Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu hafta listeye girmek için zayıflamam gerkiyo ama bnmde günüm geliyo karnım şişti de şişti napcam bilmem gruptada kalmak istiyorum keske hesaplayıp başlasaydım
GrGruptsn atılmazsin sadece bu hafta giremezsin
Yemek ile ceza olursa yaparim Canim
Mesela 2 gun 0 seker gibi ya da Ekmek
Spor yapamam
O seker iyidir
Kizamigi burdur canim hortladi cunku iki doz yapiliyor bu yil Suriyeliler ilk basta yapilmadi sonra cok gec kalindi
Bu asi iki doz 2ve 4 ayda bize oyle demislerdo
Meraba kızlar bugün kardeşime davetliyiz ben ne vakit davet alayim yada davete gideyim menülerim çok bozuluyor o yüzden de paylaşamıyorum şimdi kaç çeşit pasta yapar ben nere gidim dağlar daglar
o daglars benide gotur

oy valla sogan bal diyecegim yinr

Sağol cnm benim mucukkk kocaman
2 saat yürüyüş yaptım sabah:)
Oh şarkı iyi gelmiş anlaşılan ödevleri de yap yazalım hayatım
yasasiiinnn

Merakla bekliyorum canim

Ne yazık ki kullaniyor,lazimnlık begendiremedik

sabah olunca eritirsin inşallah kuzum

Yeşilçay kürü yap tatlim

Geçmiş olsun canım j
bol bol su iç canim
Gönderdim ödevleri kolay gelsin ama spor da isterim :))

Ödevler geldi karpuzcu eşin nasıl oldu :))

Geçmiş olsun canım hep öyle olur zaten beslenmene dikkat et sen yine de :)
bugün kimse yyoook

öğle yemeği yiyemedim ben karnı yarıkla makarna vardı ikiside cok yaglıydı corbayla bi dilim karpuz yedim aççııımmmm
Ara öğün de bulursan yarım simit peynir veya ayran veya küçük bir tost akşama protein bol salata yap canım imkanın varsa

Geçmiş olsun canım hep öyle olur zaten beslenmene dikkat et sen yine de :)

Ara öğün de bulursan yarım simit peynir veya ayran veya küçük bir tost akşama protein bol salata yap canım imkanın varsa

ara öğün malesef işteyim çünkü türk kahvesi içtim sürekli su içiyorum eve erken gidiyorum gidince atıştırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…