- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
pilvsiz kuru fasulye birşey yapmaz bir dolu tabak deseydin genel olarak guzelgünaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum:
sabah : iki dilim ekmek
peynir
zeytin
kahve
öğle: mercimek corbası
k.fasulye+pilav(yarım porsiyondu ikiside fasulyenin suyunu kullanmadm)
(bizim fabrikada sürekli aynı yemekler cıkıyo)
bide dondurma aldm ama tadını beğenmedim diye yemedim
akşam: alabalık
salata
Olan olmus allahtan sabah yemissin gun içinde telafi edersin canım cezayı nasıl yapcan kiGunaydin herkese ,
Kizlar menulerimi yazamadim bu 2 gundur gene bir sacmalasti
Dun aksam disarida yedim , Cok saglikli degildi
Regl oldum olacagim Misafir gelen arkadasim turkiyeden baklava getirmis saka gibi ama canim o kadar istediki Sabah kahvaltisinda 3 dilim baklava Yedim az önce
Pisman degilim aslinda ama 1 tane yesemde olurdu
Parmakta sakatlandi nasil yakacagim Bilmiyorum
Oglen sut yogurt yaparim artik
Baña ceza Verin en iyisi , emeklerim cope gidecek diye korkuyorum
Yemek ile ceza olursa yaparim CanimOlan olmus allahtan sabah yemissin gun içinde telafi edersin canım cezayı nasıl yapcan ki
canım biz balkonu önceden kapattirmistik şimdide folyo çekeceğiz oda bir hallolsun bakalım spora başka bahanem kalacakmı o zaman beni kesin kızamık aşısı herhal ilerleyen aylarda yapılıyor biz 4.ayina kadar olanları vurdurdukcanim cek cek
GitmGitmedi ama halledecegim
Bende balkonu kapattirsam ilk is kosu bandini oraya alcam
Kizamik gibi gereklileri yaptirdin mi
TarTartil canim
CCok etkili ogluma bir ck veriyordum tabi pekmezle hapsurur tiskirirsa simdi balla veriyorum hemen toparliyor cok etkili tadida aci degil soğanı dogra vakit yoksa rendele soganin ustube cocuklara vereceksen keciboynuzu pekmezi dok soguk sikim bi saat sonra ver cikan sudan
Benimki hep emiyor o yuzden hic dikkat etmedim bu duruma
Güzel menü tatlim
malesef birde her yil yeniliyor kendini virus buda 6.hastalik el ayak gibi dusunjlmeli zaten vural yolla bulasiyor vitamin ve serum destegi ile asiliyor olum orani turkiyede cok dusuk bunlarda kirsal kesimde tıpkı zehirli ishali oncsden fark etmeyip ihmal etmek gibi
Bir asi 200-300tl ve sadece rant kapisi
Yan etkileri cok fazla olmasa tedbir amacli olabilir ama belkide hic roto yasamayaxak bir cocuga asiyla roto yaşatmakta var
Ben yaptırmak istemiyordum, ama yolladığım linki okuduktan sonra yaptıralım diye düşünmüştümCanim yapilan klinik calismalarda %100 koruyuculuğu yokmuş. Yan etkileri çok fazlaymis. Eğer yasanilan yerde görülmeolasiligi %10'dan fazlaysa yaptirilmadi oneriliyormus. Gerci dünya sağlık örgütü yaptirilmasini tavsiye eatmis. Offf kafam çok karisik(
Yan etkileri ilk çıkan aşılarda ve 6-8 aydan sonra yapılan çocuklarda çok fazlaymış.(3 aydan büyükse yapilmamalıymış) ama son çıkanlarda yan etki yok denecek kadar azmışKızlar benim doktorda önermedi yan etkisi çok ondan yaptırmadım çok şükür bişey de olmadı daha çok doğal ve dış ortama maruz kalan çocuklara öneriyorlarmış. kayınçımın çocukları köyde ineklerin içinde büyüyolar aşıda olmadılar ama bişeyde olmadılar
Bide menenjit aşısı var özel devletin vurmadığı onuda vurdurmadım
Karpuzu sevmemek miherzamanki gibi süpersin ama su karpuzu ben birtürlü sevemedim
Herşeyin sadece tadına bak canım ablan kırılmasınMeraba kızlar bugün kardeşime davetliyiz ben ne vakit davet alayim yada davete gideyim menülerim çok bozuluyor o yüzden de paylaşamıyorum şimdi kaç çeşit pasta yapar ben nere gidim dağlar daglar
Ben bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur da beni yormazlar bugün zaten fazla yaklaşmak istemiyorum ilgilenirken ağzımı açmıyorum hiçannemiz hasta yormayalım demişler demek ki :)
çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak vitamin falan al ki iyileş bebişlere bulaştırmadan.
ben hasta oldugumda anneme bardak cektiriyorum cok iyi geliuo
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur da beni yormazlar bugün zaten fazla yaklaşmak istemiyorum ilgilenirken ağzımı açmıyorum hiç
Sağol cnm benim mucukkk kocamanSen iyi olda hepsi olur kuşum:)migreninmi tuttu ozaman sana bi şarkı armağan edeyim
https://g.co/kgs/8KWUk7
Aksam aksam yemesem iyi olucak dimi :)))herzamanki gibi süpersin ama su karpuzu ben birtürlü sevemedim
Cnm ayağını zorlamayan şeyler yap dicem ama misafirin de varYemek ile ceza olursa yaparim Canim
Mesela 2 gun 0 seker gibi ya da Ekmek
Spor yapamam
Cnm benim ya çok geçmiş olsunBen bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
yasasiiinnn
Merakla bekliyorum canimkizlar bu asilar konusunda kesinlikle aidin salihin dinlenmesinde fayda var sanirim....o böyle seyleri hic tavsiye etmiyor ilaclarada sicak bakmiyor. Gercek tip adli kitabini tavsiye ederim yada bir ara asi ile alakali sayfalari cekip eklerim buraya.
Ne yazık ki kullaniyor,lazimnlık begendiremedikne yürümesi 2 saat okulda sıra bekledik biz sonra geç oldu diye eve bıraktı
bende su falan içmiyorum tartıdan önce
bebiş wc kullanmıyosa geçmez ona herhalde diyw düşünüyorum ben
sabah olunca eritirsin inşallah kuzumGunaydin herkese ,
Kizlar menulerimi yazamadim bu 2 gundur gene bir sacmalasti
Dun aksam disarida yedim , Cok saglikli degildi
Regl oldum olacagim Misafir gelen arkadasim turkiyeden baklava getirmis saka gibi ama canim o kadar istediki Sabah kahvaltisinda 3 dilim baklava Yedim az önce
Pisman degilim aslinda ama 1 tane yesemde olurdu
Parmakta sakatlandi nasil yakacagim Bilmiyorum
Oglen sut yogurt yaparim artik
Baña ceza Verin en iyisi , emeklerim cope gidecek diye korkuyorum
Yeşilçay kürü yap tatlimbu hafta listeye girmek için zayıflamam gerkiyo ama bnmde günüm geliyo karnım şişti de şişti napcam bilmem gruptada kalmak istiyorum keske hesaplayıp başlasaydım
Geçmiş olsun canım jBen bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
bol bol su iç canimbugün kimse yyoook
öğle yemeği yiyemedim ben karnı yarıkla makarna vardı ikiside cok yaglıydı corbayla bi dilim karpuz yedim aççııımmmm
Sipariş verdim eşime canım @yolcukardelen bahsetmişti sağolun kızlarbnm bi arkadasım hasta maskesi kullanıyo cocuklara bulaşmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?