Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman dikkat et canim senden çocuklara da bulasir. Evi bol bol havalandir. Sende bol bol meyve ye. İhlamur iç adacayiyla gargara yap
Burası çok sıcakk 7/24 klima çalışıyor azcık kapatayım diyorum çocuklar ter içinde kalıyor,Allah'tan bikaç gündür gece biraz serinledi de sabaha doğru kapatıyorum

kız ne bleyim 25 i görünce aklıma geldiev yoğurdu da ye bir kase canım, günlük protein ihtiyacını almazan kas kaybı yaşarsın
oy canım geçmiş olsun,arkadaşların tavsiyesine ek olarak maske diyebilirim ben de.
ay cok geçmiş olsun kış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
oralar neresi.benim ishal gecmeden bugün eşim de olduçocuk olmasın da diyoruz biz de
Slm kızlar internetim yok pek giremiyorum telafi edicem.
yokluğun belli oluyor kusum cabuk gel
22 AĞUSTOS 2016 PAZARARTESİ

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
@Enise07 :
baldamlasxixmelis :
@dagyolu :

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
bize ödev versen keşke
önceden zorunluydu yaptırmak herhal bu davanın neticesi serbesiyet getirdi

Allah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bak
bilmiyordum canım ama hala arıyorlar asm den aşınız var diye.
Sağol canım aynen ne kadar engel olmaya çalışsakta aynı evin içinde bi şekilde bulaşıyor
maske engel olur inşallah canım
ve ben işten cıkıyorum artık şimdi okula gidip ösym resmimi değiştircm kpss için
okulda baya uzak ordanda nişanlımla parkta bi tur atar eve geçeriz oh al sana yürüyüş
öyle bi turla kurtaramazsın 30 dk tempolu yürüyüş yazıyorum reçetenizehem dünki yemeği telafi edersim hem de birbirinizi görürsünüz
Size kahvaltımı yazdıktan sonra spora uçtummm.Ve daha yeni geldim canım çıktı.Bir milyon kol,bacak,basen,karın egzersizi ve 25 dk cardio ölüyommm
vuuuvvvv süpersinnkaç saat ediyo ki
ben de emzirdiğim dönemde tartıdan önceki gece sürekli emzirirdim 100 gr bile fark etse kardır
Kizlar ayak parmagim kirildi
canım benim geçmiş olsun
Canim tesekkur ederim
Nasil oldugunu Bilmiyorum Hic bir aci yoktu
Sonra evde birden inanilmaZ agri basladi
Doktora gittim kirik dedi
Hicbir sey Olmadi Zorlamadim
Sok oldum
sıcağı ile acısı olmamış olabilir, bol kemik suyu iç.alçı da yokmuş çok zorlama ayağını ,yanlış kaynar falan derler ya öyle olmasın cancağızım
Canim anlamadim Bende
Hic bir sey Olmadi
Ayakta Cok durdum ve yurudum ama sanmiyorum yani
Eve vardim agri 1-2 saat sonra basladi
Hep kirik olunca dayanilmaz diye duyardim

4 -8 hafta da duzelirmis
Alciya almadi
Yan parmakla birlestirdi bir tur sargi ile

Spor için padometren varsa tak evin içinde fazladan dolan onu bana bildir ne kadar hareketlisin bakalım :)
Maalesef yok cnm

Aynen.... aynı doktor iki yıl önce bir arkadaşa gerek yok demiş, biz sorduk.durumunuz varsa yaptırın dedi

Kizlar ayak parmagim kirildi
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…