- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
yok yok bildigin siskoBeğendim de cnm, yapamadım maalesef.hakkını helal et.eşim de biraz daha iyi.Bu doktor da başka iğne,ilaç yazmış.serumla birlikte veriliyor iğne,3 günlük.düzelir de yardımcı olur inş
Azcik salladı kolik kızı serumdan sonra.kokuşacaz, sen şunu al da kızımla banyo yapak didim.ohhh dünya varmış, yanıyor buralar
Hiiisst, hiç de bile.Bizim kaptanımız şişko değil,acık kiloluymus
Yazayım ben kaptanım ayıp ettinsevalim ya benim bu hafta full 40dk yuruyus hergun kuzeyle annemlere tasiniyorum dunde 40+30dk yuruyus yogunluktan yazsmadim
Kaçın kaçın tabii o davetler irade sınavı yavrum farketsennnnndöv beni döv ne olur belki işe yarar evet ışıkları kapatıp deneyebilir ins ya
demek istediğim davetlerden kaçalım
yarın da bir davet var eltim çağırıyor bu hafta çöpe getti oy anam oy beni bana bir bırakmıyorlar ki irademi kuvvetlendirim
Diyetisyene gidince de gitcen düğüne davete diyetisyen kesinlikle çok işe yarıyor ama bırakınca geri geliyor kilolarKizlar ben yapamıyorum olmuyor diyetisyene basliycam bi turlu firsatim olmuyor misafirdi dugubdu hic bitmiyor şişko sisko gidiyorum düğünlere
Balık etliyiz diyelim biz ona bide hep siyah dimi bende öyleyim ne yazıkkiVe sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Hele şükür sözler tutulmaya başlandı hadi hayırlısı devamı artarak gelsin22 AĞUSTOS 2016 PAZARARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :30 dk egzersiz
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :20 dk koşu bandı
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :25 dk cardio
Kızlar dün başka spor yapan varsa eklesin
darkbutterfly canım 25 dk dışında hareket yaptım demişsin bu 25 dk ya dahil mi yoksa dk yaz ekleyelim:)
Öleee dimeyok yok bildigin sisko
supersin kaptansevalim ya benim bu hafta full 40dk yuruyus hergun kuzeyle annemlere tasiniyorum dunde 40+30dk yuruyus yogunluktan yazsmadim
:-(Kizlar ben yapamıyorum olmuyor diyetisyene basliycam bi turlu firsatim olmuyor misafirdi dugubdu hic bitmiyor şişko sisko gidiyorum düğünlere
Oy maşallah size,allah muhabbetinizi artirsin:-*Ve sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Tatlım son mesajı alıntıla her zaman benim spor gorunmuyor burda.20dk zumba eklemiştim. @Ses35 gözden kaçmasın diye yazıyorum,takimim için22 AĞUSTOS 2016 PAZARARTESİ
1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :
Enise07 :30 dk egzersiz
baldamlasxixmelis :
istikrar1986 :20 dk koşu bandı
2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
@yolcukardelen:
R RoseAnge :
@Erigim :
darkbutterfly :25 dk cardio
Kızlar dün başka spor yapan varsa eklesin
darkbutterfly canım 25 dk dışında hareket yaptım demişsin bu 25 dk ya dahil mi yoksa dk yaz ekleyelim:)
ooo ödevleri de yaptım geldim canimR RoseAnge nasıl oldun canım
Enise07 göremedim seni akşam uğrardın
@yolcukardelen canım ödevler geldi sen yoksun
baldamlasxixmelis bugünlük es geçtim ama yarın yap madem
istikrar1986 dünkü listeye yazmışsın düzelttim yeni listede ödevler var canım onlarıda yapıver
Senin zumbalı bende kayıtlı canım merak etme :)supersin kaptan
:-(
Oy maşallah size,allah muhabbetinizi artirsin:-*
Tatlım son mesajı alıntıla her zaman benim spor gorunmuyor burda.20dk zumba eklemiştim. @Ses35 gözden kaçmasın diye yazıyorum,takimim için
ooo ödevleri de yaptım geldim canim
Erigim bence dolgunsun gider gider kaç kilo vermişsin onlarda giderVe sisko kaptaninizin cekirdek ailesi
Yazayım ben kaptanım ayıp ettin
Kaçın kaçın tabii o davetler irade sınavı yavrum farketsennnnn
Diyetisyene gidince de gitcen düğüne davete diyetisyen kesinlikle çok işe yarıyor ama bırakınca geri geliyor kilolar
Balık etliyiz diyelim biz ona bide hep siyah dimi bende öyleyim ne yazıkki
Hele şükür sözler tutulmaya başlandı hadi hayırlısı devamı artarak gelsin
Öleee dime
ins canım ins senin sayende cok sagol dediğin gibi karanlikta yaptim ödevleri hiç anlamıyorum araştırmam lazımR RoseAnge nasıl oldun canım
Enise07 göremedim seni akşam uğrardın
@yolcukardelen canım ödevler geldi sen yoksun
baldamlasxixmelis bugünlük es geçtim ama yarın yap madem
istikrar1986 dünkü listeye yazmışsın düzelttim yeni listede ödevler var canım onlarıda yapıver
11 kg verdim canım bi 11daha lazimErigim bence dolgunsun gider gider kaç kilo vermişsin onlarda gider
Gercekten iatemek gerek ben misafiri bahane ediyorum ama misafir diyetini hic bozmadi bendeUnuttum Ses35 demişsin ya davetler irade sınavı haklısın aslında bir düzene kendimi alıştırdım mi bulunduğum ortamlara yansiyabiliyor taviz vermemeye çalışıyorum ama o düzen bir evde saglayamadim
pogacalari yemissin yine;(günaydın.. dünkü menüm,
sabah:
iki dilim ekmek
yumurta
zeytin
peynir
bi tane sigara böreği
öğle:
corba
bi dilim karpuz
akşam:
iki küçük ev yapımı poğaca (4.30da yedim sonra hiç bişey yemedim yatana kadar)
domates+salatalık
şekersiz çay
Günaydın canımGünaydın kizlarrr
23 agustos
07.30-09.30 yürüyüş
10.30 domates salatalık 2 zeytin peynir kuşburnu çayı 4 kaşık kuymak :)))
14.15 bir bardak kefir
16.00 bir armut
19.00 sade Türk Kahvesi ve 6 badem
21.00 4 yaprak sarması
Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler
guzel canim sarma yedim diye cozutmamissin :)Eki Görüntüle 1874915 23 agustos
07.30-09.30 yürüyüş
10.30 domates salatalık 2 zeytin peynir kuşburnu çayı 4 kaşık kuymak :)))
14.15 bir bardak kefir
16.00 bir armut
19.00 sade Türk Kahvesi ve 6 badem
21.00 4 yaprak sarması
Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş ve odevler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?