Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim bi donem asilar bolduruluyordu sonra her dr yapmadi vs ben devletin yaptiklarini yaptirdim(asi sadece kendi cocugumuz icin degil asisiz cicuktadiger cocuklar icin risk) sorun yasamadik bagisiklikta daha ziyade anne sutu ve dogum oykusuyle alakali
Ama asiya duyarli cocuklar var gercekten asilanmamasi gereken
Bu roto menegog gibi aşısı ozellerse bence gereksiz cunku aşı olsada olmasada ayni etkiyle geciriyor
dün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
Oo erkrn baslamis

seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın

AAynen zorunluolanlari yaptırdım bende zaten pesine dusuyorlar
aynen canim direk hastsneye yatırılmalı serum takviyesiyle sivi kaybi onleniyor + ilaç ama kuzenim ve arkadaşım yaptirdi çocukları malesef yakalandi bu birazda şans galiba

Gecmis olsun canim sogan suyu bal karisimi kesin cozum
ay cok geçmiş olsun kış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
tovbe

Gecmis olsun canım
canim suriye ile alakası yok sen bilirsin ama bir asi bu kadar etkisiz olsada olmasada ayni sekilde geçiriyor onemli olan erken müdahale bunda ve olanlar olmayanlara gore daha cok yakalanmis
Asi oldugubda vucut kaldirmayip rotoyi asiyla yasayan var
Bağırsak dugumlenmesi gibi ciddi yan etkileri var
Ve turjiye geken asilar bi donem toplandı ve yenilendi o ilk yapılan eksik bozuk asılı cocuklara ne oldu peki bilinmez
Kizlar ayak parmagim kirildi
çok cok geçmiş olsun canım

Hanımlar isyan bayrağı çekiyorum artık Bu böyle olmaz.Bence bu hafta kendi aramızda gruplara ayrılıp grup içi de yarışalım.Ya bu hafta birinci biz olalım Görmesin artık şu gözler artıyı Hadi bakalım bu hafta 10 numara bir takım olalım boool spor boool diyet ve hafta birincisi bizzz

kesinliklee...2grup.da.olabilir.ikili.gruplar.da.olabilir.kaptanım.gittiyse.misafirler:-*

Canım bugün listede göreyim artık seni tartıya 4 gün kaldı :))
canım demiştim ya balkona koşu bandını aldık bu tamam şimdide dışarıdan görünmemek için camlar kapanma işi kaldı bu da halloldumu benden korkun

Kizlar ayak parmagim kirildi
Çok geçmiş olsun

evet arıyorlar benim bildiğim bu işin içinde maddiyatta var yaptırmak istemeyenlere imzayla müsade var

evet bir hekim demişti oda bir cocuguna yaptirmamis bizim usak çok çabuk hastalanıyor ins ilerde pişman olmayız

Olsun sen yinede havalandir canim özellikle eşinin yattigi odayi
Onun yattığı yerdebütün pencerleri açıyorum, şimdi çocuklarla yattığım odayıda açtım tüm pencereleri hava fena değil,çocuklarıda banyo yaptırdım rahat rahat yatarlar sabaha kadar inşallah

Bana da sağlık ocağında söylediler bende çok araştırdım,neticede yaptırmamaya ka ra r verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…