Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok yok bildigin sisko

sevalim ya benim bu hafta full 40dk yuruyus hergun kuzeyle annemlere tasiniyorum dunde 40+30dk yuruyus yogunluktan yazsmadim
Yazayım ben kaptanım ayıp ettin
Kaçın kaçın tabii o davetler irade sınavı yavrum farketsennnnn
Kizlar ben yapamıyorum olmuyor diyetisyene basliycam bi turlu firsatim olmuyor misafirdi dugubdu hic bitmiyor şişko sisko gidiyorum düğünlere
Diyetisyene gidince de gitcen düğüne davete diyetisyen kesinlikle çok işe yarıyor ama bırakınca geri geliyor kilolar
Ve sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Balık etliyiz diyelim biz ona bide hep siyah dimi bende öyleyim ne yazıkki
Hele şükür sözler tutulmaya başlandı hadi hayırlısı devamı artarak gelsin
yok yok bildigin sisko
Öleee dime

sevalim ya benim bu hafta full 40dk yuruyus hergun kuzeyle annemlere tasiniyorum dunde 40+30dk yuruyus yogunluktan yazsmadim
supersin kaptan
Kizlar ben yapamıyorum olmuyor diyetisyene basliycam bi turlu firsatim olmuyor misafirdi dugubdu hic bitmiyor şişko sisko gidiyorum düğünlere
:-(
Ve sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Oy maşallah size,allah muhabbetinizi artirsin:-*
Tatlım son mesajı alıntıla her zaman benim spor gorunmuyor burda.20dk zumba eklemiştim. @Ses35 gözden kaçmasın diye yazıyorum,takimim için
ooo ödevleri de yaptım geldim canim

ins canım ins senin sayende cok sagol dediğin gibi karanlikta yaptim ödevleri hiç anlamıyorum araştırmam lazım

Unuttum Ses35 demişsin ya davetler irade sınavı haklısın aslında bir düzene kendimi alıştırdım mi bulunduğum ortamlara yansiyabiliyor taviz vermemeye çalışıyorum ama o düzen bir evde saglayamadim

günaydın.. dünkü menüm,

sabah:
iki dilim ekmek
yumurta
zeytin
peynir
bi tane sigara böreği

öğle:
corba
bi dilim karpuz

akşam:
iki küçük ev yapımı poğaca (4.30da yedim sonra hiç bişey yemedim yatana kadar)
domates+salatalık
şekersiz çay

23 agustos
07.30-09.30 yürüyüş

10.30 domates salatalık 2 zeytin peynir kuşburnu çayı 4 kaşık kuymak :)))

14.15 bir bardak kefir

16.00 bir armut

19.00 sade Türk Kahvesi ve 6 badem

21.00 4 yaprak sarması

Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler

23 agustos
07.30-09.30 yürüyüş

10.30 domates salatalık 2 zeytin peynir kuşburnu çayı 4 kaşık kuymak :)))

14.15 bir bardak kefir

16.00 bir armut

19.00 sade Türk Kahvesi ve 6 badem

21.00 4 yaprak sarması

Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler

Son düzenleme:
Erigim bence dolgunsun gider gider kaç kilo vermişsin onlarda gider
11 kg verdim canım bi 11daha lazim
Unuttum Ses35 demişsin ya davetler irade sınavı haklısın aslında bir düzene kendimi alıştırdım mi bulunduğum ortamlara yansiyabiliyor taviz vermemeye çalışıyorum ama o düzen bir evde saglayamadim
Gercekten iatemek gerek ben misafiri bahane ediyorum ama misafir diyetini hic bozmadi bende
pogacalari yemissin yine;(

Günaydın kizlarrr
Günaydın canım

guzel canim sarma yedim diye cozutmamissin :)

evet yedim ama bi sor niye yedim misafir vardı koşturmaktan gidip gelip atıstırdım ama sonra sudan baska bişey yiyip içmedim hiç
bide egzersizlere de basladım yavastan toparlandıgımı farkediyorum herkes kilo verdin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…