- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Canim bi donem asilar bolduruluyordu sonra her dr yapmadi vs ben devletin yaptiklarini yaptirdim(asi sadece kendi cocugumuz icin degil asisiz cicuktadiger cocuklar icin risk) sorun yasamadik bagisiklikta daha ziyade anne sutu ve dogum oykusuyle alakaliErigim ben 4 aydaki aşıları vurdumdum iki üç gün uşak kendinde değildi daha da vurduymayacam benim arkadaşım in 3 uşağı var hepside pes pese oldular ilk ikisine vurdurmus ve bünyeleri çok zayif diyor 3.ye vurdurmadim daha sağlıklı yabancı bir Prof diyor ki aşı olan çocuklar hastaneden cikmaz ken aşı olmayan çocuklar hastaneye nerdeyse gitmiyor
Oo erkrn baslamisdün kv düğüne kadar bi kaç kilo versen iyi olur dedi bana
seneye yaz sonu düşünüyoruz. bende dedim siz salonu tutun herşeyi ayarlayın bana zayıflamak kalsın
AAynen zorunluolanlari yaptırdım bende zaten pesine dusuyorlarsev.appla
allah.kolaylik.versin.canım.kaç.aylık.olacak.başlatacağınız da?bu.arad.erzurumlu.musun?
deryacim.ben.de.yatırmadım.rotoyu
deme.deme.abarttım.demebugün.telafi.edersin.artik.napalim aksam.yeme.meyveyi.de.mümkünse.gündüz.ye.canim
karadenizli.bi.savcı.aşıyla.ilgili.davayı.kazanmıştı.aşıların.içinde.cıva.tarzi.korktular.bulundugu.için.zararlıdır.diye.
bu.konuyu.ben.de.çok.araştırdım.farklı.görüşler.var.oğluma.zorunlu.olanlari.yaptırdık.bi.problem.de.olmadı.bağışıklığı.iyi.çok.sukur.
günaydın.canim
düğünde.ağırlığınca.altın.istiyorum.düğünden.sonra.zayıflarım.deseydin
süpürgesiz.cadı.kv
aynen canim direk hastsneye yatırılmalı serum takviyesiyle sivi kaybi onleniyor + ilaç ama kuzenim ve arkadaşım yaptirdi çocukları malesef yakalandi bu birazda şans galibaBu cuma yaptıracağız cnm.Benim büyük kız nisan ayında rotavirus e yakalandı. (Çocukken arkadaşımızın birini bu hastalıktan kaybettik, hep o geldi aklıma).Ben hamileyim, minik içerde zorluyor beni.büyük hiç bir şey yemiyor (en sevdiği şeyleri, hatta sağlıksız diye almadıgım şeyleri bile).Ha bire kusuyor, kusarken bir yandan da arkadan(ishal) gidiyor.Çok zor atlattık.eşim aşıyı yaptırmadık diye bana söylendi. Şimdi buna da yatırmayalım desem, söylenir...
Ben de baktım biraz, aşı olsa bile rotavirus olabilirmiş....
Hayırlısı olsun inş
Gecmis olsun canim sogan suyu bal karisimi kesin cozumGeçmiş olsun canım benim eşimde iki gündür çok fena üşütmüş bize yaklaşamıyor bende iki gündür hem eşime hem çocuklara koştur koştur perişan oldum, bana da sanki braz bulaştırdı bugün boğazım yanıyor
tovbeay cok geçmiş olsunkış erkn geldi bizim buralarda da ishal salgını var. bende olsamda üç beş kilo kaybetsem
Gecmis olsun canımSize de geçmiş olsun cnm.aynen ben de eşime nane limon yapıp, üzerini bastırıp terketmeye çalışıyorum.makinaya çamaşır arman gerek, kızım yine uyumuyor.acıktım, kalkıp bir şey yiyemiyorum bile.....
Çok şükür allahım
canim suriye ile alakası yok sen bilirsin ama bir asi bu kadar etkisiz olsada olmasada ayni sekilde geçiriyor onemli olan erken müdahale bunda ve olanlar olmayanlara gore daha cok yakalanmisEvet canim hatirliyorum krizinin rahatsizligini. @Erigim bende kararsizim arastiriyorum yan etkileri varmis asi olunsa bile yakalanma riski varmis. Ama İstanbul çokkkalabalıkbi sşehirve sSuriyeliler cçok fazla onun için birazda yyaptirmak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ama dediğimgibi kararsizim. DDoktor da tavsiye edince aklim karisti.
çok cok geçmiş olsun canımKizlar ayak parmagim kirildi
kesinliklee...2grup.da.olabilir.ikili.gruplar.da.olabilir.kaptanım.gittiyse.misafirler:-*Hanımlar isyan bayrağı çekiyorum artıkBu böyle olmaz.Bence bu hafta kendi aramızda gruplara ayrılıp grup içi de yarışalım.Ya bu hafta birinci biz olalım Görmesin artık şu gözler artıyı Hadi bakalım bu hafta 10 numara bir takım olalım boool spor boool diyet ve hafta birincisi bizzz
canım demiştim ya balkona koşu bandını aldık bu tamam şimdide dışarıdan görünmemek için camlar kapanma işi kaldı bu da halloldumu benden korkunCanım bugün listede göreyim artık seni tartıya 4 gün kaldı :))
Çok geçmiş olsunKizlar ayak parmagim kirildi
evet arıyorlar benim bildiğim bu işin içinde maddiyatta var yaptırmak istemeyenlere imzayla müsade varkız ne bleyim 25 i görünce aklıma geldiev yoğurdu da ye bir kase canım, günlük protein ihtiyacını almazan kas kaybı yaşarsın
oy canım geçmiş olsun,arkadaşların tavsiyesine ek olarak maske diyebilirim ben de.
oralar neresi.benim ishal gecmeden bugün eşim de olduçocuk olmasın da diyoruz biz de
yokluğun belli oluyor kusum cabuk gel
bize ödev versen keşke
bilmiyordum canım ama hala arıyorlar asm den aşınız var diye.
maske engel olur inşallah canım
öyle bi turla kurtaramazsın30 dk tempolu yürüyüş yazıyorum reçetenize hem dünki yemeği telafi edersim hem de birbirinizi görürsünüz
vuuuvvvv süpersinnkaç saat ediyo ki
ben de emzirdiğim dönemde tartıdan önceki gece sürekli emzirirdim 100 gr bile fark etse kardır
canım benim geçmiş olsun
sıcağı ile acısı olmamış olabilir, bol kemik suyu iç.alçı da yokmuş çok zorlama ayağını ,yanlış kaynar falan derler ya öyle olmasın cancağızım
evet bir hekim demişti oda bir cocuguna yaptirmamis bizim usak çok çabuk hastalanıyor ins ilerde pişman olmayızCanim bi donem asilar bolduruluyordu sonra her dr yapmadi vs ben devletin yaptiklarini yaptirdim(asi sadece kendi cocugumuz icin degil asisiz cicuktadiger cocuklar icin risk) sorun yasamadik bagisiklikta daha ziyade anne sutu ve dogum oykusuyle alakali
Ama asiya duyarli cocuklar var gercekten asilanmamasi gereken
Bu roto menegog gibi aşısı ozellerse bence gereksiz cunku aşı olsada olmasada ayni etkiyle geciriyor
Oo erkrn baslamis
AAynen zorunluolanlari yaptırdım bende zaten pesine dusuyorlar
aynen canim direk hastsneye yatırılmalı serum takviyesiyle sivi kaybi onleniyor + ilaç ama kuzenim ve arkadaşım yaptirdi çocukları malesef yakalandi bu birazda şans galiba
Gecmis olsun canim sogan suyu bal karisimi kesin cozum
tovbe
Gecmis olsun canım
canim suriye ile alakası yok sen bilirsin ama bir asi bu kadar etkisiz olsada olmasada ayni sekilde geçiriyor onemli olan erken müdahale bunda ve olanlar olmayanlara gore daha cok yakalanmis
Asi oldugubda vucut kaldirmayip rotoyi asiyla yasayan var
Bağırsak dugumlenmesi gibi ciddi yan etkileri var
Ve turjiye geken asilar bi donem toplandı ve yenilendi o ilk yapılan eksik bozuk asılı cocuklara ne oldu peki bilinmez
çok cok geçmiş olsun canım
Allah iyiliğini versin
Gönder gelsin yoksa inanMAM :))
Onun yattığı yerdebütün pencerleri açıyorum, şimdi çocuklarla yattığım odayıda açtım tüm pencereleri hava fena değil,çocuklarıda banyo yaptırdım rahat rahat yatarlar sabaha kadar inşallahOlsun sen yinede havalandir canim özellikle eşinin yattigi odayi
Bende cumaları emzirdikten sonra tartılcam artık
Çok çok geçmiş olsun tatlımCanim tesekkur ederim
Nasil oldugunu Bilmiyorum Hic bir aci yoktu
Sonra evde birden inanilmaZ agri basladi
Doktora gittim kirik dedi
Hicbir sey Olmadi Zorlamadim
Sok oldum
Canım maske nasıl bişeymaske engel olur inşallah canı
Ay bak bunu da yeni duyuyorumGecmis olsun canim sogan suyu bal karisimi kesin cozum
Bana da sağlık ocağında söylediler bende çok araştırdım,neticede yaptırmamaya ka ra r verdimcanim suriye ile alakası yok sen bilirsin ama bir asi bu kadar etkisiz olsada olmasada ayni sekilde geçiriyor onemli olan erken müdahale bunda ve olanlar olmayanlara gore daha cok yakalanmis
Asi oldugubda vucut kaldirmayip rotoyi asiyla yasayan var
Bağırsak dugumlenmesi gibi ciddi yan etkileri var
Ve turjiye geken asilar bi donem toplandı ve yenilendi o ilk yapılan eksik bozuk asılı cocuklara ne oldu peki bilinmez
Size kahvaltımı yazdıktan sonra spora uçtummm.Ve daha yeni geldim canım çıktı.Bir milyon kol,bacak,basen,karın egzersizi ve 25 dk cardio ölüyommm
Kizlar ayak parmagim kirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?