- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Sağol tatlımCnm benim ya çok geçmiş olsun
GrGruptsn atılmazsin sadece bu hafta giremezsinbu hafta listeye girmek için zayıflamam gerkiyo ama bnmde günüm geliyo karnım şişti de şişti napcam bilmem gruptada kalmak istiyorum keske hesaplayıp başlasaydım
O seker iyidirYemek ile ceza olursa yaparim Canim
Mesela 2 gun 0 seker gibi ya da Ekmek
Spor yapamam
Kizamigi burdur canim hortladi cunku iki doz yapiliyor bu yil Suriyeliler ilk basta yapilmadi sonra cok gec kalindicanım biz balkonu önceden kapattirmistik şimdide folyo çekeceğiz oda bir hallolsun bakalım spora başka bahanem kalacakmı o zaman beni kesin kızamık aşısı herhal ilerleyen aylarda yapılıyor biz 4.ayina kadar olanları vurdurduk
Bu asi iki doz 2ve 4 ayda bize oyle demislerdoBen yaptırmak istemiyordum, ama yolladığım linki okuduktan sonra yaptıralım diye düşünmüştüm
Yan etkileri ilk çıkan aşılarda ve 6-8 aydan sonra yapılan çocuklarda çok fazlaymış.(3 aydan büyükse yapilmamalıymış) ama son çıkanlarda yan etki yok denecek kadar azmış
Karpuzu sevmemek mi
Bir oturuşta kocaman bir tabak yerim
o daglars benide goturMeraba kızlar bugün kardeşime davetliyiz ben ne vakit davet alayim yada davete gideyim menülerim çok bozuluyor o yüzden de paylaşamıyorum şimdi kaç çeşit pasta yapar ben nere gidim dağlar daglar
oy valla sogan bal diyecegim yinrBen bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
Şişkocuk takılıyoz sen nezaman dönüyosun aramızaPiiissst, siskolaaaaar, napiyorsunuz
Oh şarkı iyi gelmiş anlaşılan ödevleri de yap yazalım hayatımSağol cnm benim mucukkk kocaman
2 saat yürüyüş yaptım sabah:)
Gönderdim ödevleri kolay gelsin ama spor da isterim :))yasasiiinnn
Merakla bekliyorum canim
Ne yazık ki kullaniyor,lazimnlık begendiremedik
sabah olunca eritirsin inşallah kuzum
Yeşilçay kürü yap tatlim
Geçmiş olsun canım j
bol bol su iç canim
Başla başla başlacanım biz balkonu önceden kapattirmistik şimdide folyo çekeceğiz oda bir hallolsun bakalım spora başka bahanem kalacakmı o zaman beni kesin kızamık aşısı herhal ilerleyen aylarda yapılıyor biz 4.ayina kadar olanları vurdurduk
Ödevler geldi karpuzcu eşin nasıl oldu :))Ben yaptırmak istemiyordum, ama yolladığım linki okuduktan sonra yaptıralım diye düşünmüştüm
Yan etkileri ilk çıkan aşılarda ve 6-8 aydan sonra yapılan çocuklarda çok fazlaymış.(3 aydan büyükse yapilmamalıymış) ama son çıkanlarda yan etki yok denecek kadar azmış
Karpuzu sevmemek mi
Bir oturuşta kocaman bir tabak yerim
ÖDEVLER: 15*3 squat 15*3 çift bacak aşağı yukarı 15*3 bacak makas hareketi yapabilen 15 *3 mekik
ödevler harikaaaa :))) yapıcam birazdan şimdi kefir iciyorum:)Oh şarkı iyi gelmiş anlaşılan ödevleri de yap yazalım hayatım
Geçmiş olsun canım ateş yapmaz umarım öptüm tatlı duruyuSelam Kizlar ben geldim.bugün kizimin asilari vardi asm'yr gittik. Esim evde oradan da markete gittik. Bugün pek ugrayamayabilirim kizin ateş kontrolünü yapicam inş. Ateslenmez
Afiyetolsun güzelim :)ödevler harikaaaa :))) yapıcam birazdan şimdi kefir iciyorum:)
Nasılsa kardeşinmiş alınmaz cıs ları yeme:))Meraba kızlar bugün kardeşime davetliyiz ben ne vakit davet alayim yada davete gideyim menülerim çok bozuluyor o yüzden de paylaşamıyorum şimdi kaç çeşit pasta yapar ben nere gidim dağlar daglar
Geçmiş olsun canım hep öyle olur zaten beslenmene dikkat et sen yine de :)Ben bugün şifayı kapmış bulunmaktayım ama çok ileri derecede değil şükür inşallah daha da artmaz ama sabaha kadar nerdeyse uyumadım desem yeridir boğazımın yanmasından mide bulantısından,,aksilik bu gecede çocuklar çok güzel uyudu maşallah ve yine aksidir ki ilk defa şimdi kahvaltı saatimde ikisi birden mışıl mışıl uyuyor ama benim hiçbişey yiyecek iştahım yok nane limon yaptım koca bir kupa içiyorum
Ara öğün de bulursan yarım simit peynir veya ayran veya küçük bir tost akşama protein bol salata yap canım imkanın varsabugün kimse yyoook
öğle yemeği yiyemedim ben karnı yarıkla makarna vardı ikiside cok yaglıydı corbayla bi dilim karpuz yedim aççııımmmm
Geçmiş olsun canım hep öyle olur zaten beslenmene dikkat et sen yine de :)
Ara öğün de bulursan yarım simit peynir veya ayran veya küçük bir tost akşama protein bol salata yap canım imkanın varsa
Sağol canım benim ama ben şu soğan olayını pek sevemedim, bide çiğ soğan sarmısak tükettiğimde çocuklar memeyi almak istemiyor pis gurmeleroy valla sogan bal diyecegim yinr
Tamam canım çalışınca zor tabiara öğün malesef işteyim çünkü türk kahvesi içtim sürekli su içiyorum eve erken gidiyorum gidince atıştırırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?