım biraz, aşı olsa bile rotavirus olabilirmiş....
Hayırlısı olsun inş

değilim erzurumlu o nerden cıktııı. ama severim yani kendilerini
cadı kaynana kendine bakmıyoda
bugün akşam yemeğinde corbayla geçistiririm öğle ekmek yemiyorum zaten bide yürüyüşe cıktım mı

Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor

ay cok geçmiş olsun kış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…