Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allahim yine tansiyonum düştü yine yataklardayim ...2 gündür taze nane yiyorum o düşürur mu tansiyon

Menü
Sabah lor domates salatalık 5 zeytin 1.5 dilim ekmek

Ara 2 hurma 1 ceviz sade türk kahvesi

Akşam 3 dilim ince hamur pizza 2 bardak ayran

Su 2 litre 1 maden suyu

Eşim çok destek aslında cnm.maça gidebilir miyim diye bile aradı.ben de git cnm dedim, yarın da var dedi.yarın da git, zaten spor yapamıyorsun bari maça git dedim.ilk kızımda çok daha stresiydim, acemilik bir yandan.Hiç bir yere izin vermezdim.bir süre sonra yanlış yaptığımı anladım.sağolsun evde olduğu zamanlar evden çıkalım biraz hava alın der.geçen gün emzirdim kızım uyudu, evde bıraktım arkadaşa gittim.

Menü
Sabah lor domates salatalık 5 zeytin 1.5 dilim ekmek

Ara 2 hurma 1 ceviz sade türk kahvesi

Akşam 3 dilim ince hamur pizza 2 bardak ayran

Su 2 litre 1 maden suyu

bende arkadasimi ekiyorum illa makarna yiyelim dedigi icin affiyet bal olsunda listeye girdiginde olmasin tatlim biz örnek olmaliyiz ay ayaklarim greve girmezsem kalkcam sporumu yapicam

Pembe kilotlu süper olmuş ben kilo versem de çatlaklarım resim 1 gibi olur
benim de:-(
Ya bu selülitleri tamamen geçiren bişey var mı acaba gerçekten
bulan bana da soylesin
minareyi calan
Yüksek motivasyonlu harika takımım iyi geceler
cansutr kaptan sen gelirsin bu saatlerde :)
canım benim iyi geceler:-*sporum var hemen ekliyorum

8 EYLÜL 2016 PERŞEMBE

1.YILDIZLAR TAKIMI
@Ses35 :60 dk yürüyüş
@dagyolu :
@yolcukardelen :30dk voleybol+ ödevler

2.GÖKKUŞAĞI TAKIMI
cansutr :
Enise07 :

ÖDEVLER :25* 2 ayakta sağ sol eğilme 25*2 yan yatarak sol bacak kaldırma ters taraf sağ bacak kaldırma 25*2 mekik

@Ses35 yetişemiyorum hiçbir seyesabah okuldayim,gelince evin işleri,kislik hazırlıklar derken canım çıkıyor.okul açılınca yogun olacak tempom,kolaylik sağlasın diye bir şeyler yapıp atiyorum dolaba ama bana vakit kalmıyor:-( emeğini boşa çıkarmamak için yapıyorum çoğu zaman sporu valla.kendim için popomu pek kaldıralım yok bugünlerde

kolay gelsin...bende daha tursu kurmam gerek...kuru fasulyeyi toplayip deep freeze atmam lazim..

bende arkadasimi ekiyorum illa makarna yiyelim dedigi icin affiyet bal olsunda listeye girdiginde olmasin tatlim biz örnek olmaliyiz ay ayaklarim greve girmezsem kalkcam sporumu yapicam
Sen en iyisini yapmışsın canım ama ben annemlerle oğluşu ekemedim kalori hesabına göre yedim ama merak etme 1100 oldu bugün :)

kolay gelsin...bende daha tursu kurmam gerek...kuru fasulyeyi toplayip deep freeze atmam lazim..
Tesekkur ederim,dun hallettim tursuyubidon yetmedi,elli kilo olmustursu yiye yiye zayiflayacagim
Kuru fasulye yı haslayip atacaksın değil mi?

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 481. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

2 EYlÜL - 9 Eylül

***10. TAKIM 482.ETAP***

cansutr(82.3///)
dagyolu(79.7/ //)
Enise07(77.7///)
yolcukardelen(55.1////)

pembedussler(78///)
upup25(56.9///)

10.takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…