- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Sağol canım aynen ne kadar engel olmaya çalışsakta aynı evin içinde bi şekilde bulaşıyorAllah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bak
Burası çok sıcakk 7/24 klima çalışıyor azcık kapatayım diyorum çocuklar ter içinde kalıyor,Allah'tan bikaç gündür gece biraz serinledi de sabaha doğru kapatıyorumAman dikkat et canim senden çocuklara da bulasir. Evi bol bol havalandir. Sende bol bol meyve ye. İhlamur iç adacayiyla gargara yap
Burası çok sıcakk 7/24 klima çalışıyor azcık kapatayım diyorum çocuklar ter içinde kalıyor,Allah'tan bikaç gündür gece biraz serinledi de sabaha doğru kapatıyorum
Kizlar ayak parmagim kirildi
Çok geçmiş olsun.Yürümenize vs. engel mi? Allah tez zamanda şifa versinKizlar ayak parmagim kirildi
Canim tesekkur ederimaaaacokg eçmiş olsun canım nasıl oldu o
Cok tesekkurlerÇok geçmiş olsun.Yürümenize vs. engel mi? Allah tez zamanda şifa versin
Canim tesekkur ederim
Nasil oldugunu Bilmiyorum Hic bir aci yoktu
Sonra evde birden inanilmaZ agri basladi
Doktora gittim kirik dedi
Hicbir sey Olmadi Zorlamadim
Sok oldum
Kizlar ayak parmagim kirildi
e nerde olmuş ki eve gelince hissettin
hay allah nasıl kırıldı canım çok geçmiş olsun
Sıcağı sıcağına anlamadın belki canım alçıya mı aldı ne zaman düzelirmişCanim Cok sag ol
Bilmiyorum nasil oldu
Gun boyu her sey iyiydi
Sonra aksam evde agridan duramadim
Doktor olabilir dedi
Her isim elden ayri Bením
Kirigim bile farkli saka gibi
Sıcağı sıcağına anlamadın belki canım alçıya mı aldı ne zaman düzelirmiş
Çok geçmiş olsun biran önce toparlarsın inşallah kemik suyu çorbası iç canım4 -8 hafta da duzelirmis
Alciya almadi
Yan parmakla birlestirdi bir tur sargi ile
kız ne bleyim 25 i görünce aklıma geldideğilim erzurumlu o nerden cıktııı. ama severim yani kendilerini
cadı kaynana kendine bakmıyoda
bugün akşam yemeğinde corbayla geçistiririm öğle ekmek yemiyorum zaten bide yürüyüşe cıktım mı
oy canım geçmiş olsun,arkadaşların tavsiyesine ek olarak maske diyebilirim ben de.Geçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
oralar neresi.benim ishal gecmeden bugün eşim de olduay cok geçmiş olsunkış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
yokluğun belli oluyor kusum cabuk gelSlm kızlar internetim yok pek giremiyorum telafi edicem.
bize ödev versen keşke22 AĞUSTOS 2016 PAZARARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
@Enise07 :
baldamlasxixmelis :
@dagyolu :
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :
bilmiyordum canım ama hala arıyorlar asm den aşınız var diye.önceden zorunluydu yaptırmak herhal bu davanın neticesi serbesiyet getirdi
Allah şifa versin sorumluluğun çok genelde eşler eve hastalığı getiriyorlar kendine iyi bak
maske engel olur inşallah canımSağol canım aynen ne kadar engel olmaya çalışsakta aynı evin içinde bi şekilde bulaşıyor
öyle bi turla kurtaramazsınve ben işten cıkıyorum artık şimdi okula gidip ösym resmimi değiştircm kpss için
okulda baya uzak ordanda nişanlımla parkta bi tur atar eve geçeriz oh al sana yürüyüş
vuuuvvvv süpersinnSize kahvaltımı yazdıktan sonra spora uçtummm.Ve daha yeni geldim canım çıktı.Bir milyon kol,bacak,basen,karın egzersizi ve 25 dk cardio ölüyommm
canım benim geçmiş olsunKizlar ayak parmagim kirildi
sıcağı ile acısı olmamış olabilir, bol kemik suyu iç.alçı da yokmuş çok zorlama ayağını ,yanlış kaynar falan derler ya öyle olmasın cancağızımCanim tesekkur ederim
Nasil oldugunu Bilmiyorum Hic bir aci yoktu
Sonra evde birden inanilmaZ agri basladi
Doktora gittim kirik dedi
Hicbir sey Olmadi Zorlamadim
Sok oldum
Canim anlamadim Bende
Hic bir sey Olmadi
Ayakta Cok durdum ve yurudum ama sanmiyorum yani
Eve vardim agri 1-2 saat sonra basladi
Hep kirik olunca dayanilmaz diye duyardim
4 -8 hafta da duzelirmis
Alciya almadi
Yan parmakla birlestirdi bir tur sargi ile
Maalesef yok cnmSpor için padometren varsa tak evin içinde fazladan dolan onu bana bildir ne kadar hareketlisin bakalım :)
Aynen.... aynı doktor iki yıl önce bir arkadaşa gerek yok demiş, biz sorduk.durumunuz varsa yaptırın dediEvet canim hatirliyorum krizinin rahatsizligini. @Erigim bende kararsizim arastiriyorum yan etkileri varmis asi olunsa bile yakalanma riski varmis. Ama İstanbul çokkkalabalıkbi sşehirve sSuriyeliler cçok fazla onun için birazda yyaptirmak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama dediğimgibi kararsizim. DDoktor da tavsiye edince aklim karisti.
Çok geçmiş olsunKizlar ayak parmagim kirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?