Daha ne olsun
Biraz baktım nanenin öyle bi etkisi yok bi doktora görün istersen canımAllahim yine tansiyonum düştü yine yataklardayim ...2 gündür taze nane yiyorum o düşürur mu tansiyon
Eşim çok destek aslında cnm.maça gidebilir miyim diye bile aradı.ben de git cnm dedim, yarın da var dedi.yarın da git, zaten spor yapamıyorsun bari maça git dedim.ilk kızımda çok daha stresiydim, acemilik bir yandan.Hiç bir yere izin vermezdim.bir süre sonra yanlış yaptığımı anladım.sağolsun evde olduğu zamanlar evden çıkalım biraz hava alın der.geçen gün emzirdim kızım uyudu, evde bıraktım arkadaşa gittim.Allah kolaylik versin esler biraz kendi zevklerinden fedakarlik yapacaklar bebek kısmı illa destek istiyor anneninde yanliz kalmaya ihtiyaci oluyor bizimki eve gelince cok sukur ilgileniyor bende daha rahatim ama spor konusunda bir düzene giremedim akşam yorgun düşüyorum bahanem bu oluyor
sagolasin canım
sağol canım ins bakalım ne çıkacak
bak iyi insan lafin üstüne
Menü
Sabah lor domates salatalık 5 zeytin 1.5 dilim ekmek
Ara 2 hurma 1 ceviz sade türk kahvesi
Akşam 3 dilim ince hamur pizza 2 bardak ayran
Su 2 litre 1 maden suyu
benim de:-(Pembe kilotlu süper olmuş ben kilo versem de çatlaklarım resim 1 gibi olur
bulan bana da soylesinYa bu selülitleri tamamen geçiren bişey var mı acaba gerçekten
minareyi calanSütüm artsın diye yemedim ki kokusuna dayanamadımya ben normalde 5 ten sonra ağzıma su dışında en ufak bişey sürmezdim ama dün saatlerce yürüdüm bak onuda sayarsak bi taraftan yakmışım hem de öyle bi enerji harcamışım ki o saatte yemek yedirecek kadar
canım benim iyi geceler:-*sporum var hemen ekliyorum
Hoşgeldin canımbak iyi insan lafin üstünebugün vaktinde ciktik baride gelebildim
Hoşgeldin canım
@Ses35 yetişemiyorum hiçbir seyesabah okuldayim,gelince evin işleri,kislik hazırlıklar derken canım çıkıyor.okul açılınca yogun olacak tempom,kolaylik sağlasın diye bir şeyler yapıp atiyorum dolaba ama bana vakit kalmıyor:-( emeğini boşa çıkarmamak için yapıyorum çoğu zaman sporu valla.kendim için popomu pek kaldıralım yok bugünlerde
Sen en iyisini yapmışsın canım ama ben annemlerle oğluşu ekemedim kalori hesabına göre yedim ama merak etme 1100 oldu bugün :)bende arkadasimi ekiyorum illa makarna yiyelim dedigi icinaffiyet bal olsunda listeye girdiginde olmasin tatlim biz örnek olmaliyiz ay ayaklarim greve girmezsem kalkcam sporumu yapicam
Tesekkur ederim,dun hallettim tursuyukolay gelsin...bende daha tursu kurmam gerek...kuru fasulyeyi toplayip deep freeze atmam lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?