Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pilvsiz kuru fasulye birşey yapmaz bir dolu tabak deseydin genel olarak guzel

Olan olmus allahtan sabah yemissin gun içinde telafi edersin canım cezayı nasıl yapcan ki

canım biz balkonu önceden kapattirmistik şimdide folyo çekeceğiz oda bir hallolsun bakalım spora başka bahanem kalacakmı o zaman beni kesin kızamık aşısı herhal ilerleyen aylarda yapılıyor biz 4.ayina kadar olanları vurdurduk

Ben yaptırmak istemiyordum, ama yolladığım linki okuduktan sonra yaptıralım diye düşünmüştüm

Yan etkileri ilk çıkan aşılarda ve 6-8 aydan sonra yapılan çocuklarda çok fazlaymış.(3 aydan büyükse yapilmamalıymış) ama son çıkanlarda yan etki yok denecek kadar azmış

herzamanki gibi süpersin ama su karpuzu ben birtürlü sevemedim
Karpuzu sevmemek mi

Bir oturuşta kocaman bir tabak yerim

Meraba kızlar bugün kardeşime davetliyiz ben ne vakit davet alayim yada davete gideyim menülerim çok bozuluyor o yüzden de paylaşamıyorum şimdi kaç çeşit pasta yapar ben nere gidim dağlar daglar

Ben bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,, aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum

annemiz hasta yormayalım demişler demek ki :)

çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak vitamin falan al ki iyileş bebişlere bulaştırmadan.
ben hasta oldugumda anneme bardak cektiriyorum cok iyi geliuo

annemiz hasta yormayalım demişler demek ki :)

çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak vitamin falan al ki iyileş bebişlere bulaştırmadan.
ben hasta oldugumda anneme bardak cektiriyorum cok iyi geliuo
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur da beni yormazlar bugün zaten fazla yaklaşmak istemiyorum ilgilenirken ağzımı açmıyorum hiç

bugün kimse yyoook

öğle yemeği yiyemedim ben karnı yarıkla makarna vardı ikiside cok yaglıydı corbayla bi dilim karpuz yedim aççııımmmm

kizlar günaydın dunki menüm:
Sabah:yarım simit, az sucuk,peynir,domates,salatalik
Ara :farklı zamanlarda 2 sb ayran bol yoğurtlu köyü
Akşam(6,30gibi) patates salatası ve 1 sb ayran
Akşam da 20 dk zumba
Yatmadan maden suyu
Bugün ishalim geçti gibi ya bakalim

Cnm benim ya çok geçmiş olsun

@yolcukardelen ve baldamlasxixmelis yarından itibaren ödev vermeye başlıyorum kızlar öptüm sizi
yasasiiinnn
Merakla bekliyorum canim
ne yürümesi 2 saat okulda sıra bekledik biz sonra geç oldu diye eve bıraktı
bende su falan içmiyorum tartıdan önce
bebiş wc kullanmıyosa geçmez ona herhalde diyw düşünüyorum ben
Ne yazık ki kullaniyor,lazimnlık begendiremedik
sabah olunca eritirsin inşallah kuzum
bu hafta listeye girmek için zayıflamam gerkiyo ama bnmde günüm geliyo karnım şişti de şişti napcam bilmem gruptada kalmak istiyorum keske hesaplayıp başlasaydım
Yeşilçay kürü yap tatlim
Geçmiş olsun canım j
bugün kimse yyoook

öğle yemeği yiyemedim ben karnı yarıkla makarna vardı ikiside cok yaglıydı corbayla bi dilim karpuz yedim aççııımmmm
bol bol su iç canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…