Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam Kizlar ben geldim.bugün kizimin asilari vardi asm'yr gittik. Esim evde oradan da markete gittik. Bugün pek ugrayamayabilirim kizin ateş kontrolünü yapicam inş. Ateslenmez
Geçmiş olsun tatlım ne aşısıydı bu benimkilerinde yarın aşısı var ayrıca hastaneye rop muayenesine götürcem

Tamam canım çalışınca zor tabi

caş-lışınca zaten zor bide annem evde yok eve gidiyorum ev işleri falan filan bi yorgunlk bi halsızlk
ama iki gündür bacak hareketleri ters mekik falan yapıyorum bacaklarm kopcak gibi

Evet canim senin gönderdiğini yaxi güncel bi yazi. oyyy gecmis olsun canim umarim kizlara gecmez
2. Ay asilari canim. 3 tane asi vurdular
Geçmiş olsun tatlım ne aşısıydı bu benimkilerinde yarın aşısı var ayrıca hastaneye rop muayenesine götürcem

İns yaptırayım haklısın
Erigim gel gir koluma gidelim

Ödevler geldi karpuzcu eşin nasıl oldu :))
Hiç iyi değil cnm.az önce özel bir hastaneye (kbb bölümü) gitti.pazar acile gitmişti devlet hastanesine, dün de başka bir doktor bakmış.pazar günü bi sürü ilaç yazmışlar, dün de bir sürü (iğne de var) ilaç yazmışlar.en iyisi kbb dedim.inş düzelir en kısa zamanda, hiç bu kadar kötü olmamıştı

İns yaptırayım haklısın
Erigim gel gir koluma gidelim
Hıııı yok öyle kiloları vermeden biyere gitmek
İnşallah düzelir biran önce canım çocuklarda kendini de uzak tut en iyisi karantinaya al kocayı bi müddet
Ödevlerini beğendin mi

^_^^_^^_^^_^
Piiissst, siskolaaaaar, napiyorsunuz
Yahu insan tatilde kilo alır da aramıza döner(bak döner dedim de iki porsiyon ye,bendensin) ne zaman gelecek,ozledik:-(
Selam Kizlar ben geldim.bugün kizimin asilari vardi asm'yr gittik. Esim evde oradan da markete gittik. Bugün pek ugrayamayabilirim kizin ateş kontrolünü yapicam inş. Ateslenmez
geçmiş olsun canım,geceyi de atlaatsin sıkıntı olmaz insallah

Kızlar menüm: kahvaltıda: biber kavurması+ haşlanmış patates+yarına yakın bayat simit+3 dilim keçi peyniri+domates salatalık
Oglen:kek ve sigara böreği(komşunun dükkanına hırsız girmiş,ona gitmistik uslu durmadı,oglum da bilince yemek zorunda kaldım ikişer tane ama hepsi vücudumu terk etmiş bulunuyor malum sebepten
Ayrıca kendime ceza akşam yemeği yerine bi dolu kase yoğurt yiyorum
Bi de öğlen yarım muzla iki salkım üzüm yidimdi

döv beni döv ne olur belki işe yarar evet ışıkları kapatıp deneyebilir ins ya

İnşallah düzelir biran önce canım çocuklarda kendini de uzak tut en iyisi karantinaya al kocayı bi müddet
Ödevlerini beğendin mi
demek istediğim davetlerden kaçalım

Afiyet olsun canim cumaya kadar telafi edersin
yarın da bir davet var eltim çağırıyor bu hafta çöpe getti oy anam oy beni bana bir bırakmıyorlar ki irademi kuvvetlendirim

Ödevlerini beğendin mi
Beğendim de cnm, yapamadım maalesef.hakkını helal et.eşim de biraz daha iyi.Bu doktor da başka iğne,ilaç yazmış.serumla birlikte veriliyor iğne,3 günlük.düzelir de yardımcı olur inş

Azcik salladı kolik kızı serumdan sonra.kokuşacaz, sen şunu al da kızımla banyo yapak didim.ohhh dünya varmış, yanıyor buralar

Ve sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Hiiisst, hiç de bile.Bizim kaptanımız şişko değil,acık kiloluymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…