iste size hafta sonu motivasyon oykusu bencesupr
Erigim ben 4 aydaki aşıları vurdumdum iki üç gün uşak kendinde değildi daha da vurduymayacam benim arkadaşım in 3 uşağı var hepside pes pese oldular ilk ikisine vurdurmus ve bünyeleri çok zayif diyor 3.ye vurdurmadim daha sağlıklı yabancı bir Prof diyor ki aşı olan çocuklar hastaneden cikmaz ken aşı olmayan çocuklar hastaneye nerdeyse gitmiyorGecmise bakmadan damla roto yaptirdin mi yan etkilerine baktin mi turkiyeye gelen aşı cok güvenilir degil ve koruyucu degil roto kirsal kesimde olursa evet asili cocugu kurtarır ams sehirin ortasinda olay erken müdahale ciddi yan etkileri olan bir asi cok arastirdim
Genetik rahatsizligi yoksa roto ve menegog onermedi drlar
dün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
Dugun ne zaman kismetse
seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın
Ooo daha çok varmis ohhh iyi demissin :))
Sağol cnm, bulaşmaz inş.spor yapamıyorum ama, eskisinden çok hareket ediyorumAplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)
Maaşallah tatlı duruya
Geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlar bebişe bulaşmaz
Yok şimdilik :)
sev.applaAplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)
Maaşallah tatlı duruya
Yok şimdilik :)
allah.kolaylik.versin.canım.kaç.aylık.olacak.başlatacağınız da?bu.arad.erzurumlu.musun?bizde kışın yeğenimi alcaz tuvalet eğitimi için bakalım nasıl olcak
deryacim.ben.de.yatırmadım.rotoyuGecmise bakmadan damla roto yaptirdin mi yan etkilerine baktin mi turkiyeye gelen aşı cok güvenilir degil ve koruyucu degil roto kirsal kesimde olursa evet asili cocugu kurtarır ams sehirin ortasinda olay erken müdahale ciddi yan etkileri olan bir asi cok arastirdim
deme.deme.abarttım.demegünaydın herkeseee :) dün pazar kahvaltısını biraz abarttım akşam yemeğinede nişanlımcığımm bizdeydiler o yüzden yemek bildirimi yapmıcamama meyve falan bol bol yedim
karadenizli.bi.savcı.aşıyla.ilgili.davayı.kazanmıştı.aşıların.içinde.cıva.tarzi.korktular.bulundugu.için.zararlıdır.diye.Erigim ben 4 aydaki aşıları vurdumdum iki üç gün uşak kendinde değildi daha da vurduymayacam benim arkadaşım in 3 uşağı var hepside pes pese oldular ilk ikisine vurdurmus ve bünyeleri çok zayif diyor 3.ye vurdurmadim daha sağlıklı yabancı bir Prof diyor ki aşı olan çocuklar hastaneden cikmaz ken aşı olmayan çocuklar hastaneye nerdeyse gitmiyor
günaydın.canimGunaydin Kizlar :))
düğünde.ağırlığınca.altın.istiyorum.düğünden.sonra.zayıflarım.deseydindün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın
Aplan sevsin seni geçmiş olsun canım hastayken yapmayın spor güçten düşmeyin :)
Maaşallah tatlı duruya
Yok şimdilik :)[/QUOT
bizde kışın yeğenimi alcaz tuvalet eğitimi için bakalım nasıl olcak
Gecmise bakmadan damla roto yaptirdin mi yan etkilerine baktin mi turkiyeye gelen aşı cok güvenilir degil ve koruyucu degil roto kirsal kesimde olursa evet asili cocugu kurtarır ams sehirin ortasinda olay erken müdahale ciddi yan etkileri olan bir asi cok arastirdim
günaydın herkeseee :) dün pazar kahvaltısını biraz abarttım akşam yemeğinede nişanlımcığımm bizdeydiler o yüzden yemek bildirimi yapmıcamama meyve falan bol bol yedim
Erigim ben 4 aydaki aşıları vurdumdum iki üç gün uşak kendinde değildi daha da vurduymayacam benim arkadaşım in 3 uşağı var hepside pes pese oldular ilk ikisine vurdurmus ve bünyeleri çok zayif diyor 3.ye vurdurmadim daha sağlıklı yabancı bir Prof diyor ki aşı olan çocuklar hastaneden cikmaz ken aşı olmayan çocuklar hastaneye nerdeyse gitmiyor
Gunaydin Kizlar :))
dün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
Bu cuma yaptıracağız cnm.Benim büyük kız nisan ayında rotavirus e yakalandı. (Çocukken arkadaşımızın birini bu hastalıktan kaybettik, hep o geldi aklıma).Ben hamileyim, minik içerde zorluyor beni.büyük hiç bir şey yemiyor (en sevdiği şeyleri, hatta sağlıksız diye almadıgım şeyleri bile).Ha bire kusuyor, kusarken bir yandan da arkadan(ishal) gidiyor.Çok zor atlattık.eşim aşıyı yaptırmadık diye bana söylendi. Şimdi buna da yatırmayalım desem, söylenir...Gecmise bakmadan damla roto yaptirdin mi yan etkilerine baktin mi turkiyeye gelen aşı cok güvenilir degil ve koruyucu degil roto kirsal kesimde olursa evet asili cocugu kurtarır ams sehirin ortasinda olay erken müdahale ciddi yan etkileri olan bir asi cok arastirdim
sev.appla
allah.kolaylik.versin.canım.kaç.aylık.olacak.başlatacağınız da?bu.arad.erzurumlu.musun?
deryacim.ben.de.yatırmadım.rotoyu
deme.deme.abarttım.demebugün.telafi.edersin.artik.napalim aksam.yeme.meyveyi.de.mümkünse.gündüz.ye.canim
karadenizli.bi.savcı.aşıyla.ilgili.davayı.kazanmıştı.aşıların.içinde.cıva.tarzi.korktular.bulundugu.için.zararlıdır.diye.
bu.konuyu.ben.de.çok.araştırdım.farklı.görüşler.var.oğluma.zorunlu.olanlari.yaptırdık.bi.problem.de.olmadı.bağışıklığı.iyi.çok.sukur.
günaydın.canim
düğünde.ağırlığınca.altın.istiyorum.düğünden.sonra.zayıflarım.deseydin
süpürgesiz.cadı.kv
Şimdiden başlamış yani kaynanalığadün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
Şimdiden başlamış yani kaynanalığa
Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyorkimyager1508 benim kız 6.5 kg (ikinci ayda boy 59cm) olmuştur diye düşünüyorum cnm.cuma günü rotavirus aşısı olacak.ikinci ay aşısında ateş olmadı çok şükür...ama, canı çok yandı.özellikle kola vurulan.(bir kol, iki bacak bu arada 3 tane) ben de ağrısı geçsin diye iki kez ateş düşürücü verdim.
Çok şükür ben de sadece anne sütü veriyorum.bugün yine çok huysuzdu, sürekli emdi.memeler vıcık vıcık tabi.psikolojim bozuldu, oturdum yarım paket finger bisküvi yedim
@Ses35 benim sporlar yalan oldu.eşim hasta oldu (grip) o kadar tempolu çalışmaya.hic yaklaşmıyor bize, size de bulasmasin diyor
Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?