- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ben evin içinde dört dönüyom valla tek oturduğum zamanda buraya giriyorumHadi kızlar spor yapıp listeyi dolduralım bugünyapmayana
15*2 zopa
Geçmiş olsun tatlım ne aşısıydı bu benimkilerinde yarın aşısı var ayrıca hastaneye rop muayenesine götürcemSelam Kizlar ben geldim.bugün kizimin asilari vardi asm'yr gittik. Esim evde oradan da markete gittik. Bugün pek ugrayamayabilirim kizin ateş kontrolünü yapicam inş. Ateslenmez
Tamam canım çalışınca zor tabi
oyyy gecmis olsun canim umarim kizlara gecmezBen yaptırmak istemiyordum, ama yolladığım linki okuduktan sonra yaptıralım diye düşünmüştüm
Yan etkileri ilk çıkan aşılarda ve 6-8 aydan sonra yapılan çocuklarda çok fazlaymış.(3 aydan büyükse yapilmamalıymış) ama son çıkanlarda yan etki yok denecek kadar azmış
Karpuzu sevmemek mi
Bir oturuşta kocaman bir tabak yerim
2. Ay asilari canim. 3 tane asi vurdularBen bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
Geçmiş olsun tatlım ne aşısıydı bu benimkilerinde yarın aşısı var ayrıca hastaneye rop muayenesine götürcem
Herşeyin sadece tadına bak canım ablan kırılmasın
Nasılsa kardeşinmiş alınmaz cıs ları yeme:))
Ses35 sabrına hayranimBaşla başla başla
İns yaptırayım haklısınGrGruptsn atılmazsin sadece bu hafta giremezsin
O seker iyidir
Kizamigi burdur canim hortladi cunku iki doz yapiliyor bu yil Suriyeliler ilk basta yapilmadi sonra cok gec kalindi
Bu asi iki doz 2ve 4 ayda bize oyle demislerdo
o daglars benide gotur
oy valla sogan bal diyecegim yinr
Hiç iyi değil cnm.az önce özel bir hastaneye (kbb bölümü) gitti.pazar acile gitmişti devlet hastanesine, dün de başka bir doktor bakmış.pazar günü bi sürü ilaç yazmışlar, dün de bir sürü (iğne de var) ilaç yazmışlar.en iyisi kbb dedim.inş düzelir en kısa zamanda, hiç bu kadar kötü olmamıştıÖdevler geldi karpuzcu eşin nasıl oldu :))
koşu bandında 1 saat yürüyüş yap bakalım perde filan anlamam ışıkları kapatBeni Affedinnnn
@Ses35 tesekkur ederiz teyzesi
Bende senin inatla spor yapmamana hayranımSes35 sabrına hayranim
Hıııı yok öyle kiloları vermeden biyere gitmekİns yaptırayım haklısın
Erigim gel gir koluma gidelim
İnşallah düzelir biran önce canım çocuklarda kendini de uzak tut en iyisi karantinaya al kocayı bi müddetHiç iyi değil cnm.az önce özel bir hastaneye (kbb bölümü) gitti.pazar acile gitmişti devlet hastanesine, dün de başka bir doktor bakmış.pazar günü bi sürü ilaç yazmışlar, dün de bir sürü (iğne de var) ilaç yazmışlar.en iyisi kbb dedim.inş düzelir en kısa zamanda, hiç bu kadar kötü olmamıştı
^_^^_^^_^^_^@sosyoloji12 gordum seni
Yahu insan tatilde kilo alır da aramıza döner(bak döner dedim de iki porsiyon ye,bendensinPiiissst, siskolaaaaar, napiyorsunuz
geçmiş olsun canım,geceyi de atlaatsin sıkıntı olmaz insallahSelam Kizlar ben geldim.bugün kizimin asilari vardi asm'yr gittik. Esim evde oradan da markete gittik. Bugün pek ugrayamayabilirim kizin ateş kontrolünü yapicam inş. Ateslenmez
Afiyet olsun canim cumaya kadar telafi edersinBeni Affedinnnn
döv beni döv ne olur belki işe yarar evet ışıkları kapatıp deneyebilir ins yakoşu bandında 1 saat yürüyüş yap bakalım perde filan anlamam ışıkları kapat
15*2 zopa gelir ha
Bende senin inatla spor yapmamana hayranımdemişim
Sabrımında bi sınırı varbana sözün var bekliyorum
demek istediğim davetlerden kaçalımHıııı yok öyle kiloları vermeden biyere gitmek
İnşallah düzelir biran önce canım çocuklarda kendini de uzak tut en iyisi karantinaya al kocayı bi müddet
Ödevlerini beğendin mi
yarın da bir davet var eltim çağırıyor bu hafta çöpe getti oy anam oy beni bana bir bırakmıyorlar ki irademi kuvvetlendirimAfiyet olsun canim cumaya kadar telafi edersin
sevalim ya benim bu hafta full 40dk yuruyus hergun kuzeyle annemlere tasiniyorum dunde 40+30dk yuruyus yogunluktan yazsmadimHadi kızlar spor yapıp listeyi dolduralım bugünyapmayana
15*2 zopa
Beğendim de cnm, yapamadım maalesef.hakkını helal et.eşim de biraz daha iyi.Bu doktor da başka iğne,ilaç yazmış.serumla birlikte veriliyor iğne,3 günlük.düzelir de yardımcı olur inşHıııı yok öyle kiloları vermeden biyere gitmek
İnşallah düzelir biran önce canım çocuklarda kendini de uzak tut en iyisi karantinaya al kocayı bi müddet
Ödevlerini beğendin mi
Hiiisst, hiç de bile.Bizim kaptanımız şişko değil,acık kiloluymusVe sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?